Website is weer actief.

Meester Johan

Hoe Meester Johan zijn slavin Aïna en zijn slaaf Darlon heeft leren kennen

 

Deel I. Aïna

In de zomer van 2018 was ik toe aan een nieuwe seksuele uitdaging. Als man van begin vijftig begonnen mijn seksuele contacten een beetje uitgedoofd te raken, terwijl ik wel behoefte had aan seks. Aan een homovriend van mij vroeg ik of hij niet een “wilde vrouw” kende die in was voor spannende avonturen en een fijne seksuele relatie. Hij moest er even over nadenken, maar kwam al snel op de naam van Aïna, de vriendin van een van zijn slaafjes, Darlon. Aïna zou een vrouw zijn met grote borsten (waarvan ik houd), van mijn leeftijd, woonachtig in de regio waar ik ook woon en ‘in’ voor seksuele avonturen. Mijn vriend waarschuwde mij wel dat Aïna een echte dominatrix was, maar daarvoor schrok ik niet terug. Het leek mij wel eens aardig om met een dominante vrouw in contact te komen, dus ik vroeg hem om te informeren of zij misschien belangstelling had. Al snel bleek zij dat wel te hebben en mijn vriend bezorgde mij in september haar Kik-account, waardoor ik contact met haar kon leggen.

Via Kik stelde ik mij voor en zij reageerde. Zij was wel in “voor een praatje pot” en afhankelijk van hoe dat verliep later wellicht voor meer. Al snel wisselden wij e-mailadressen uit en naast kikken mailden wij elkaar die eerste weken veel. Van meet af aan was ik heel eerlijk over mijn leven, mijn mogelijkheden en onmogelijkheden. Daardoor bleek dat wij nogal een klik hadden met elkaar, in verschillende opzichten. Dat maakte dat wij snel vertrouwelijk werden en de diepte in gingen. Ik bleek haar goed aan te voelen en in te schatten. Eigenlijk  binnen enkele dagen was het alsof wij elkaar al jaren kenden.

Het grappige was dat mijn vriend Aïna “een echte dominatrix” had genoemd, maar ik vermoedde al gauw dat het met die dominante kant wel meeviel. Zij had wel enkele slaafjes en ik merkte ook wel dat zij een sterke persoonlijkheid had, maar ik meende ook te merken dat die dominantie meer een houding van haar was dan een wezenlijke karaktertrek. Ze was door de omstandigheden in die dominante rol terechtgekomen, maar ik had de indruk dat ze eigenlijk naar iets heel anders verlangde.

In de eerste contacten drong ik meteen al aan op een ontmoeting, maar zij zei toen nog dat ze de tijd wilde nemen om elkaar beter te leren kennen. Toen dat eenmaal razendsnel bleek te gaan en wij over een ontmoeting begonnen te kikken en mailen, liet ik mij ontvallen dat die ontmoeting natuurlijk voor haar wel zou eindigen “met haar pumps in de lucht.” Aïna was steeds snel met reageren op kikjes, maar na dat kikje viel zij even stil. Ik merkte dat mijn directe aanpak haar wel aanstond, maar ook van haar stuk bracht. Echt dominant had ze zich in mijn richting sowieso nog niet opgesteld, maar nu ik de leiding begon te nemen, schrok ze daarvan niet, integendeel.

Vervolgens ging het allemaal heel snel. Ik werd steeds brutaler. Zo kikte ik haar dat ik haar wel zou onderwerpen en al binnen een week of twee na ons eerste contact verzette zij zich niet meer tegen mijn dominantie. Van meet af aan was ik vervolgens heel duidelijk in wat ik van haar zou verlangen seksueel; in één woord: onderdanigheid. Mijn wil zou wet zijn. Niet zij, maar ik zou bepalen wat er gebeurde, hoe, waar, wanneer, hoe vaak, met wie enz.. Ik maakte duidelijk dat haar lichaam van mij zou zijn. Niet alleen haar borsten en haar kut zou ik bezitten, maar haar hele lijf. Haar vriend, Darlon, was al tijden gekooid (met een kuisheidsgordel), maar neukte haar nog wel zo nu en dan. Ik zei haar dat dat voorbij was. Alleen ik zou haar neuken. In haar kut, haar kont en haar mond. Ik kikte haar dat ik Darlon ook zou onderwerpen, omdat ik biseksueel ben. Dat leek ze aanvankelijk vervelend te vinden, vooral omdat ze mij voor zich alleen wilde. Maar ik liet blijken dat niet zij zou bepalen, maar ik. Als ik een man wilde neuken, zou ik dat doen. Als ik een andere vrouw wilde neuken, zou ik dat ook doen. Als ik Aïna daarbij wilde betrekken, zou zij moeten gehoorzamen. Ze (b)leek ook bevreesd te zijn dat ik (te) weinig aandacht voor haar zou hebben, maar ik slaagde erin duidelijk te maken dat hapjes tussendoor mij niet afleiden van trek in de hoofdmaaltijd.

