Website is weer actief.

- Het Cadeautje

Het Cadeautje

Alweer een week zijn we thuis. Op het moment dat we de deur van ons huis openden gaf je aan buikpijn te hebben.

"Ongesteld?" vroeg ik.
Je mompelde wat en ging naar het toilet. Ik droeg de koffers naar boven en opende ze in de wasruimte. Ik scheidde het vuil van het schone, legde de schone was in de kast en vulde de wasmachine. Inmiddels was jij naar boven gekomen en vleide je op het nog opgemaakte bed, zette de tv aan en vroeg of ik een kopje thee voor je wilde zetten.
Toen we naar bed gingen kroop ik lekker tegen je rug aan en legde mijn hand op je buik. Resoluut pakte je mijn hand en legde die terug op mijn zij. Zorgelijk viel ik in slaap.
De volgende ochtend vroeg ik hoe je geslapen had. Ging wel, was je korte antwoord. We namen stil het ontbijt en namen afscheid van elkaar om naar het werk te gaan.
 
Hoe ik het ook probeerde de rest van de week was je stil en van de wilde onstuimige seks die er was geweest tijdens onze vakantie was niets meer te merken. Vlak, koel en afstandelijk zonder dat er een reden was reageerde je op mij. Je vond dat ik lag te woelen in bed en na de 2e nacht moest ik op het vloerkleed slapen want je wilde mij wel bij je in de slaapkamer.
 
Zaterdagochtend werd je wakker en kuste me innig. Je zei dat je me had verwaarloosd en het goed wilde maken. Ik vroeg of je weer was opgeknapt? Je knikte glimlachend en vroeg me midden op het bed te gaan liggen.
Je opende het zwarte koffertje met onze SM spullen en zei dat je me lekker zou gaan verwennen. Verbaasd merkte ik dat je mij ging insmeren met de massageolie die alleen voor jou was bedoelt. Je handen gleden over mijn borstkas, nek, armen. Mijn armen spreidde je. Vervolgens ging je weer terug naar mijn borstkas en via een langdurige massage op mijn buik vervolgden je handen hun weg naar mijn benen. Ook deze spreidde je en zachtjes zei je dat je mij nu ging blinddoeken.
Nadat mijn zicht ontnomen was zei je zacht, dat je het lekker vond als je mijn polsen en voeten aan het bed vast zou maken om daarna mijn lul en ballen heerlijk te gaan masseren. Mijn lul werd harder en harder naarmate jij mij vastbond. In plaats van je handen op mijn lul voelde ik dat je riemen onder mijn knieën vast maakte en dat je deze riemen via de onderzijde van het bed met elkaar verbond zodat mijn benen nog verder gespreid lagen. Bewegen ging niet meer. Lachend pakt je mijn lul en speelde er mee.
"Lekker?" Vroeg je.
Ik kon niet anders dan dat beamen. Je kneedde mijn ballen en masseerde mijn lul. Je zag mijn lichaam zich spannen. Een orgasme borrelde op vanuit mijn tenen. Al mijn spieren spanden zich. Grommend voelde ik mijn zak samentrekken en mijn ballen verheffen in hun zak. Het orgasme waar ik een week opgewacht had stond te trappelen om volledig te exploderen. Nog een paar halen met je hand en dan zou ik spuiten. Niets, nee niets van dat orgasme wat ik voelde opkomen. Je hand stopte en maakte plaats voor iets kouds, iets heel kouds.
"Sorry schatje, ik moet even weg."
 Verbaasd hoorde ik je aan. Totaal verward liet je mij achter. Ik wist het weer je had de hele week met me gespeeld en ik was er weer volledig ingetrapt. Je zette de muziek aan en ging onder de douche. Nadat je aangekleed was gaf je me een kus, haalde het koude kompres uit mijn kruis en deed een gag in mijn mond.
De voordeur sloeg dicht en ik hoorde het geluid van de auto langzaam verwijderen. De stilte en de duisternis, het slechte slapen op het vloerkleed, had hun tol geëist, langzaam voelde ik mij wegglijden in een zachte diepe slaap.
 
Naakt loop ik de koude zee in. Ik kijk naar boven en zie de meeuwen glijdend over de luchtstromen. Plotseling een golf met koud water in mijn kruis, ik schrik.
In plaats dat ik iets zie is het donker en realiseer ik mij dat ik droomde. Nog steeds lig ik vast op bed wel voel ik de kou in mijn kruis, het kompres schiet het door mijn hoofd. Ik wil vragen of je alweer thuis bent. Lukt niet, een gag in mijn mond. Het duurt even voordat ik weer helemaal besef hoe en waar ik ben.
"Och schatje liet ik je schrikken." Hoor ik je zeggen.
"En ik heb nog wel een cadeautje voor je gekocht. Maar ja jij kan het niet uitpakken en wat jammer nu, je kan het ook niet zien. Met die gag in je mond kan je me niet eens bedanken." Zeg je pruilend.
Toch pak je mijn lul en begint weer met massageolie zachtjes te masseren ook mijn zak ontdekt het genot van een warme hand na een koud kompres. Voordat mijn lul gevoel begint te krijgen en stijf wil worden stop je en leg je het kompres terug.
Verbaasd moet ik alles laten gebeuren. Verward lig ik op bed en voel me geëmotioneerd worden.
Ik merk dat je nog op de rand van het bed zit. Ik hoor geknisper van cadeaupapier
Je pakt mijn ballen beet en je doet iets achter mijn zak om, om mijn lul. Verbaasd merk ik dat het een ring moet zijn welke uit 2 delen bestaat. Je friemelt nog wat bij mijn lul maar van de kou van het kompres en van de nieuwsgierigheid wordt mijn lul niet stijf. Je hand pakt mijn lul en duwt de eikel terug de voorhuid in. Dan schuif je iets om mijn lul, je rommelt nog wat en dan hoor ik een klik. Verbaasd hoor ik dat je lacht en zegt dat mijn lul nu zo mooi is.
Je maakt de gag los en haalt deze uit mijn mond. Je kust me hartstochtelijk en vraagt of je nog een bedankje krijgt. Ik dank je voor het mooie cadeau en vraag of ik het mag zien.
"Straks." Zeg je.
Langzaam begin je weer met me te spelen. Je knijpt in mijn tepels en masseert mijn borstkas dan mijn buik en als je mijn ballen vastpakt zeg je lachend. En meer kan ik je niet masseren. Mijn lul wil groeien maar wordt beperkt in zijn groei door iets voor mij onbekends.
Je kust me weer en maakt mijn blinddoek los. Je ondersteunt mijn hoofd en laat mij naar mijn kruis kijken. Van verbazing ontbreekt mij de mogelijk om iets te zeggen. Mijn lul, gevangen in een transparante kooi.
"Mooi hè schatje deze kuisheidsgordel. Zo weet ik zeker dat je niet meer stiekem klaarkomt als je Meesteres niet in de buurt is nu je de CB 3000 draagt."