Website is weer actief.

Verhalen

De onderstaande verhalen zijn geschreven door knaapje en zijn auteursrechtelijk beschermd. Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) op welke wijze dan ook, is uitsluitend toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende. Voor vragen over copyright en het gebruik van de informatie op deze site kunt u contact opnemen met: knaapje-Mrs.A@hotmail.com


Een onverwachte trip. (een verhaal over Mr Johan en Aina)

Voorovergebogen ben je de vaatwasser aan het uitruimen als plotseling de voordeur open gaat, je kijkt om en ziet het lachende gezicht van Meester Johan.

“Mij had je niet verwacht zeker?”

Rating: 3 sterren
3 stemmen

Sportkeuring. (een verhaal over Mrs Aina en knaapje)

U roept mij naar U toe, en wijst mij op een email welke aan mij geadresseerd is. U opent het bericht. Ik word verzocht deel te nemen aan een preventieve medische sportkeuring verzorgt door de ziektekostenverzekering.

Rating: 2.7073170731707 sterren
738 stemmen

Het Cadeautje

Alweer een week zijn we thuis. Op het moment dat we de deur van ons huis openden gaf je aan buikpijn te hebben. "Ongesteld?" Vroeg ik. Je mompelde wat en ging naar het toilet. Ik droeg de koffers naar boven en opende ze in de wasruimte. Ik scheidde het vuil van het schone, legde de schone was in de kast en vulde de wasmachine. Inmiddels was jij naar boven gekomen en vleide je op het nog opgemaakte bed, zette de tv aan en vroeg of ik een kopje thee voor je wilde zetten.

Rating: 2.6647727272727 sterren
880 stemmen

Paspoortcontrôle.
Enige weken geleden kreeg ik de opdracht een reis te boeken naar Eilat, een duikparadijs aan de Rode Zee in Israël. Na enig snuffelen op internet werd een mooie locatie uitgezocht en heb ik de reis geboekt.
Eindelijk is het zover. De koffers met wieltjes waren ingepakt en uiteraard was er ruimte voor enige BDSM attributen. In tegenstelling tot onze andere reizen moest ik mijn kuisheidsgordel omhouden.
“De kuisheidsgordel blijft om en die gaat vóór de controle af en in het vliegtuig weer om,” sprak Meesteres Aina kort en zonder een weerwoord te verwachten.
Rating: 2.6794582392777 sterren
886 stemmen

Cuckold

Rillend van de kou word ik wakker, ik realiseer me gelijk dat ik op een kleedje op de grond heb geslapen. Ik kijk naar het bed en zie mijn Meesteres nog lekker slapen. Langzaam sta ik op en merk dat ik niet veel bewegingsruimte heb, de kettingen rammelen ondanks dat ik zo stil mogelijk doe.

Rating: 2.7592800899888 sterren
889 stemmen

Een verrassende start van het weekeinde

Met een klap valt de deur van het kantoor in het slot . Eindelijk weekend, wat een zware week was dat weer geweest. Als dit zo doorgaat moet ik nodig eens op internet gaan zoeken naar iets anders. Ik stap in de auto, doe mijn gordel om, plaats het mobieltje in de houder, stop de cd Jazz van Queen in de cd speler en start de motor. Langzaam rij ik het parkeer terrein af richting de oprit van de A1.

Rating: 2.5849315068493 sterren
730 stemmen

Woongenot

U heeft uw keus gemaakt. De slaapkamer die over is nu de kinderen de deur uit zijn kan makkelijk verhuurd worden aan een student. Daar De Meesteres vindt dat er door Haar en door Haar slaafje eigenlijk geen huishoudelijke taken verricht dienen te worden, omdat dat zoveel van Haar tijd vergt, kan dat mooi door de student als tegenprestatie gedaan worden.

Rating: 2.6713483146067 sterren
712 stemmen

Een weekeinde alleen en aan de ketting
Zittend op het kleedje in de keuken wacht ik bijna gedachteloos af op het einde van de dag. Wanneer Meesteres Aina thuis komt weet ik niet. En waar ik dan op kan rekenen weet ik al helemaal niet.
Enige maanden geleden melde Meesteres dat er een intelligente, leuke vent op het werk is aangenomen, lekker lijf, niet te jong en bewust van zichzelf en in ieder geval niet arrogant, alsof Meesteres zich daar iets van aantrekt.
Elke dag hoorde ik hoe hij zo zijn best deed om aan het eind van zijn proefperiode een jaarcontract te krijgen.
Maar voordat het zover was had Meesteres hem al op zijn knieën gekregen.
Rating: 2.7884362680683 sterren
761 stemmen

Endoscopie

“Ik geef je een verwijzing voor het ziekenhuis om daar een onderzoek te laten doen want hier kan ik dit niet.”

“Ja dokter dank U wel.” 

Eén week later loop ik het ziekenhuis in en meld mij op de afdeling endoscopie voor een darmonderzoek. Nadat ik ongeveer een uur gewacht had word ik opgeroepen en word ik verzocht om mij helemaal uit te kleden en een patiënten toga aan te trekken. Het is duidelijk een wegwerpding, gemaakt van een soort vlies, lichtblauw en behoorlijk transparant. Gevoelsmatig draag je iets maar alles is te zien. Mijn ondeugende gedachten komen even naar boven en gelijk voel ik het bloed in mijn botloze lichaamsdeel stromen. Shit, denk ik en concentreer mij op wat anders om een verdere erectie te voorkomen. Ik open de deur van het kleedkamertje en stap de andere ruimte in, in de kamer zijn  2 vrouwen die mij gelijk aankijken.

 

Rating: 5 sterren
1 stem