Website is weer actief.

Orgasme

Gepubliceerd op 9 februari 2020 om 10:07

door Darlon

Vrijdag 31 januari

Thuis van mijn werk ga ik gelijk douchen en anaal spoelen. Want als Meester Johan straks zijn slavin Aina op gaat halen voor hun weekend samen, moet ik zorgen dat ik beschikbaar ben.

Niet veel later komt Meesteres thuis en nadat zij gedoucht is, borstel ik haar blonde haren en help haar aankleden. Haar grote borsten met gevoelige tepels, door Meester uiers met spenen genoemd, liggen mooi in de zwarte bh. Dan haar jarretelgordel en met witte katoenen handschoenen doe ik  haar dunne kousen om haar gladde benen, de 8 jarretelles maak ik vast aan de boord van haar zijdezachte kousen, aansluitend haar hakken aan haar heerlijke voeten. Op mijn knieën zittend kijk ik langs haar, in kousen gestoken, mooie benen naar boven en mijn ogen rusten op de gladde schaamlippen, die binnen een paar uur al gebruikt worden door Meester. Mijn blik gaat verder, haar buik, haar bh met grote borsten, de tepels hard van verlangen voor wat er komen gaat en dan haar gezicht, vol liefde kijkt zij mij aan.

Ik kom overeind en help haar in haar jurk, deze doe ik haar aan als een jas, aan de voorzijde sluit ik de rits en aan de bovenzijde en de onderzijde laat ik een stuk rits open. Net genoeg om de boord van haar kousen te zien als zij loopt en de rand van haar bh, voldoende om blikken van anderen wat langer vast te houden.

De tas met haar spulletjes neem ik mee naar beneden en zet ik in de gang bij de voordeur. Niet veel later komt Meester aanrijden en zet zijn auto voor de deur. Met zijn sleutel komt hij binnen en begroet zijn slavin in de hal, terwijl ik in de kamer moet wachten.

De deur gaat open en ik kijk, op mijn knieën zittend, naar de grote stijve pik van Meester, die uit zijn pantalon recht naar voren steekt. Door de druppel die al aan zijn eikel hangt weet ik genoeg, ik kom iets overeind en open mijn mond. De natte eikel verdwijnt tussen mijn lippen en de hand van Meester bepaald het ritme van mijn hoofd. Dan is het genoeg en duwt Meester mij weg.

Niet veel later stappen Meester en Meesteres in de auto, gelijk nog even de buren die net aan komen rijden gedag zeggend, en wuif ik hun  uit, met mijn badjas aan, de buren kijken mij nog glimlachend aan. Verbeeld ik het of hebben zij, aan hun blik te zien, het ook door hoe het zit bij ons. Ik sluit de deur.

 

Zondag ben ik vroeg uit de veren. Ik verschoon het bed en draai gelijk een was, de slaapkamer stof ik af en zuig en dweil de vloer en ga zo verder door het hele huis. Ik wil dat alles er piek fijn uitziet en heerlijk fris ruikt. Als ik klaar ben, ben ik zelf aan de beurt, heerlijk douchen, scheren en mijn kut uitspoelen, afdrogen en kleden volgens opdracht. Een zwart shirt, rokje, pols en enkelboeien en mijn collar, alles sluit ik af met hangsloten en de sleutel leg ik op de eettafel.

Via een appje lees ik dat Meester en zijn slavin, Meesteres Aina, ons dorp in komen rijden. In de gang bij de enigszins geopende voordeur ga ik op mijn knieën zitten, mijn benen uit elkaar en de rug van mijn geopende  handen op mijn knieën, mijn blik naar de grond.  Dan gaat de deur open en komen Meester en Meesteres binnen. De spullen mag ik naar boven brengen en dan ga ik naar de kamer met een paar kopjes koffie.

