Website is weer actief.

- Een verrassende start van een weekeinde

Een verrassende start van een weekeinde

Met een klap valt de deur van het kantoor in het slot. Eindelijk weekend, wat een zware week was dat weer geweest. Als dit zo doorgaat moet ik nodig eens op internet gaan zoeken naar iets anders. Ik stap in de auto, doe mijn gordel om, plaats het mobieltje in de houder, stop de cd Jazz van Queen in de cd speler en start de motor. Langzaam rij ik het parkeerterrein af richting de oprit van de A1.
“Ja natuurlijk, file. Gadver de gadverdamme,” mompel ik.
Ruim een uur later en slechts 20 kilometer zet ik de wagen in de garage. De deur van de garage sluit vanzelf. Straks de kinderen bij mijn ex ophalen, dus ik had de auto ook wel op de oprit kunnen laten staan. Ik stap uit en open de deur van de hal. Mijn lieve schat staat al kwispelend achter de deur, een vriendelijke knuffel van mijn kant is haar deel.
“Hoi lieverd, ben je daar eindelijk? Wil je koffie? Ga maar lekker naar de kamer ik kom eraan.”
“Ja schat,” antwoord ik en hang mijn jas aan de kapstok.
Doe de deur van de kamer verder open en loop naar de luie stoel die er zeer uitnodigend uitziet.
Net voordat ik wil gaan zitten kom je glimlachend de keuken uit lopen met 2 geurige kopjes koffie. Je zet de koffie op het lage tafeltje en we omhelzen elkaar.
“Waar is Jochem?”
“Jochem is bij Charles die komt straks thuis,” antwoord je.
Na het kopje koffie en de dag weer bijgepraat te hebben stel je voor om maar lekker te gaan douchen en alle zorgen van me af te spoelen. Hier ga ik uiteraard niet tegen in, ik sta op en loop naar boven.
 
Ik kleed me uit en ga de badkamer in, draai de douchekraan open, pak een schone handdoek, hang deze naast de douche en stap de stomende douchecabine binnen.
Heerlijk, de spanning stroomt met het hete water zo het doucheputje in, ik kan het bijna zien.
Na ruim een kwartier doe ik de douche uit. Langzaam droog ik me af, nog nagenietend van het warme water. Voor de wastafel poets ik mijn tanden en laat het scheerapparaat over mijn gezicht en buik glijden. Mijn oksels en schaamdelen, voor zover ik er bij kon, had ik onder de douche al goed glad geschoren. Dromerig loop ik de slaapkamer in.
“Auw,” schreeuw ik en grijp naar mijn billen.
Ik draai me om en zie je achter de deur staan met een zweep in je handen.
Je had je omgekleed en draagt een lederen gilet, een lederen strakke rok, je mooie zwarte naadkousen en je zwarte laarzen met hoge hakken.
Verbazing verschijnt op mijn gezicht en je gebaart me dat ik voor je op de grond moet gaan zitten.
“Luister, Jochem gaat vanavond direct naar zijn vader en komt pas zondagavond weer thuis. Mark en Lex hebben allebei een voetbalkamp en daarom hoef je je kinderen niet op te halen.
Deze informatie heb ik dus bewust achtergehouden. Ik weet dat je je kinderen graag nog had willen spreken maar dat is nu te laat. Zondagavond kan je ze bellen en niet eerder.
En nu op je knieën, hoofd omhoog en mij aankijken.”
“Ja, Meesteres.”
Langs je rok kijk ik naar je volle borsten in het lederen gilet totdat onze ogen elkaar ontmoeten.
Glimlachend kijk je me aan terwijl je de rijzweep met je rechterhand vasthoud en zachtjes in je linkerhand tikt. Je spreidt je voeten en loopt naar voren. Hierdoor komt mijn hoofd tussen je benen en automatisch onder de rok terecht. Je warme kutje geeft een heerlijke muskusgeur af die mij enigszins bedwelmd. Je knelt met je benen mijn hoofd onwrikbaar vast. Zachtjes voel ik het uiteinde van de rijzweep over mijn rug strelen. Ik voel me steeds meer opgewonden raken. Mijn lul steigert in de CB3000, die ik al 3 weken onafgebroken om heb. Mijn lul wassen deed ik met een tandenborstel met Dettol. Voordat ik het goed en wel besef komt de zweep los van mijn rug en komt binnen een seconde hard op mijn linkerbil terecht. Tranen springen in mijn ogen en gelijk voel ik de tweede slag en de derde. Nu volgt in hetzelfde tempo mijn rechterbil met drie slagen. Verbeten snik ik de pijn weg. De zweep glijd nu weer even over mijn rug en langzaam kom ik weer een beetje tot rust. Lang mag dit niet duren en weer daalt de zweep driemaal op mijn linkerbil om daarna drie keer mijn rechterbil te pijnigen. Dit wordt door Meesteres Aina zolang herhaald totdat ik huilend niet meer op mijn armen kan steunen. Langzaam glijd mijn hoofd tussen haar benen naar haar enkels. Je hurkt naast me neer en streelt mijn hoofd, rug en billen die in brand staan.
“Goedzo knaapje, je hebt je kranig geweerd en ik ben er zeker van dat je dit weekeinde weer goed naar je Meesteres zult luisteren.”
“Ja, Meesteres,” fluister ik.
“Dan ga je nu weer douchen, en geef je jezelf een klysma. Als je klaar bent, liggen op bed je kleren. Deze trek je aan, je verzorgt je haren en je doet een lekker geurtje op en daarna kom je naar beneden. Dat geurtje mag jezelf uitkiezen en doe dat maar goed want dat is je laatste keuze die jezelf maakt dit weekeinde.”
“Ja, Meesteres,” knik ik en sta op om naar de douche te gaan.

