Website is weer actief.

Het Begin

 

Hoofdstuk 1

 

Zittend op het kleedje in de keuken wacht ik bijna gedachteloos af op het einde van de dag. Wanneer Meesteres Aina thuis komt weet ik niet. En waar ik dan op kan rekenen weet ik al helemaal niet.

Enige maanden geleden melde Meesteres dat er een intelligente, leuke vent op het werk is aangenomen, lekker lijf, niet te jong en bewust van zichzelf en in ieder geval niet arrogant, alsof Meesteres zich daar iets van aantrekt.

Elke dag hoorde ik hoe hij zo zijn best deed om aan het eind van zijn proefperiode een jaarcontract te krijgen. Maar voordat het zover was had Meesteres hem al op zijn knieën gekregen. Niet zo moeilijk als personeelsfunctionaris met een graad in psychologie. Zij weet heel snel en precies iemand te doorgronden.

Vervolgens had Meesteres hem in Haar web gevangen en kon hij de charmes van Meesteres Aina niet weerstaan. Dit resulteerde en een vurige liefdesrelatie die zich volledig buitenshuis afspeelde, hierdoor had ik steeds meer het cuckold gevoel waar ik altijd op hoopte maar nooit verwacht had te krijgen. Het was niet zo dat ik geen seks meer had met Meesteres maar de Looker 01 was niet meer af geweest. De vrijages met Meesteres werden steeds hartstochtelijker en steeds vaker mocht ik Meesteres verwennen met mijn handen en tong maar ook de rest van mijn lichaam werd gebruikt voor Haar genot. Als voorspel had Meesteres regelmatig Sam aan de telefoon en mijn hoofd tussen Haar benen geklemd. Schokkend ligt Zij dan te praten terwijl mijn mond en tong fanatiek tekeer gaan op de sensuele lipjes en clitoris.

 

Nadat Meesteres een avondje weg was geweest moest ik Haar ook schoonlikken. De eerste keren deed ik dit met voorzichtigheid en enige tegenzin. Maar al snel werd ik er geiler en geiler van en betrapte ik mezelf erop Meesteres te stimuleren een gezellig avondje naar Sam te gaan, want er was toch weer niets op de televisie. Door het grote verschil van Sam en mij groeide Meesteres steeds meer tot een passionele vrouw met minnaar en slaaf. Steeds meer kreeg ik huishoudelijke taken en steeds vaker moest ik Meesteres masseren, Haar nagels lakken, Haar haar verven, elke dag minimaal 10 minuten Haar haar borstelen en ga zo maar door. Dit is wat ik wilde zijn voor Meesteres Aina.

 

Afgelopen woensdag was Meesteres thuisgekomen met een glimlach van oor tot oor.

“Raad eens wat we gaan doen dit weekend, schatje?”

Een aantal mogelijkheden noemde ik. Maar helaas zat het goede antwoord er niet bij.

“Wij gaan heerlijk naar en 5 sterren hotel.”

Mijn ogen begonnen te glinsteren.

“Oooo, Meesteres wat heerlijk en naar welke stad gaan wij dan?”

“Wij.......?? Hahahahahahahaha. Nee, niet jij, Sam en ik, jij blijft lekker thuis, schatje van me, hahahahahahaha.”

De teleurstelling vergezeld van enige jaloezie maakte mij boos en ik liep de kamer uit. Dit was uiteindelijk niet zo´n slimme actie van mij omdat dit gedrag enigszins de voorpret van Meesteres bedierf. Er werd niet meer over het weekend gesproken en de keer dat ik er over begon werd gelijk mijn mond gesnoerd.

 

Op vrijdagmiddag krijg ik de opdracht om mij uit te kleden en de collar om te doen en naar de slaapkamer te komen. De deur van de slaapkamer doe ik open en ik zie Meesteres naakt in de kamer staan met een boel kleren op bed.

“Ik ga me douchen en jij pakt netjes mijn kleren in de koffer en daarna pak je de plastic tas van de bouwmarkt die naast de wasmachine staat.”

Net voordat Meesteres de kamer uitloopt stopt Zij voor mij en kijkt diep in mijn ogen.

“Kijk mij recht aan en waag het niet om je ogen dicht te doen.”

Gelijk voel ik Haar vingers op mijn tepels. Als kleine bankschroeven knijpen duim en wijsvinger om iedere tepel en langzaam draait Meesteres mijn tepels om. Zo gevoelig als ik ben begint mijn lul gelijk te groeien in de Looker 01. Maar Meesteres stopt niet en blijft knijpen en draait de andere kant uit. Met moeite kan ik Meesteres aan blijven kijken, mijn knieën knikken en door de pijn begint mijn pik te krimpen.

“Goed zo, dit is genoeg genot voor een heel weekend.”

