Website is weer actief.

Meesteres Aina en knaapje

Inleiding & Sitemap

Welkom op de site van Meesteres Aina en knaapje.

Op deze site proberen wij een beeld te geven van het leven van Meesteres Aina en knaapje in een wereld die (nog) niet door de goegemeente wordt geaccepteerd. Daarnaast is het ook de bedoeling om informatief te zijn over BDSM met als hoofditem de kuisheidsgordel. 

In de kolom rechts staan de wijzigingen zoals de perioden van kuisheid vermeld. De duur is het moment van orgasme tot orgasme, daar tussentijds de kuisheidsgordel om verschillende redenen af gedaan kan worden. Denk bijvoorbeeld aan was en scheerbeurt, doktersbezoek, ziekte maar ook het testen van de beheersing.

Aan de rechterzijde van elke pagina staat de index, wanneer een van deze pagina's wordt aangeklikt komt men op deze pagina. Ook is het mogelijk dat er onderliggende pagina's zijn zoals bij de pagina "verhalen".

Onderstreepte woorden in teksten zijn in het algemeen hyperlinks, door hierop te klikken zal de link geactiveerd worden en word een nieuwe pagina geopend.

Zolang de website aan het groeien is kunnen er wijzigingen in de opzet plaatsvinden. Het kan dus zijn dat er een pagina verdwenen is. Wijzigingen worden rechtsonder vermeld en afhankelijk van het type wijziging blijft deze lang of kort vermeld. Door op de link in de vermelding te klikken komt u gelijk op de betreffende pagina.

 

Meesteres Aina en knaapje wensen u veel lees- en kijkplezier.