Nadat ik weer de slaapkamer in kom kijk ik automatisch achter de deur. Natuurlijk staat Meesteres Aina daar niet meer, lach ik in mezelf. Op bed liggen mijn kleren al klaar, daar bovenop een brief.

knaapje,

jij mag vanavond met je Meesteres uit naar Amsterdam. Daar ga ik heerlijk genieten van jouw onderdanigheid. Wanneer je niet goed naar me luistert, zal het je berouwen en ga je gewoon met de trein naar huis. Uiteraard zal het treinkaartje door mij gekocht worden en is alleen maar een plaatsbewijs om legaal in de trein te komen en zal niet toereikend zijn tot aan de eindbestemming. Problemen die je hierdoor krijgt los jezelf maar op.
Op bed zie je de sleutel van ‘het’ koffertje, maak het koffertje open en pak de volgende attributen die je ook aandoet.
• Collar.
• Polsboeien.
• Enkelboeien.
• Tepelklemmen.
• Tuigje.
• Lederen blinddoek (deze neem je mee naar beneden).
• Medium buttplug.
Bekijk je kleren maar even (lees daarna verder).

Ik bekijk de kleren en zie dat mijn laarzen elk voorzien zijn van tien gedroogde erwten. De lederen broek die ik aan moet trekken is omgebouwd tot chaps. En de coltrui was enkel nog maar een kraag met schouderpartij en half voorpand.
Ik lees verder.

Zoals je gezien hebt heb ik je kleding een beetje aangepast. Trek dit alles maar gauw aan en kom dan naar beneden. Je begrijpt dat je zo niet over straat kan daarom heb ik een mooie jas gekocht voor je bij de lommerd.
Wanneer je beneden komt ga je naar de keuken, haal je het eten uit de oven, verdeel het over 2 borden, pak bestek, een karaf water en neem 2 glazen mee en kom dan naar de kamer.
Laat me niet te lang wachten want ik ben erg ongeduldig vandaag.

Meesteres Aina.

