Website is weer actief.

- Sportkeuring

Sportkeuring

U roept mij naar U toe, en wijst mij op een email welke aan mij geadresseerd is. U opent het bericht.

Er staat dat ik deel moet nemen aan een preventieve medische sportkeuring verzorgt door de ziektekostenverzekering.

Op natuurlijk net weer mijn vrije woensdag moet ik naar het gemeentelijk zwembad en bij de hoofdingang de bordjes =Medische Keuring= volgen.

Een week later ga ik naar het zwembad. In de wachtkamer zitten twee mannen. Ik pak een sportblad en begin te lezen. Na ongeveer een half uur ben ik eindelijk aan de beurt. Ik leg het blaadje weg en loop het kleedkamertje in. Op de deur voor mij staat dat ik de deur achter mij op slot moet doen, mij geheel moet ontkleden en de volgende kamer moet betreden. Wanneer ik naakt ben open ik de deur voor mij, voor mij zit aan een bureau tegen de muur een in een witte doktersjas geklede donkerharige vrouw die zonder om te kijken tegen mij zegt.

"Wilt u naar het plafond kijken en 5 tellen op uw pols blazen."

Ik gehoorzaam en voel gelijk een koude hand om mijn zak gaan die even in mijn ballen knijpt. "OK, draait u zich maar om."

Terwijl ik de arts aan wil kijken is deze al naar het bureau gelopen en zie ik slechts haar rug. Ik draai mij om en ik moet voorover bukken mijn handen op stoelzitting voor mij plaatsen, over de rugleuning naar de muur kijken en mijn benen spreiden.

Terwijl ik daar zo sta voel ik handen inspecterend over mijn rug gaan richting mijn billen, mijn anus wordt iets geopend en zonder mededeling voel ik een vinger mijn kont in glijden. dit zorgt ervoor dat ongewild mijn lul begint te groeien en zonder dat ik het wil wordt mijn lul stokstijf.

Ik hoor de arts weer naar het bureau lopen en tegelijkertijd zeggen.

"Kom maar even hier."

Ik loop met het schaamrood op mijn kaken en een stijve lul naar de arts.

Naast het bureau staand hoor ik de arts.

"Trek je maar af."

Ik raak helemaal verward, dit is mij verboden door mijn Meesteres. Nou opschieten hoor ik de arts streng zeggen. Vertwijfeld pak ik onzeker mijn lul vast en kijk gelijk in het lachende gezicht van mijn Meesteres met een pruik op.