Website is weer actief.

Aïna

 

 

 

 

Darlon mag weer eens neuken

 

 

 

Geneukt worden ervaart Darlon met enig regelmaat maar zelf neuken is voor hem al een lange tijd niet meer aan de orde. Maar omdat ik mijn slaafje dit genot wel eens gun, liet ik hem afgelopen week weten dat ik hem, om dit genot weer eens te kunnen laten ervaren, ergens mee naartoe zou nemen waar die mogelijkheid voor hem zou worden bewaarheid.

Het maakte hem onrustig, want waarheen we zouden gaan wilde hij wel weten maar ik liet hem graag even in de onwetendheid en liet niets los.

Tot het zover was en ik hem opdracht gaf de auto te starten. Ik zou aangeven waarheen hij moest rijden.

In Utrecht aangekomen keek hij mij vragend aan en zei wat zenuwachtig "Mrs.... rijd ik zo goed?"

Waarop ik geheimzinnig lachte en zei, "jazeker. Parkeer maar daar. We moeten nog een stukje lopen maar het is niet ver van hier". Het was mooi weer, het was fijn om even in de zon te wandelen tot in de verte een bekende seksshop in zicht kwam. Het werd Darlon duidelijk wat mijn bedoeling was.

We liepen naar binnen, werden vriendelijk begroet door de dame achter de balie en ik liep direct door naar achteren, Darlon liep als gebruikelijk trouw achter mij aan. Afwachtend.

"Kijk Darlon", zei ik iets te hard, "hier liggen nepkutjes, welke lijkt je wat?" Darlon keek mij iets geschrokken aan.

"Ja, je mag van je Mrs. een nepkutje uitzoeken, ik wil dat je weer eens je pik gebruikt waar hij oorspronkelijk voor bedoelt was". Ik hield Darlon een doos voor waarin een naar mijn idee prima nepkutje zat en voor een redelijke prijs.

"We nemen deze" zei ik en trots liep Darlon ermee naar de balie, alwaar hij uiteraard zelf mocht afrekenen.

Glimlachend liep ik naar buiten, Darlon achter mij aan, zijn zwarte tasje in zijn hand. "Zo sletje, we gaan naar huis,

er is werk te doen."