Website is weer actief.

Hoofdstuk 4

 

Hoofdstuk 5

 

Door geklop op de deur worden Aina en Sam wakker. Sam staat op en loopt naar de deur, nog snel een handdoek van een stoel grissend slaat hij deze om zijn middel. Zijn stijve ochtend lul is duidelijk zichtbaar, toch negeert hij de grote bult onder de handdoek. 

“Wie is daar?” vraagt Sam door de deur heen.

“Roomservice,” klinkt het antwoord.

Sam doet de deur open en laat de jonge vrouw de tafel naar binnen rollen.  

“Goedemorgen, mevrouw en meneer, ik kan de tafel boven het bed rijden als u dat wilt.”

Sam laat zijn handdoek vallen en stapt gelijk in bed, zijn harde lul is duidelijk in het gezichtsveld van de jonge vrouw en trekt traag het dekbed over zijn benen en schoot.

“Kijk nou wat je doet, die lieverd begint helemaal te kleuren door het zien van die harde lul van je,” zegt Aina quasi verontwaardigd. 

“Zal ik de tafel over het bed schuiven?" vraagt de vrouw zacht. 

“Ja graag,” lacht Sam. 

De vrouw schuift de tafel over het bed boven de schoot van Sam en Aina en wenst hen een smakelijk eten toe. Ze weet niet hoe snel ze de kamer moet verlaten. Het ontbijt ziet er fantastisch uit met diverse broodjes zoals croissants, kaiserbrötchen, diverse jams, kazen,
vleeswaren, koffie, thee, melk, jus d´orange en nog meer lekkernij. Aina schenkt een kopje koffie in en Sam begint een heerlijk broodje te smeren. 

“Wat zat je dat vrouwtje nou te fucken?”

“ Lekker toch? Het is een lekker ding. Zij mag best wel er bij komen liggen hoor,” lacht Sam.

“Je bent gewoon een geilbak en ik zal je één ding vertellen, als je met iemand anders neukt dan met mij dan mag je mijn deur voorbij gaan voortaan.”

“Jaloers?”

“Nee, maar het is maar dat je het weet en anders ben ik het die dat wilt,” spreekt Aina streng.

“Ja schat, ik zal me gedragen,” zegt Sam heel gedwee en geeft Aina een kus.

Lachend pakt Aina na de kus het rijk belegde broodje aan.

“Eet smakelijk schat,” zegt Sam.

“Jij ook lekkertje.”

Na het eten schuift Sam de tafel weg van het bed en begint tegen Aina aan te rijen met zijn bekken en kust haar op de lippen. Aina laat het haar heerlijk overkomen en langzaam spreid zij haar benen en Sam schuift over één been heen en drukt gelijk zijn nog steeds harde lul in één
beweging in haar natte kut.

“Wat ben je nat,” stelt Sam vast.

“Mmmmmmmmm, vind je toch lekker?” kreunt Aina.

Glimlachend begint Sam te neuken en beweegt sneller en sneller. Het duurt ook niet lang voordat Aina spuitend klaarkomt en ook Sam komt kort daarop heerlijk klaar. 

“Kom we gaan nu de sauna in,” stelt Sam voor.

“Eerst even lekker douchen.”

“Nee, niet eerst douchen. Ik wil mijn zaad tussen je benen naar beneden zien lopen en dan lik ik het af in de sauna,” fluistert Sam op een samenzweerderige toon.

Aina springt gelijk uit het bed en doet haar badjas aan.

“Kom dan slome.”

Sam verspilt geen moment en pakt zijn badjas, de handdoeken en de deursleutel, hij loopt naar de deur en doet deze open. Aina verlaat de kamer en Sam volgt haar en sluit de deur.

 

Bij de wellness aangekomen hangt Sam de handdoeken en badjassen op en volgt Aina naar de stoomsauna. In de stoomsauna gaat Aina op het grote warme tegelplateau liggen. Sam komt naast haar zitten en speelt met haar tepels. Ze zijn de enige in het stoombad dus ze kunnen wel wat rommelen. Aina laat haar hand tussen de knieën van Sam door naar zijn nog slappe lul gaan. Na een beetje gespeeld te hebben staat zijn imposante pik weer stijf vooruit. 

“Ga mij eens beffen,” zegt Aina. 

“Mijn sperma zit nog in je kut, dat ga ik niet oplikken hoor schat,” gruwelt Sam.

“Je zei het zelf net in de hotelkamer, dus belofte maakt schuld.”

“Je bent gemeen, ik laat dat liever aan knaapje over.”

“Maar knaapje is hier niet,” repliceert Aina op treiterende toon.

Vertwijfelt zakt Sam een bank lager en knielt tussen de benen van Aina. Aina schuift naar de rand van het tegelplateau en laat haar onderbenen naar beneden hangen. Sam raapt al zijn moed bijeen en doet zijn ogen dicht en ademt diep de warme vochtige kruidige lucht in. Langzaam buigt hij voorover en laat zijn lippen de kutlippen van Aina raken. Haar handen legt zij op zijn hoofd.

“Lik me, lik me,” reageert Aina geil.