Nadat ik getuige ben van de handtastelijkheden van Meester bij mijn vrouw, mijn Meesteres, zijn slavin, moet ik zijn pik pijpen totdat hij hard en nat is. Dan moet ik voorover op de tafel liggen en maak ik mijn kut met wat spuug nat. Meester laat duidelijk voelen dat hij degene is die bepaald en ramt zijn grote stijve pik hard mijn kut in en neukt mij wild en hard. Krakend ondergaat de tafel deze wilde neukpartij en ik lig hard kreunend te ondergaan hoe Meester mijn kut gebruikt. Minuten later stopt Meester, met trillende knieën pijp ik de pik van Meester schoon en dank hem voor de verwennerij. Maar Meester is nog niet klaar en wil nu dat zijn slavin over de tafel gaat liggen, ook haar kont moet er aan geloven. Eerst mag ik haar roosje goed nat likken en om Meesteres het makkelijker te maken probeer ik het zo lekker te doen zodat haar sterretje ontspannen en open staat. Ook Aina moet een wilde neukpartij ondergaan waarbij Meester hard aan haar haar trekt. Haar benen schudden van geilheid en haar kutlippen trillen en worden steeds vochtiger. Als Meester stopt blijft zij nog even uitgeteld op de tafel liggen en begin ik de pik van Meester schoon te pijpen. De toon van de zondag is duidelijk gezet.

In de loop van de middag krijg ik de opdracht om de kuisheidsgordel af te doen. Met een van spanning slappe blote klit, loop ik naar de woonkamer. Meester en Meesteres bekijken mijn klitje en grote hangzak en dat vind Meester wel mooi bij mij, die grote hangzak. Meester en Meesteres gaan even later weer verder met hun gegeil en ik zit te kijken hoe geil ze bezig zijn. Nu zonder kooi heeft mijn klit de ruimte om te groeien en staat even later fier overeind, maar ermee spelen mag ik niet.

Dan is het tijd om te gaan eten en verdwijn ik in de keuken, ook tijdens de maaltijd blijft Meester bezig en knijpt in onze tepels. Na het eten gaat Meester in een luie stoel zitten en geeft Aina opdracht om met mijn pik bezig te zijn, alléén met haar handen. Onderuitgezakt zit ik op de bank en voel ik de handen van Aina over mijn lichaam gaan om uiteindelijk mijn gezwollen klit. Het is zo heerlijk een masserende hand rond dit stuk vlees, geilvocht stroomt uit de top en maakt alles nat en glibberig, dan heel langzaam en dan weer snel gaat haar hand om mijn stijve klit. Met haar andere hand streelt Meesteres mijn buik en borst en knijpt hard in mijn tepels. Met mijn ogen dicht en mond open onderga ik kreunend deze marteling van genot. De schertsende opmerkingen van Meester laat ik binnendringen maar kunnen mij niet uit dit genot halen. Dan vraagt Meester aan Aina of het waar is dat ik op commando kan spuiten en gelijk bevestigt zij dit. Tel maar tot 30 en dan wil ik dat hij spuit, hoor ik Meester zeggen. Dan begint Meesteres haar hand op en neer te bewegen en gelijk te tellen,  12, 13, 14, dan stopt zij maar telt wel door, ik raak in de war en de opwinding zakt wat weg, 24, 25, dan begint zij weer, angst dat ik met 30 moet spuiten maar niet kan en dat het dan over is gaat door mijn hoofd, maar dan hoor ik 31, 32, en gaat zij verder. Blijkbaar krijg ik nog een kans en met de geopperde 50, kom ik ook bij 50 intens klaar, mijn tenen krommen zich, mijn buik trekt samen en diep vanuit mijn binnenste komt er een oergeluid over mijn lippen en spuit ik na 156 dagen al mijn geil over mijn buik. Uitgeteld leun ik achterover op de bank en voel de hand van Meesteres over mijn buik gaan en al mijn geil uitsmeren.

Langzaam komt aan de dag een einde en gaan we naar bed, Meester en Aina in de masterbedroom en ik in de ernaast gelegen cuckkamer. Moe en voldaan val ik in slaap wetend dat de volgende ochtend de kuisheidsgordel weer onverbiddelijk voor onbepaalde tijd omgaat en dat een volgend orgasme weer héél lang op zich kan wachten.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.