Website is weer actief.

- Een onverwachte trip

Een onverwachte trip.

 

Voorovergebogen ben je de vaatwasser aan het uitruimen als plotseling de voordeur open gaat, je kijkt om en ziet het lachende gezicht van Meester Johan.

“Mij had je niet verwacht zeker?”

Gelijk zie je zijn vinger bewegen zodat je weet dat je moet komen. De deur valt dicht en je kust je Meester innig.

“Vanwaar dit bezoek Meester?” vraag je blij.

“Ik was in de buurt en heb wat tijd over en jij denkt natuurlijk dat ik je gelijk ga neuken, maar nee, we gaan nu een stukje rijden.”

 

Gelijk open je de voordeur en duwt Aina naar buiten. Nadat de voordeur weer op slot is loop je, Aina voortduwend op haar blote voeten, met je hand op haar kont naar de auto. Galant laat je haar instappen en stapt daarna zelf in. Je opent je broek en haalt je nog slappe lul tevoorschijn.

“Pijp me.” zeg je kort.

Je hand op het hoofd van Aina rustend met in haar mond jouw snelgroeiende pik rij je de straat uit richting de snelweg.

 

Vooraan bij een flinke parkeerplaats stop je bij een picknicktafel. Je zegt dat Aina naar de picknicktafel moet lopen en je stapt zelf ook uit, lopend stop je je lul weer in je broek.

“Het verbaast me dat je zo overdressed bent. Een spijkerbroek en een jurk.”

“Het is een tuniek Meester, dat hoort zo, over een legging of een broek.” probeer je jezelf te verdedigen.

“Voor mij is het een jurk, lang genoeg om zonder spijkerbroek te dragen. Dussss.”

Om je heen kijkend knoop je de spijkerbroek los en laat deze snel zakken en trapt hem uit, je rolt hem op en legt de spijkerbroek op de tafel.

“Dat is beter, als je een jurk draagt wat zijn dan de regels?”

“Ook geen slipje Meester.” gelijk glijden je handen over je heupen om de rand van je string vast te pakken en deze subtiel naar beneden te schuiven.

 

Daar sta je dan in een voor jouw doen veel te korte tuniek met verder alleen nog een bh aan. Weer dat gebarende vingertje van je Meester en weer kom je naar hem toe. Met je handen op je rug sta je voor hem. Zijn handen glijden over je zij naar je borsten en kneden er zacht in maar bij je tepels wordt de druk flink opgevoerd, je kreunt, een beetje van de pijn en een beetje van genot. Je voelt zijn handen over je buik naar beneden gaan, met een hand je tuniek optillend en de andere hand die je kut streelt. Automatisch spreid je je benen een beetje. Je voelt zijn vingers je kut inglijden en met zijn duim je klit beroeren. Je trilt en schokt en legt je handen voor steun op de schouders van je Meester.

Je Meester die je steeds verder je grenzen laat verleggen. Je voelt dat er een orgasme aan zit te komen, ook je Meester heeft dat door, geilvocht stroomt uit je kut langs je benen op de grond. En net voor je klaarkomt stopt Meester, je kijkt hem verward en hulpeloos aan.

“Nee meisje nog niet. Kom we gaan wel een stukje lopen, kan je even bijkomen.” hoor je hem grijnzend.

 

Aina, nog een beetje slap in haar benen, loopt over de grasrand terwijl jij over de stoep tussen haar en de auto’s die geparkeerd staan inloopt. Onderwijl kijk je in elke auto wie er in zit. Daar waar er een man alleen inzit til je de tuniek aan de achterzijde op en streelt tijdens het lopen Aina haar blote kont. Aan het einde van de parkeerplaats draaien jullie je om en lopen terug. Nu loopt Aina ook op de stoep tussen jou en de auto’s in. Het is nu goed te zien wie er in de stilstaande auto’s zit. Met je hand om Aina heen geslagen en je vingers op haar rechterheup kan je heel makkelijk de tuniek iets naar boven schuiven.

Aina was de hele wandeling stil en kijkt nu niet meer naar de auto’s maar van de parkeerplaats af richting de bosrand. Je voelt haar onzekerheid en dat is te horen door haar onrustige ademhaling. Juist dit maakt je geil. Deze vrouw die zich alleen bij jou zo laat gaan, geen weerstand biedt, zich veilig voelt, doet en ondergaat wat jij verlangt. En haar man die luistert ook al zo goed naar jou. Zo goed dat hij weet dat haar kut van jou is en neuken voor hem een stukje geschiedenis.

Je voelt dat Aina sneller wil lopen maar je houdt je juist in en dat maakt het nog leuker want de tuniek gaat nu al iets omhoog. Je ziet mannen kijken en glimlachen zeker als je goed zichtbaar je hand naar boven schuift, de tuniek meenemend om zo te laten zien dat Aina haar kut onbedekt is en kaal.

Bij de auto ga je voor Aina staan. Aina legt, blij dat de wandeling achter de rug is, haar hoofd op je schouder. Over de stoep zie je een man glimlachend tegemoet komen. Je gaat met je handen over haar kont en streelt deze zacht, de tuniek kruipt naar boven, haar billen bloot naar de onbekende man. Je gaat over haar rug richting haar bh en maakt deze los. Via de mouwen haal je de bh tevoorschijn en legt deze op het dak van de auto. Je legt je vinger op je mond zodat de man weet dat hij stil moet zijn.

 

“Benen wijd, vooroverbuigen en mij pijpen .” draag je Aina op.