Langzaam voel ik geilvocht uit de plug lopen en zo op mijn been druppelen. Mij verder negerend loopt Meesteres de slaapkamer uit om te gaan douchen. Snel pak ik een koffer en vul deze heel precies met de op bed liggende kleding en de toilettas. De koffer zet ik op de gang en pak snel de plastic tas. Naast de deur van de slaapkamer blijf ik met mijn hoofd naar beneden gebogen staan wachten. De badkamerdeur zwaait open en Meesters loopt richting de slaapkamer. Haar wijsvinger duwt tegen mijn kin en drukt deze naar boven.

“Ik heb nieuwe bodymilk gekocht en jij mag mijn hele lichaam er zachtjes mee insmeren en je mag geen plekje vergeten.”

Eerst warm ik de bodymilk tussen mijn handen op en smeer Meesteres er liefdevol mee in. Geen plekje vergeet ik, Meesteres spreid zelfs Haar benen iets meer zodat ik Haar lipjes ook heerlijk kan insmeren. Door het zachte gekreun van Meesteres blijf ik langer op dat gevoelige plekje smeren totdat Meesteres mij laat stoppen.

Nu moet ik de tas en de koffer mee naar beneden nemen en de koffer bij de voordeur zetten, de tas moet mee naar de keuken en daar moet ik wachten.

 

Na ruim een half uur komt Meesteres de keuken binnen. Fantastisch aangekleed en opgemaakt. Spontaan word ik weer verliefd op deze Goddelijke verschijning. De jurk met het diepe decolleté, de zwarte naadkousen, de pumps. Een zucht van adoratie glijdt over mijn lippen. In Haar hand draagt Zij een kokervormig pakket in cadeaupapier.

“Voor jou, schatje,” zegt zij zwoel.

“Dank U wel Meesteres.”

Dankbaar pak ik het cadeau aan en mag het gelijk uitpakken. Een klein vloerkleed van wol. Snel ga ik op mijn knieën en dank Meesteres door Haar voeten te kussen.

“Leg dat kleed daar maar neer en pak de plastic tas.”

Uit de tas pakt Meesteres een zakje en geeft dat aan mij. In het zakje zitten 2 hangslotjes en een stalen ketting. Het ene eind van de ketting maakt Meesteres vast aan de handgreep van de oven en het andere eind aan mijn collar. Door het hangslot kon mijn collar ook niet meer af.

“Op je kleed,” is haar korte commando.

De voorraadkast gaat op slot en uit een kast worden 2 stalen bakken gepakt.

“Deze is voor water en de ander voor je voer.”

Uit de plastic tas haalt Meesteres een 750 gram zakje met hondenvoer.

“Dit is wel genoeg voor het weekeinde, je doet toch niets en anders vreet je je alleen maar rond en volgevreten slaven zijn lui.”

Meesteres zet het hondenvoer op het aanrecht en ik mag het pakken wanneer ik honger heb en water kan ik drinken zoveel ik wil. Het toilet was ook geen probleem om te bereiken en meer ketting heb ik niet dus een beetje liggen en lopen wordt mijn weekend bezigheid. Meesteres pakt de telefoon en even later hoor ik dat Zij tegen Sam zegt dat hij Haar koffer kan pakken, blijkbaar staat Sam al met de auto voor de deur te wachten. De deurbel gaat en Meesteres loopt naar de deur en doet open. Zittend op mijn nieuwe kleed kan ik de deur niet zien en weer weet ik niet hoe Sam er uitziet. Wel hoor ik Meesteres en Sam elkaar begroeten en aan het geluid te horen word er driftig gekust en zeer intiem. Het geluid van 2 ophitsende mensen maakt mij geil en gelijk begint mijn lul te groeien in de Looker 01, de plug van 12 centimeter in mijn pisbuis geeft niet mee en drukt van binnen tegen mijn lul, alles staat weer strak. Aan het parket hoor ik dat Meesteres naar mij komt lopen en gelijk ziet zij dat mijn lul stijf is.

“Staan.” Onmiddellijk sta ik op.

“Wat is dat?” spreekt Meesteres wijzend op mijn gekooide erectie.

“Sorry, Meesteres Aina,” stamel ik beschaamd.

Meesteres grijpt mijn zak vast en Haar vingers spannen zich hard om mijn ballen, mijn ogen knijp ik dicht van pijn en mijn mond gaat open maar maakt geen geluid. De lippen van Meesteres voel ik op mijn mond en Haar tong schiet bij mij naar binnen. Hongerig beantwoord ik Haar kus en geniet van het samenzijn. Zo snel als de kus begint is het weer afgelopen. Ook haar greep op mijn zak is weg.

“Fijn weekend.”

Haar zwaaiende hand in de deuropening van de keuken is het eerste en laatste wat ik zie. Een paar passen naar de voordeur Haar laatste geluid en het dichtslaan van de voordeur het eerste moment van besef dat Meesteres weg is met Sam en ik hier tot zeker zondagavond alleen ben.

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 2