Voorzichtig begint Sam zijn tong tussen zijn lippen door tegen de schaamlippen van Aina te drukken. Langzaam gaat zijn tong op en neer, bang om zijn eigen sperma te proeven. Nooit, nog nooit had hij dat gedaan, zijn eigen sperma opeten. Hij had het zelfs nooit geproefd, daar was
hij veel te veel man voor, maar nu moest hij het doen voor zijn minnares. Voorzichtig blijft hij de buitenste schaamlippen likken, zachtjes drukt hij zijn tong een stukje naar binnen richting haar clitoris welke hij ook voorzichtig beroert. Aina perst onmerkbaar voor Sam een beetje sperma uit haar hete kut en Sam proeft ineens haar geil vermengd met zijn sperma. Kokhalzend stopt hij, zijn maag draait zich om en verschrikt en vol walging staat hij op en loopt direct naar de deur om naar het toilet te vluchten. Lachend blijft Aina achter en gaat weer lekker op het plateau liggen. Enige minuten later komt Sam de stoomcabine binnen.

“Wat is er schat, was je misselijk?” plaagt Aina.

“O, vreselijk dat doe ik nooit meer, het hele ontbijt is er weer uit.” “Heb je je mond wel goed gespoeld, want ik heb geen zin in een zure kus hoor.”

“Er lagen daar pepermuntjes en daar heb ik een paar van gegeten, hoor gemeen krengetje.”

“Ga maar lekker liggen, dan maak ik het wel even goed bij je,” terwijl ze opstaat om even te koelen onder een koude douche die ook in de stoomcabine is. Met haar mond vol koud water schuift zij nu tussen de benen van Sam en laat haar lippen over de slappe lul van Sam glijden. Dit is voor Sam een heerlijk ervaring, zijn warme slappe lul in een mond vol koud water gezogen
worden. Zijn lul wil krimpen en stijf worden tegelijk en gelijk voelt hij zachtjes straaltjes water langs zijn ballen lopen die uit de mond van Aina ontsnappen. Aina zuigt zijn pik weer tot een heerlijk stijf geheel. Sam begint te kreunen en voelt langzaam dat hij tot een hoogtepunt
komt. Op dat moment gaat de deur open en komt er een man binnen. Aina stopt en streelt Sam nu over zijn been. Vertwijfelt probeert Sam zijn harde lul te bedekken met zijn hand. 

“Goedemorgen,” horen ze de man zeggen. 

Aina en Sam beantwoorden de groet en kijken de man aan. Terwijl de man ook op het plateau plaatsneemt ziet hij dat Sam nog steeds een keiharde lul had. 

“Stoor ik?” glimlacht de man. 

“Ach,” zegt Sam “wat heet” en begint te lachen.

Aina zegt niets en geniet van de vochtige warmte en de inmiddels masserende handen van Sam op haar schouders, die rechtop is gaan zitten. 

“Ik kan het mij wel voorstellen hoor, zo alleen in een stoombad in een hotel. Als ik de kans krijg geniet ik ook van seks in het openbaar,” vervolgt de man het gesprek.

“Is dat zo?” bemoeit Aina zich met het gesprek.

“Ja hoor, als vertegenwoordiger kom ik heel veel in hotels en een groot aantal hotelgasten laten hun seksuele gevoelens graag de vrije loop. Anoniem en ver van huis laten ze ook de grenzen van schroom vaak achterwege. En ik vind het heerlijk om dat te zien en soms mag ik
meegenieten. Niet dat ik nu solliciteer naar een wip of zo maar ik stoor mij er absoluut niet aan. Dus als jullie verder willen gaan, ga je gang, ik klaag niet, hahaha.” 

Sam en Aina keken elkaar lachend aan. 

“Dus als ik Sam zou gaan pijpen blijf jij daar gewoon stil zitten?”

“Ja hoor, van mij heb je geen last.”

Aina ziet de lul van de man al met kleine schokjes omhoog gaan. 

“En jij gaat je ook niet zitten aftrekken?” vraagt zij vriendelijk. 

“Hahaha, nou dat kan ik je niet beloven hoor.”

“Dat dacht ik al wel. Het is net knaapje, Sam. Die geniet ook van seks van een ander.”

“knaapje? Wie is dat?” vraagt de man die zich gelijk voorstelde als Peter.

“knaapje is mijn slaaf en cuck, een cuck is een man die mag genieten van het gegeven dat zijn vrouw seks met een ander heeft. Sam is mijn minnaar en knaapje zit nu thuis te wachten tot wij thuiskomen.,” legt Aina uit.

De lul van de man staat stijf vooruit en zacht speelt hij met zijn ballen.

“Jij bent dus een meesteres begrijp ik,” reageert de man. 

“Ja klopt.”

“Spannend hoor, ik heb het nog nooit gedaan met een meesteres,” zegt Peter met een solliciterende ondertoon.

“Gaat ook niet gebeuren hoor, Peter. Wij gaan even koelen Sam, ik krijg het nu wel heel erg warm.”

“Ja schat,” antwoord Sam en staat op.

“Veel koelplezier en misschien tot later,” zegt Peter hoopvol.

“Wie weet?” antwoord Aina en samen met Sam verlaten ze het stoombad.

Sam loopt achter Aina aan met zijn nog half stijve vlaggenmast richting de koude douches en het dompelbad. Kort gaan ze koelen om daarna even op de
rustbanken te gaan liggen. Ze maken nog een rondje maar nu in de droge sauna. Peter voor vandaag verder negerend en met een afsluitend baantje zwemmen, lopen ze weer terug naar de hotelkamer.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 6