Nou dat is opschieten dan. Zo snel als ik kan pak ik de spullen uit ‘het’ koffertje, leg het op bed, ruim ‘het’ koffertje op en trek alles aan snel doop ik de buttplug in de vaseline en stop deze met een beweging in mijn uitgespoelde kont. Ik controleer het bed nog een keer en zie tot mijn schrik dat ik de tepelklemmen vergeten ben. Gauw zet ik ze vast daar waar ze moeten zitten. Een blik in de spiegel doet me glimlachen over hoe ik er uit zie. Met pijnlijke voeten van de erwten kom ik in de keuken. Daar doe ik wat Meesteres Aina van mij verwacht en even later loop ik met een groot dienblad de kamer in.
“Zet alles maar op tafel, knaapje en laat me je eens bewonderen.”
“Natuurlijk Meesteres,” zeg ik verbeten van die nare erwten.
“Wat zie je er heerlijk uit zo, lekker knaapje van mij. Ik heb een verrassing voor je, als we straks het eten op hebben gaan we naar ……………Amsterdam. Leuk hè.”
“Ja Meesteres en waar gaan we dan naar toe in Amsterdam?”
“Dat is voor mij een weet en voor jou een vraag en nu aan tafel.”
Zonder nog iets over de avond te bespreken eten we de maaltijd smakelijk op. Zoals gebruikelijk ruim ik de tafel op, zet alles in de vaatwasser en maak de keuken schoon. Meesteres Aina vindt het heerlijk om te kokkerellen maar daar blijft het ook bij.
Terug in de kamer moet ik mijn handen achter mijn rug houden en worden de polsboeien met een slot aan elkaar gekoppeld. Zonder iets te zeggen loopt Meesteres Aina naar de gang en haalt uit een daar liggende plastic tas een oude loden jas tevoorschijn. Zie ik het nu goed? Ja verdomd er steken uit de mouwen twee paspop armen met handschoenen aan.
“Leuk hè knaapje, zo lijkt het straks net of jouw armen in de mouwen zitten.”
En met een grote zwaai word de jas over mijn schouders gedrapeerd. Hierna worden de knopen vastgemaakt en klapt Meesteres Aina van voldoening in haar handen.
“En nu naar de auto.”
Gedwee volg ik Meesteres Aina naar de garage, in de gang trekt zij haar lange zwarte lederen jas aan.

Bij de auto aangekomen word ik stevig in mijn ballen geknepen gevolgd door een heerlijke tongzoen die mijn lul graag had doen groeien doch door de CB in bedwang word gehouden.
Voorzichtig word ik in de auto geholpen en nadat de gordel vastgemaakt is gaat mijn rugleuning een stuk naar beneden. Mijn kunsthanden worden op mijn schoot gelegd. Als je niet beter weet zou je zweren dat het mijn eigen armen zijn.
Meesteres Aina stapt in drukt op het knopje van de automatische deuropener en start de auto. Langzaam rolt de wagen uit de garage richting de weg. Glimlachend kijkt Meesteres Aina mij aan en vertrekken we naar Amsterdam. Al gauw rijden we op de A1 en heel onverwacht worden de knopen van mijn jas losgemaakt. Verschrikt kijk ik Meesteres Aina aan.
“Ja knaapje, vandaag ga ik je grenzen verleggen.”
De slippen van de lodenjas glijden van mijn benen en mijn kruis word zichtbaar. Er goed op lettend dat de snelheid niet overschreden word naderen we een aantal dicht achter elkaar rijdende vrachtwagens. Verontrust kijk ik naar boven de cabine van de vrachtwagenchauffeur in welke we gestaag inhalen. Gelukkig hij kijkt niet. Ook de volgende vrachtwagen passeren we onopvallend. Maar dan passeren we een bus met vakantiegangers. Meesteres Aina duwt mijn benen iets uit elkaar. Ik lig hier helemaal te kijk voor de passagiers. Meesteres Aina vertraagt enigszins zodat er rustig gekeken kan worden. Vluchtig kijk ik naar boven en zie de gezichten tegen de ruiten gedrukt, hier kom ik dus niet ongemerkt voorbij.
“Je bent populair. Hadden we maar een cabriolet, dan had ik je handen vastgebonden aan de rolbeugel.”
Ik voel een tik tegen mijn ballen. Langzaam rijden we voorbij de touringcar en de chauffeur maakt een boos gebaar waar Meesteres Aina hard om moet lachen.
De spanning ebt weer een beetje weg en als de volgende vrachtwagen ingehaald wordt zit daar een jonge chauffeur aandachtig te kijken hoe ik in de auto zit.
Meesteres Aina gaat voor de vrachtauto rijden en op een verkeersbord zie ik dat we slechts 1200 meter van een parkeerplaats verwijderd zijn. Waar ik al bang voor was gebeurt bij 300 meter gaat het knipperlicht aan.
“Zo knaapje, volgens mij moet jij dadelijk plassen.”
“Nee hoor Meesteres.”
“Hoor ik hier enige vorm van tegenspraak.”
“Nee Meesteres,” en ik houd verder wijselijk mijn mond dicht.

