Website is weer actief.

Inleiding & Sitemap

Welkom op de site van Meester Johan, Aïna en hun cuck Darlon

Op deze site proberen wij een beeld te geven van het leven van Meester Johan, Aïna en Darlon in een wereld die cuckolding heet.

  • Meester Johan, Meester en Bull, domineert Aïna en zijn slaaf Darlon en heeft een sleutel van het huis van Aïna en Darlon.
  • Aïna, Meesteres voor Darlon en sleutelbewaarster van de kuisheidskooi.
  • Darlon, cuck en slaaf, gehoorzaam en onderdanig aan Meester Johan en Meesteres Aina, drager van een kuisheidskooi, Domus Verpa (Huis van de Penis) genaamd.

In de kolom rechts staan de wijzigingen zoals de perioden van kuisheid vermeld. De duur is het moment van orgasme tot orgasme, daar tussentijds de kuisheidsgordel om verschillende redenen af gedaan kan worden. Denk bijvoorbeeld aan was en scheerbeurt, doktersbezoek, ziekte maar ook het testen van de beheersing.

Aan de rechterzijde van elke pagina staat de index, wanneer een van deze pagina's wordt aangeklikt komt men op deze pagina. Ook is het mogelijk dat er onderliggende pagina's zijn zoals bij de pagina "verhalen".

Onderstreepte woorden in teksten zijn in het algemeen hyperlinks, door hierop te klikken zal de link geactiveerd worden en word een nieuwe pagina geopend.

Zolang de website aan het groeien is kunnen er wijzigingen in de opzet plaatsvinden. Het kan dus zijn dat er een pagina verdwenen is. Wijzigingen worden rechtsonder vermeld en afhankelijk van het type wijziging blijft deze lang of kort vermeld. Door op de link in de vermelding te klikken komt u gelijk op de betreffende pagina.

 

Meester Johan, Aïna en cuck Darlon wensen u veel lees- en kijkplezier.