Website is weer actief.

Hoofdstuk 5

 

Hoofdstuk 6 

 

De rest van de middag brengen Aina en Sam lui en naakt op het bed door. Ze laten ´s middags een buffet van wildhapjes op de kamer bezorgen. Net als alles in het hotel was dit ook weer perfect verzorgd. Een canapé met wildpaté, hertenhamrolletje gevuld met monchou, wildzwijnworst, champignon gevuld met eendenmousse, amuselepel van ganzenleverpaté met dadel, hertenworst, wildballetjes, canapé met truffelsalami en daar zeer goed bijpassend een fles Domaine de Cristia Châteauneuf du Pape 2008. Een zeer fraaie Châteauneuf du Pape van maar liefst vijftig jaar oude grenache, syrah en mourvèdre
wijnstokken. Ze genieten van dit alles, liggen op bed en met een gezonde aandacht voor de erotische film op het grote lcd scherm raken Aina en Sam licht beschonken.

Aina ligt haaks tegen Sam aan met Haar hoofd op zijn buik en speelt zacht met zijn stijve lul. Sam streelt zacht over de rug en billen van Aina.

“Zal ik nog een fles bestellen?” vraagt Sam.

“Ja, lekker en wat mij betreft hoeven we vanavond ook niet in het restaurant te eten hoor, bestellen we gewoon wat kleins hier en duiken later even de bar in,” 

“Goed idee,” zegt Sam en pakt de telefoon en bestelt nog een fles. 

Nog geen vijf minuten later word er aan de deur geklopt.

“Binnen,” roept Sam een beetje te snel.

Hierdoor ligt Aina deels onder het toegetrokken laken en Sam is nog geheel zichtbaar. Het is dezelfde jonge vrouw die de wijn brengt als het ontbijt.

“Sorry hoor, dat we er zo bij liggen maar we genieten zo enorm dit weekeinde. Het is echt zalig,” verontschuldigt Aina zich aan het meisje.

“Geeft niet hoor mevrouw, ik ben wel wat gewend in het hotel. Wilt U dat ik de fles voor u open maak?”

“Graag, en schenk onze glazen dan maar weer vol. Heb je nog lang dienst vandaag?” vraagt Sam vriendelijk en houd zijn glas boven zijn nog steeds ontblote buik.

“Natuurlijk meneer,” antwoord het meisje gedienstig en draait zich om nadat de fles geopend was.
“De fles wijn naar u brengen was het laatste voor vandaag meneer.”

Eerst schenkt zij het glas van Aina in om vervolgens het glas van Sam te vullen. Haar hand trilt terwijl de wijn in het glas boven de buik en harde lul van Sam stroomt.

“Wil je een wijntje, je trilt zo?” vraagt Aina terwijl zij opstaat om een glas te pakken. Het laken glijdt van haar naakte lichaam af.

“Ik mag niets drinken tijdens mijn werk”. 

“Wij zeggen niets hoor. Moet je nog afmelden of uitklokken?” vraagt Aina terwijl ze het derde wijnglas onder de fles houdt en het meisje strak aankijkt.

“Nee mevrouw,” langzaam schenkt ze een beetje wijn in het glas.

“Voller, niet zo bescheiden.”

Sam zegt niets maar kijkt aandachtig hoe het meisje reageert op Aina´s naaktheid. Zijn lul ligt nog steeds stijf te wezen.

“Hoe heet je? Wij zijn Aina en Sam.”

“Susan, mevrouw,” terwijl haar ogen van het glas naar de volle borsten van Aina schieten.

“Vind je het vervelend als we naakt blijven anders doen we wel een badjas aan hoor en ga lekker zitten.”

Aina duwt haar op de rand van het bed en wisselt de fles met het glas in de hand van Susan. Zonder op antwoord te wachten gaat Aina naakt in een stoel zitten tegenover Sam en Susan. Na een toost nemen ze een slokje wijn en begint Sam honderduit te praten en te vragen om Susan losser te weken. Aina kijkt en luistert en vult zo onopvallend mogelijk de glazen steeds bij. Suzan word steeds losser en de hand van Sam op haar rug maakt steeds grotere bewegingen. Zichtbaar geniet Susan hiervan. Sam gaat verzitten en begint haar nek te
masseren. 

“Zo dat zit vast zeg, ik zal je nek eens lekker los masseren. Doe je blouse maar een stukje los, anders komt er misschien massageolie tegen aan.” 

Suzan maakt de bovenste knoopjes los en laat haar blouse iets over haar schouders zakken. Sam begint haar nek te masseren en zichtbaar geniet Susan van deze behandeling. Suzan´s mobiele telefoon gaat en ze neemt op, na een korte tijd beëindigt zij het gesprek. 

“Sorry, ik moet helaas gaan, mijn vriend staat op de parkeerplaats te wachten.”
Zonder protest van Aina en Sam wordt er afscheid genomen met kussen op de wang en Susan verlaat een beetje tipsy de hotelkamer.

“Jij had haar wel willen neuken hè?” 

“Ja echt wel,” biecht Sam spontaan. 

“Sorry jongen, als dat gebeurd was had je kunnen gaan.Dat weet je, want dat heb ik je al eerder verteld. Maar ik ben er wel weer geil van geworden en nu mag je me heerlijk beffen om zo weer je plaats naast mij te winnen.” 

Verbaast door deze harde toon maar tegelijk ook de wens van Aina niet willen negeren pakt Sam Aina op en legt haar op bed. Snel kruipt hij tussen haar benen om zo haar natte geurige kutlippen te gaan verwennen. Het duurt dan ook niet lang of Aina was weer als was in zijn handen en komt schokkend klaar.

De rest van de avond verloopt rustig, liefkozend en seksend. Er worden nog wel 2 flessen wijn besteld en in plaats van nog even naar de bar te gaan vallen Sam en Aina beschonken en geil in slaap.

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 7