Al spoedig bleek zij als was in mijn handen. De zogenaamde ‘meesteres’, volgens mijn vriend (zelf noemde ze zich nog ‘de Dame’), bleek niet veel meer dan een rol van haar te zijn. In werkelijkheid had ze groot talent voor ondergeschiktheid. Ik heb een zeer sterke wil en een groot inlevingsvermogen. Daarvoor bezweek zij. Zelfs via Kik en de e-mail werd al duidelijk dat zij nog nooit in haar leven had durven toegeven dat zij eigenlijk behoefte had aan leiding. Nou, met leiding zou ik haar laten kennismaken. De ‘Dame’ moest steeds meer wijken voor ‘het meisje’, ‘het teefje’, ‘de slavin’. En ik eiste steeds meer van haar. Ik vroeg of zij ervaring had met SM. Dat had ze wel een beetje, maar ze zei dat ze niet hield van pijn. Ik kikte haar dat ze er toch aan zou moeten geloven en dat ik niet uitsloot dat zij een pijnslet was. Ik vroeg of zij ervaring had met seks met andere vrouwen. Ze had een eenmalige ervaring daarmee. Ik zei dat ze meer ervaring zou krijgen. Ook zei ik haar dat ik haar door andere mannen zou laten gebruiken als ik dat wilde. Ze vond het allemaal spannend, kreeg er een nat kutje van, maar wist niet wat ze wel en niet zou durven.

We spraken af elkaar begin oktober te ontmoeten in een hotel op de Veluwe. Ik wilde meteen de eerste keer de nacht met haar doorbrengen. Niet alleen even een snelle wip en dan weer foetsie, nee, we zouden de tijd nemen. En zo ging het ook. Op de afgesproken tijd stond ik op de parkeerplaats en toen zij kwam aanrijden, voelden wij meteen dat die klik er niet alleen via de digitale weg was. Zij stapte uit, ik liep op haar af en zoende haar. Aïna was en is mooi, groot en heeft een weelderig lijf. Het was zonnig weer en de temperatuur liet toe dat wij op het terras gingen zitten. Op weg daarheen legde ik mijn hand op haar kont. Die was lekker vol en strak. Ik gaf haar een goedkeurende pets en zij protesteerde niet. Ze had een tamelijk strakke jurk aan met een fraai decolleté. Hoewel er op het terras nog een koppel zat, voelde ik op zeker moment aan haar borsten. Ze keek ervan op, maar liet het toe en kleurde lichtelijk. Heerlijke borsten had en heeft ze; zacht en toch stevig. Toen wij later nog even binnen zaten in afwachting van het kunnen inchecken, heb ik een borst uit haar jurk gehaald. Ook heb ik tussen haar benen gevoeld, omdat ik wilde controleren of zij wel echt zonder slipje bij mij was. Ik tolereer niet dat mijn vrouwen slipjes dragen. Ik moet constant toegang hebben tot hun kut. Ook al doe ik het niet, als ik het wil, moet er niets zitten tussen mij en hun sappige vrucht.

Toen de hotelkamer klaar was, zijn we daarheen gegaan. We hebben een geweldige middag, avond, nacht en ochtend gehad. We hebben elkaar laten genieten in allerlei opzichten. Mijn beloftes heb ik waargemaakt; haar pumps gingen de lucht in en niet pas aan het eind van onze ontmoeting. Ik heb haar vaginaal, oraal en anaal genomen. Na het uitchecken heb ik haar naar haar woonplaats gebracht, in een straat vlakbij haar huis. Ze wilde die eerste keer nog niet laten blijken waar ze precies woonde. Toch was het toen al wel duidelijk: zij had een meester en ik een slavin.

Volgende keer zal ik vertellen hoe ik Darlon heb leren kennen.