Website is weer actief.

- Woongenot

Woongenot 

U heeft uw keus gemaakt. De slaapkamer die over is nu de kinderen de deur uit zijn kan makkelijk verhuurd worden aan een student. Daar de Meesteres vindt dat er door Haar en door Haar slaafje eigenlijk geen huishoudelijke taken verricht dienen te worden, omdat dat zoveel van Haar tijd vergt, kan dat mooi door de student als tegenprestatie gedaan worden. 

Op marktplaats wordt de advertentie gezet en er wordt onverwacht veel gereageerd. Afspraken worden gemaakt en de studenten en studentes komen netjes op de afgesproken tijd in het cafeetje bij het station alwaar mijn Meesteres en ik wachten. Meesteres heeft mij bevolen om naast Haar te gaan staan zolang Zij en ik in het cafeetje zijn. De reacties van de aspirant huurders zijn eerst meelevend wanneer zij horen dat ik niet kan zitten omdat ik last van mijn rug zou hebben. Telkens wanneer Meesteres de ware reden verteld, indien de kandidaat mogelijk geschikt lijkt, blijken de meeste af te haken. 

Uiteindelijk blijven er een jongen van 19 en een meisje van 21 over. Meesteres had hen opdracht gegeven om de stad in te gaan en iets van huishoudelijke aard te gaan kopen met het door Meesteres meegegeven geld en te gaan wachten in een ander cafeetje alwaar zij opgehaald zouden worden. Nadat alle gesprekken afgerond zijn moet ik afrekenen en volg ik Meesteres naar de auto. Bij de auto geeft U mij opdracht om de beide kandidaten te gaan halen. In het cafeetje aangekomen zit alleen het meisje er en is bij navraag aan de kastelein geen jongen volgens de beschrijving binnen gekomen. Met alleen het meisje vertrek in naar de auto. Bij de auto aangekomen kijkt U boos en zegt dat U even geen mannen om U heen wilt en stuurt mij lopend naar huis. U en het meisje, wat een glimlach om haar mond kreeg bij deze opdracht voor mij, stappen in de auto en rijden weg. Als de wiedeweerga ga ik naar huis om mijn Meesteres niet onnodig te laten wachten.

Na een klein kwartiertje kom ik thuis aan en bel aan, Suze, de studente, doet open. Gelijk verteld zij mij dat Mevrouw verlangt dat ik direct naar de boven ga en de basisset aan doe en een fles Valdepenas open en met 2 glazen de kamer in kom. Na enige minuten betreed ik de woonkamer. Suze kijkt me aan en begint te lachen. Meesteres vraagt haar waarom ze lacht.

Ze antwoordt, "Het ziet er zo apart uit, net een seksfilm."

Onverstoorbaar schenk ik 2 glazen rode wijn in en serveer ze aan mijn Meesteres en aan Suze. Zelf moet ik genoegen nemen met de bak water die nog naast mijn kussen staat alwaar ik op plaats moet nemen. Meesteres vraagt aan Suze waar het cadeautje is wat ze heeft gekocht.

"Dat ligt bij mijn koffer in mijn nieuwe slaapkamer," zegt Suze.

"Haal op en geef het aan knaapje," gebiedt Meesteres.

Suze geeft het mij en gaat weer op de bank zitten.

"Maak maar open," zegt Meesteres. 

In het pakje zit een mattenklopper.

"O wat leuk, en wat kan daar allemaal mee Suze?

"De vloerkleden mee uitkloppen bijvoorbeeld," zegt Suze.

"En wat nog meer?" vervolgt Meesteres.

"Billenkoek geven?" zegt Suze schuchter.

"Goed zo, mijn kindje. Dat ga ik nu even doen."

Terwijl Meesteres gaat staan zegt Zij tegen mij dat ik voor de tafel moet gaan staan en over de tafel moet gaan liggen. Zwijgend doe ik wat er verlangt wordt en denk, had ze maar een plumeau gekocht. Uit de tafellade komen 4 set boeien tevoorschijn welke aan mijn polsen en enkels vastgemaakt worden en dan aan de tafelpoten. Voor ik het verwachte daalt de klopper al op mijn kont neer. Kreunend haal ik diep adem en accepteer de volgende meppen.