Aina voelt de tuniek terwijl zij voorovergebogen staat met haar benen wijd, steeds verder van haar kont afglijden naar haar rug. Haar tieten hangen als uiers naar beneden en zij weet dat haar spenen nu hard en dik zijn, haar tepelhof zeer gevoelig en gerimpeld. Haar lippen zuigen de grote lul van haar Meester naar binnen terwijl zij zich vasthoudt aan zijn middel. Niet bewust van de man die achter haar staat en zo haar natte glinsterende kut inkijkt.

 

“Als je je hier nu aftrekt mag je aan haar onbedekte delen zitten.” hoor je Meester zeggen en gelijk voel je de druk van zijn handen op je hoofd dat je niet mag stoppen met pijpen maar gewoon door moet gaan.

Dan voel je een onbekende hand over je kont strelen, een warme onzekere hand die licht trillend, mogelijk van het aftrekken, langzaam alles wil voelen. De zijkant van je linker bil, je dij, weer naar boven, je rug, je rechterbil, dan steeds dichter naar je kontspleetje. Zijn vingertoppen glijden over je bilnaad naar beneden en rusten op je kringspier. Je bent verward en geil, je wilt dit niet maar kan ook niet zonder. Je zuigt intenser en zo weet je Meester dat je geniet. Dan voel je twee vingers over je schaamlippen glijden en je klit aanraken. Je kreunt. Nu stopt die onbekende man beide vingers in je kut en begint je te vingeren en nu pas hoor je de man kreunen die bijna de hele tijd ademloos aan het aftrekken was en vol verlangen naar je keek en je zacht beroerde. Terwijl je steeds fanatieker aan de pik van je Meester zuigt voel je door het gevinger van de onbekende, steeds meer en meer je geile sappen langs je benen naar de grond stromen.

 

Glimlachend zie je hoe jouw slavin, terwijl zij jouw pik zalig en vol passie pijpt, zich laat vingeren door een onbekende man die zich aan het aftrekken is. Met een rode kop en steeds driftiger rukkend komt de man kreunend klaar, zijn zaad spuit in volle stralen door de lucht en beland op de stoep en tegen de achterkant van het been van Aina.

“Lekker?” vraag je glimlachend aan de man.

De man knikt terwijl hij zijn kleding fatsoeneert en zijn nog harde lul opbergt. Hij kan nog net dankjewel en gedag zeggen voor hij zich omdraait en wegloopt.

 

“Kom, de auto in.”  

Je stapt naar achteren en je lul glijd uit de zalige pijpmond van Aina, je helpt haar overeind en als zij met een been in de auto zit kijk je in haar natte glimmende openstaande kut. Je leunt voorover en stopt niet één of twee vingers, maar drie vingers in haar kut. De stoel klap je naar achteren en je gaat verder waar die man is gestopt en vingert Aina naar een hoogtepunt, wild schokkend komt ze spuitend klaar.

“Zo zo wat een natte bende, trek je tuniek maar uit die is drijfnat.” Uit de kofferbak pak je een grote handdoek en maakt de leren stoel droog en de hier en daar heen gevlogen spetters.

 

Je zit naakt op de voorstoel en vraagt of je je spijkerbroek weer aan mag en de handdoek voor je bovenlichaam mag houden.

Meester kijkt je even aan en pakt de spijkerbroek, tuniek, string en bh en legt deze in de kofferbak. Je voelt je zo vreselijk kwetsbaar. Meester staat naast je bij het open portier en gaat door zijn knieën geeft je een kus op je mond terwijl hij je geruststellend glimlachend aankijkt en je gordel omdoet.

Wanneer je ingestapt bent sla je een arm om me heen en ik verwacht een kus maar je rijdt door de achterruit kijkend naar achteruit naar het pompstation, je stapt uit en gaat tanken.

Ik zak steeds dieper in mijn stoel als ik zie dat je niet gelijk gaat afrekenen maar ook nog door de shop slentert mijn armen gekruist voor mijn tieten en handen op mijn schouders, in de hoop dat ik niet gezien wordt. Ik zie je praten met een trucker, eindelijk loop je naar de kassa.

Maar voordat je Meester aan het afrekenen is komt de trucker al naar buiten en kijkt je aan en zwaait lachend. Je verstart en hij zwaait weer. Je zwaait maar een beetje terug en slaat dan je handen voor je ogen in de hoop dat als jij niks ziet niemand wat ziet. Dan gaat de portier open en voel je een hand op je hoofd.

 

“Rustig maar, ik ben het.”  en geef je een cornetto.

Ik stap in en rij rustig naar de parkeerplaats, op de parkeerplaats geef ik je de papiertjes en zeg dat je die in de prullenbak moet gooien. Onzeker kijk je me aan en stapt uit, drie passen naar de prullenbak en je loopt weer terug. Als je zit speel ik met mijn cornetto over je tepels, het witte ijs smelt maar je tepels verharden. Dan eten we ons ijsje verder op. Ik stap uit en pak je kleding en geef deze aan je samen met een wit T-shirt. De spijkerbroek en het T-shirt mag je aan en we rijden weer naar huis. Binnen bedank je me voor de spannende en zeer zeker fijne middag.

 

Als Meester naar buiten loopt kijkt hij nog even om en glimlacht. Het portier van de auto valt dicht en zacht rijdt hij de straat uit. Dan wordt je door moeheid overvallen, loopt naar boven en kleedt je uit, om te gaan douchen. Onder de douche laat je de middag nog een keer in gedachten voorbijgaan en onbewust speel je met je door het ijs plakkerige tepels die zo gevoelig zijn dat je van geiligheid tijdens het douchen nog een keer klaarkomt.