Website is weer actief.

knaapje

knaapje is de levenspartner en cuckold-slaaf van Meesteres Aina.

 

Eerste stapjes

In december 2004 is knaapje ontstaan. Een collegaatje van mijn vriendin vertelde haar over haar behoeften als sub en dat zij naast haar vanilla-relatie een Meester diende. Wekelijks kwam zij bij deze Meester voor een sessie. Daarbij werd zij onder andere naakt vastgebonden en gezweept. Dit gesprek vertelde mijn vriendin mij en mijn lichamelijke reactie hierop gaf aan dat dit onderwerp mij enorm aansprak. Door hierover verder te spreken met elkaar begonnen wij met een experimenteel spel. Ik denk een beetje standaard zoals bij veel geliefden die toevallig met BDSM in contact komen. Wijntje, open haard, blinddoeken, vastbinden met badjas ceintuur en nylons en een takje als zweep en wat ook lekker was is het kaarsvet. Het gaf een intens genot wat wij nog vele malen herhaald hebben. Er was totaal geen schaamte bij ons daar wij ons heerlijk aan elkaar toevertrouwden en er al redelijk veel over gesproken hadden.

 

Variaties in BDSM

Via internet zijn wij op zoek gegaan naar meer en meer informatie. Onderdanigheid en gedienstigheid, exhibitionisme, orgasm denial, plassex, anaal play, cbt, nippletorture, zwepen, bondage, kaarsvet, lederen kleding en ga zo maar door, alles was en is een prikkel die geprobeerd moest worden. Orgasm denial maakte toch iets bijzonders in mij los en ik ging hier wat meer op googelen wat mij bij kuisheidsgordels bracht.

 

Beperking in orgasmen

In november 2006 kreeg ik een kuisheidsgordel de CB3000. Na 2 jaar intensief gebruik van deze gordel kreeg ik in november 2008 de CB6000. Sinds 15 juni 2010 ben ik de Looker 01 van Steelworxx gaan dragen, deze kuisheidsgordel met penisplug is op maat gemaakt. Uiteindelijk is deze gordel verkocht in september 2011 en is er gekozen voor een eigen ontwerp, de "Domus Verpa" wat zoveel betekend al het "Huis van de Penis" . Het heeft nogal wat tijd gekost voordat deze gordel af was, dit had helaas te maken met een bedrijfsongeval van de maker.

20080912-05.jpg    20100621-11.jpg   IMG_20150614_175914.jpg   

Ook bleek dat er heel weinig Nederlandstalige informatie was over kuisheid, ik begon op 19 maart 2007 op yahoo de Dutch-CB3000 informatie groep welke door de vele soorten kuisheidsgordels toch wel een merk en type gerichte naam droeg en veranderde de naam per 1-1-2008 in Dutch Chastity Group welke gekozen werd als beste door de leden van de groep. Ik leerde Ignis kennen en hij vertelde mij een forum op te willen zetten en vroeg mij om moderator van dit forum te worden, het Kuisheidsforum. Beide sites zijn druk bezocht en bieden een bron aan informatie die steeds groter wordt. 

Ook maakte ik in opdracht video opnamen van de door de Meesteres opgedragen opdrachten. Deze vorm van zelf bondage en kastijding gaf mij een heerlijk gevoel en resulteerde in een bijna verslavende vorm. Extra ruimte kreeg ik hierin op het toenmalige msn en op diverse chatsites. Op deze sites deed ik opdrachten voor Meesteres Aina en ook voor anderen, maar alleen met toestemming van Meesteres natuurlijk. 

 

Deel van het leven

Het is nu een deel van ons leven waarbij wij steeds verder willen gaan. Heel voorzichtig verleggen wij ons spel naar buiten. Eerst eens gaan snuffelen op de Kamasutra in Rijswijk en daar in contact gekomen met de VSSM. Hierdoor kwamen wij op de hoogte van het bestaan van Sameplace en zijn daar geweest op een dag van de VSSM. Wij leerden daar een Meesteres met Haar sub kennen en werden uitgenodigd op de ESM in Haarlem, een onderdeel van de NVSH. Hier genoot ik onder het oog van vele bezoekers van mijn onderdanigheid. 

Door mijn ongeduldig temperament ga ik sneller dan mijn Meesteres, doch Zij heeft de kracht om mij in toom te houden met als gevolg dat ik mijn wilde verlangens, welke misschien ooit wel eens realiteit worden, op papier ben gaan zetten. Een deel van mijn verhalen plaats ik hier op de site. Dit heeft mij wel geïnspireerd tot het schrijven van een novelle, "knaapje, eigendom van Meesteres Aina".

 

Cuckolding

In februari 2014 heb ik mogen ervaren dat Meesteres met een andere man neukt. Een nieuwe periode was aangebroken. Dit was uiteraard bestempeld met een tatoeage welke boven mijn lul is geplaatst. De hoornen van een hoorndrager, het slot van kuisheid en daarboven de "A" als een kroon. In navolging op de tattoo boven mijn eikel die in mei 2009 gezet is. 

20090524-07-1.jpg  Foto0316.jpg  20151219_1929292.jpg

Begin 2016 heb ik langzaam aan het beeld gekregen dat, door de levenswijze die W/wij er op na houden, ik Meesteres niet of zelden met mijn pik zal mogen behagen. Dit was al beperkt door het dragen van de kuisheidsgordel, maar is nu hoogstwaarschijnlijk zo goed als verleden tijd. De Domus Verpa zal daarom alleen in noodzakelijke situaties nog afgaan.

Na jaren verschillende contacten gelegd te hebben heeft Mrs. Aina haar Bull gevonden.
Een Bull die de touwtjes in handen heeft maar ook onze huissleutel. Zijn dominantie is duidelijk als wij samen zijn maar ook daarbuiten.
Mr. Johan heeft Aina opgeëist en haar "Holes of Happiness", alle drie, behoren aan hem.

Zelden heb ik nog intiem contact met Meesteres. Nu ben ik een 100% cuckold-slaaf.

knaapje, gekuist cuckold slaafje van Meesteres Aina.

Trots om de Hare te mogen zijn.