We rijden de parkeerplaats op Meesteres Aina parkeert de auto aan de kant. Opgelucht haal ik adem het is hier gelukkig rustig. Meesteres Aina maakt mijn gordel los en schuift de jas van mijn schouders. Op het moment dat zij mijn portier van binnenuit opent hoor ik dat er een vrachtwagen achter ons stopt. Ik kijk Meesteres Aina vragend aan maar zie dat ik gewoon mijn mond dicht moet houden.
“Hop, uitstappen.”
Ik hoor de deur van vrachtwagen dichtslaan. Aan de voetstappen te horen komt de chauffeur naar onze auto. Gespannen sta ik naast de auto en kijk richting de begroeiing.
“Goedenavond, dat ziet er lekker uit vanuit de vrachtwagen.”
“Jij bedoelt mijn slaafje.”
“Ja, maar jij mag er ook wel wezen, hoor.”
“Dat weet ik, maar vertel eens waarom stop je achter ons?”
“Nou ik zal maar meteen met de deur in huis vallen. Ik ben een liefhebber van SM en zag dat jouw slaafje een kuisheidsgordel draagt. Dus als je een echte lul wilt voelen moet je die van mij maar nemen.”
“Jij denkt dat jij mij kan behagen.”
“Ja.”
“Laat je broek maar eens zakken dan zal ik wel eens zien of het mij behaagt.”
Ik wist niet wat ik hoorde, mijn Meesteres zo ………ik had er de woorden niet voor.
Met stomheid geslagen luister ik verder.
“En hoe vind je mijn lul?”
“Nou je bent netjes geschoren maar hij is nog wel erg slap.”
“Neem hem maar eens in je mond dan zal je zien wat er gebeurt.”
“Hahahaha, dat ga ik niet doen. Mijn slaafje mag proberen je lul stijf te krijgen.”
Mijn mond viel open van verbazing, dit was nog nooit gebeurt. Ja gefantaseerd, dat hadden we wel. Maar sex met een andere kerel. Ja bekijk het maar, echt niet, over mijn lijk. Op het moment dat ik mij wilde omdraaien om mijn ongenoegen te laten blijken hoorde ik de scherpe stem van mijn Meesteres.
“Op je knieën, geen commentaar en pijp die lul, anders geef ik nu gas en sta je in je blote kont alleen op een parkeerplaats.”
Volledig in de war en met tranen in mijn ogen zak ik door mijn knieën. Nog geen twee seconden later staat die vrachtwagenchauffeur met zijn slappe geval voor mijn gezicht te bengelen.
“Mond open,” commandeert Meesteres Aina. 
Ik doe mijn ogen dicht en mijn mond open. Met mijn handen op mijn rug gebonden zittend op mijn knieën kan ik werkelijk niks beginnen. Hij legt een hand achter mijn hoofd en stopt zijn lul in mijn mond.
“Pijpen jij. Laat je Meesteres maar eens zien hoe goed jij kunt pijpen, des te harder wordt mijn lul.”
Hardhandig duwde hij met zijn hand mijn hoofd tegen zijn buik . Zijn lul vulde mijn mond en is nog volledig slap. Verbazend genoeg heb ik geen kokhalsneiging. Met twee handen beweegt de chauffeur mijn hoofd op en neer. Langzaam voel ik het stuk vlees in mijn mond groeien.
“Zuigen slaaf, zuig aan mijn lul.”
“Doe maar wat die stoute meneer zegt. Zuig maar goed aan die lul. Laat je Meesteres maar eens zien hoe gehoorzaam jij bent.”
Ondanks mijn verwarring begin ik toch opgewonden te raken. Op het moment dat zijn lul uit mijn mond glijd begin ik te zuigen, zo hard dat zijn eikel net in mijn mond blijft. Hij duwt mijn hoofd naar zijn buik en zijn lul zuig ik weer naar binnen. Langzaam begint zijn lul grotere vormen aan te nemen en voel ik zijn eikel dieper mijn keel in glijden. Het valt me heel erg mee om een echte lul te voelen en proeven. Ik begin er plezier in te krijgen en kwijl loopt uit mijn mondhoeken langs zijn stam naar zijn zak.