"Suze kom eens hier, is die kont niet mooi rood?" hoor ik U zeggen.

"Ja Mevrouw."

Voel eens of zijn kont ook gloeit Suze. Zachtjes voel ik een paar vingers weifelend over mijn kont aaien.

"Nee Suze niet zo, maar zo voelen."

Meesteres pakt Suze haar hand en drukt die vlak op mijn billen.

"Zo voel je, begrepen."

"Ja Mevrouw, zijn billen gloeien al een beetje," hoor ik haar zachtjes zeggen.

"Hier heb je de mattenklopper Suze en zorg er maar voor dat zijn kont heel erg gloeit."

Voorzichtig pakt Suze de mattenklopper aan van Meesteres Aina, en kijkt haar vertwijfeld aan. Glimlachend zegt Meesteres, "Sla maar denk maar dat het een vloerkleed is."

En stuurt Suze aan haar schouders naar de juiste plaats om te gaan staan. Hoog boven Suze haar schouders houd Meesteres haar hand met mattenklopper vast.

"Zo sta je goed Suze."

Zachtjes daalt de mattenklopper neer, onzekerheid zit nog in haar beweging, een tweede keer daalt de mattenklopper nu iets harder als daarvoor.

"Goedzo Suze ga zo door," hoor ik Meesteres zeggen. 

Schuchter lachend gaat de mattenklopper weer omhoog en daalt steeds harder neer op mijn licht gloeiende kont.

Steeds vaker sluit ik mijn ogen als de mattenklopper neerdaalt, ook een ingehouden gesteun wordt een gekreun. Lachend staat Meesteres met een glas rode wijn in Haar hand Suze te observeren en aanwijzingen te geven.

Duidelijk merk ik dat Suze er steeds meer zin in krijgt en er komt ritme in haar slagen, ook de plaatsen waar de mattenklopper neerdaalt maakt een duidelijk gekozen keuze weer en is niet meer willekeurig. Meesteres pakt een vaatdoek en stopt die bruut in mijn mond.

"Zo Suze, nu wordt je niet zo afgeleid door dat flauwe gekreun."

"Ja Mevrouw dank U wel."

Harder en harder daalt de mattenklopper neer, mijn ogen zijn al een tijd niet meer open en de vaatdoek wordt misbruikt door mijn tanden. Langzaam val ik in een diepe duisternis, subspace, ik zweef boven de tafel, de mattenklopper gaat staccato door en er komt een glimlach op mijn wangen, de pijn gaat over in genot en ik geraak in een orgasme wat zijn weerga niet kent.

Meesteres neemt onopvallend de mattenklopper over en zet de eindfase in en laat het ritme vertragen en de slagen verzachten totdat Zij stopt.

 

Zachtjes verlaten de vrouwen de kamer en gaan in de tuin even staan praten en houden mij door de grote glazen schuifdeuren in de gaten.

Besef van tijd en ruimte zijn verdwenen, steeds zweef ik nog, gelukzalig glimlach ik en heel, heel langzaam daal ik weer neder op de tafel. Meesteres heeft Suze een potje creme gegeven waarmee zij mijn blauw paars geslagen billen mee insmeert, verkoelend en zalig genietend onderga ik deze behandeling wetende dat dit nu voor mij heerlijk is, maar dat ik hierdoor zeer snel zal herstellen zodat een volgende sessie eerder gedaan kan worden. Suze maakt mij los en helpt mij overeind, rustig lopen wij naar de hoek van de kamer waar de bench staat. ik zak door mijn knieën en kruip naar binnen en ga liggen. Suze doet de bench op slot en legt het sleuteltje terug op de kast. Meesteres en Suze praten samen verder en ik zak weg in een diepe, diepe slaap vol dromen over wat er nog hopelijk komen gaat.