Website is weer actief.

Vertelsels

Orgasme

door Darlon

Vrijdag 31 januari

Thuis van mijn werk ga ik gelijk douchen en anaal spoelen. Want als Meester Johan straks zijn slavin Aina op gaat halen voor hun weekend samen, moet ik zorgen dat ik beschikbaar ben.

Lees meer »

Onverwacht

door Darlon

5 januari 2020,

Precies 15 maanden nadat Meester Johan voor het eerst zijn slavin had geneukt en Darlon had verboden nog zijn klitje te gebruiken in een van zijn slavin haar gaten, kwam hij onverwacht maar toch bij ons verheugt aan.

Lees meer »

Propere blowjob

door Darlon

Zondag 29 september 2019. 

Het was een zwaar weekend geweest niet lichamelijk maar wel geestelijk. De dagen, voordat Aina op vrijdagmiddag door Meester opgehaald was, hadden wij elkaar ook weinig gezien en gesproken vergeleken met andere dagen.

Dit resulteerde in een gevoelsmatig lang wachten op de zondagmiddag tot Meester Johan en zijn slavin Aina de voordeurdrempel over zouden stappen.

Lees meer »

Hete zondag

door Darlon

Het is zondagmorgen kwart over zeven als ik, al even wakker, mijn bed uitstap en naar de echtelijke slaapkamer van Aina en mij loop. Als Meester bij ons is, is dat niet meer ónze slaapkamer maar de slaapkamer van Meester en Aina. In de logeerkamer welke wij de cuckkamer noemen slaap ik.

Lees meer »

Nachtelijk intermezzo

door Darlon namens Meester Johan

Juni 2019.

Heel lichtjes was hij wakker geworden van het opstaan van zijn slavin, terwijl zij naar de wc liep viel hij weer in slaap. Toch zijn geest wakker genoeg om de herinneringen van de dag ervoor naar boven te halen.

Lees meer »

Zo kan het verkeren

door Darlon

Tsja, daar sta je dan met je grote geile bek. De vrouw waar je zo enorm van houdt te stimuleren om eens seks met een andere man te hebben. 

Ik heb het geweten, en nu pluk ik daar de, soms zure, vruchten van. Een ontdekkingsreis van een aantal jaar met verschillende contacten die allemaal spannend en van redelijk korte duur waren. Niet echt bedreigend, eigenlijk alleen maar lekker.

Nu, september 2019, heb ik al bijna één jaar geen coïtus mogen bedrijven met mijn vrouw.

Lees meer »