“Zo te voelen vind jouw slaafje het wel lekker om een lul in zijn bek te voelen.”
“Is dat zo knaapje?.” vraagt Meesteres Aina. 
Fanatiek zuigend knik ik heftig mijn hoofd.
De chauffeur haalt zijn lul uit mijn mond en slaat er een paar keer mee in mijn gezicht en stopt dan zijn inmiddels keiharde paal diep in mijn keel. Tranen springen in mijn ogen en toch zuig ik weer hard door.
“Jaaa, ga door, zuig, zuig, ooooohhhhh.”
Ook Meesteres Aina begint op dreef te raken en slaat mij op mijn kont met haar vlakke hand.
“Zuig, knaapje, zuig die lul helemaal naar binnen,” hoor ik mijn Meesteres zeggen.
Steeds sneller gaat mijn hoofd heen en weer. Steeds maar weer voel ik die harde kloppende eikel achter in mijn keel drukken. Mijn lul wil hard vooruit doch krijgt te weinig ruimte door de kleine kunststof kooi. Ik voel de hand van Meesteres Aina tussen mijn benen door glijden. Haar vingers glijden om mijn zak en grijpen mijn ballen vast. De druk op mijn zak word steeds groter. Meesteres Aina trekt mijn zak naar achter en knijpt, voor mijn gevoel, mijn ballen tot moes. Tranen springen in mijn ogen en automatisch zuig ik steeds harder aan de lul van de chauffeur.
“Ik neuk je in je bek, vuile slaaf,” gromt de man.
“Zuig kreng, zuig.”
Met één hand pakt hij mijn haar vast en met zijn andere hand omvat hij zijn lul die uit mijn mond glijd.
“Hou je bek open,” bijt hij mij toe.
Geil en verlangend naar zijn zaad open ik mijn mond en mijn ogen volgen de laatste bewegingen van zijn hand die zijn lul aftrekt.
“Ja, ja, jaa, jaaaaaaa.”
Klodders sperma spuiten tevoorschijn en vliegen door de lucht naar mijn mond. Gulzig ontvang ik het witte geil, een deel komt op mijn gezicht terecht.
“O, wat vreselijk lekker is dat om mijn knaapje gebruikt te zien worden,” lacht Meesteres Aina
Opnieuw propt hij zijn lul in mijn mond, zo diep dat mijn gezicht tegen zijn buik gedrukt wordt. Het sperma op mijn gezicht komt nu ook op zijn buik terecht. Mijn hoofd wrijft hij over zijn buik.
“En nu alles schoonlikken,” hoor ik hem zeggen.
Ik zuig zijn lul helemaal leeg en lik zijn zak en buik schoon.
Meesteres Aina heeft haar hand nog steeds als een bankschroef om mijn zak en trekt mijn hoofd aan mijn haar naar achter en zegt dat ik die goedgeefse meneer moet bedanken. Meesteres Aina laat mijn hoofd en zak los om weer achter het stuur te gaan zitten.
“Dank u wel meneer voor het heerlijke zaad dat ik uit uw lul mocht zuigen,” zeg ik trots.
“Graag gedaan slaaf, en ga nu maar weer op je stoel zitten,” glimlacht de man.
Hij trekt zijn broek weer op en maakt deze weer dicht. Langzaam loopt hij om de auto naar Meesteres Aina
“Het was heerlijk, dit wil ik graag herhalen, mevrouw,” grijnst de chauffeur, en overhandigt zijn visitekaartje.
“Ik bel je wel een keer, het was heel lekker om te zien. Tot ziens.”
Meesteres Aina fatsoeneert mij, start de auto en rijdt zingend met de autoradio mee de parkeerplaats af richting Amsterdam, met als eindbestemming Sameplace.