Website is weer actief.

 

Knaapje

eigendom van Meesteres Aina

Darlon VaradanGescheiden, zonder werk en tijd genoeg. In die periode van mijn leven leerde ik via internet, op een babbelbox, mijn huidige vriendin en Meesteres kennen. Maar voor zij mijn Meesteres zou zijn moest er wel iets losgemaakt worden bij ons.

 

In de loop der jaren is een heerlijke Vanilla-BDSM relatie ontstaan. Met een grote affiniteit voor kuisheid. Hieruit voortvloeiende is ook de hang naar cuckolding ontstaan. Of het hele boek waarheid is, of een fantasie, of een combinatie, is niet relevant. Het gaat bij cuckolding om de fysieke behoefte van sex binnen de relatie los te laten. De vrouw, cuckoldress, geniet dan van de seksuele liefde als Dominante, gelijkwaardige of als onderdanige aan de minnaar. De cuck zal als levenspartner dit genot van zijn partner respecteren en mogelijk zelfs adoreren. Ook zal de cuck geconfronteerd kunnen worden met de seksuele handelingen en zelfs betrokken kunnen worden in het seksuele spel.

 

Ik heb dit boek geschreven omdat ik het heerlijk vind om te schrijven, gewoon omdat ik geniet van dit leven. Dit eerlijke onderdanige leven wat mij deze inspiratie geeft. Vanilla met BDSM, een combinatie als Yin en Yang, peper en zout, zoet en zuur, lief en stout, gewoon omdat het past in ons leven.

 

Darlon Varadan

 

Eerste druk, 2011 Copyright © 2011 Darlon Varadan, Uitgave in eigen beheer
Ontwerp cover: Darlon Varadan  
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgenomen in een geautomatiseerd gegevensbestand, of openbaar gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. 
Ondanks alle aan de samenstelling van dit boek bestede zorg kan noch de redactie, noch de auteur, noch de uitgever aansprakelijkheid aanvaarden voor schade die het gevolg is van enige fout in deze uitgave. 

 

Inhoudsopgave