Website is weer actief.

Hoofdstuk 10

 

Hoofdstuk 11

 

De week gaat verder rustig voorbij. Sam is niet meer geweest en Meesteres blijft elke avond thuis. Veel aandacht krijg ik overigens niet van Meesteres, Zij houdt zich bezig met Haar computer, telefoneren en tv kijken. Tot vrijdagavond, ik krijg te horen dat Sam de volgende dag komt en dat ik vanavond heerlijk verwend ga worden als voorlopertje op het weekeinde. Na het eten moet ik me douchen en komt U plotseling ook in de douche, met stalen handboeien en de sleutel van de Looker. De handboeien krijg ik op mijn rug vastgemaakt. De Looker wordt snel verwijderd en U neemt de tijd om mijn te lul wassen en te scheren. Als toetje begint U mij te pijpen. Mijn lul knapt bijna uit elkaar, zo heerlijk is het en ook zo lang geleden, maar klaarkomen mag ik niet, ook al sta ik trillend en huilend van geiligheid te smeken om te mogen spuiten. Heel resoluut stopt U en houdt een ijskoude straal tegen mijn kloppende lul en op barsten staande ballen. Maanden van onafgebroken in de Looker opgesloten te zijn had mijn wil gebroken. Alles, maar dan ok alles heb ik voor Meesteres over. Stuiterend neemt U mij mee naar bed en bind mij vast op bed. U gebruikt mij zoals het een Meesteres betaamt. Mijn lul berijdend houden Uw handen een ketting vast welke met klemmen op mijn tepels zitten, gelijk een Amazone een paard berijdt en aan de teugels trekt. O, wat een genot. Maar uiteindelijk stopt U en laat mij grommend achter terwijl U zelf een glas rode wijn pakt en mijn lul laat krimpen door middel van ijsblokjes. Langzaam en lachend plaatst U de kuisheidsgordel weer om mijn lul en klikt het slotje resoluut dicht om me aan de kettingen aan het voeteneinde naast het bed te leggen.

Rillend van de kou word ik wakker, ik realiseer me gelijk dat ik op een kleedje op de grond heb geslapen. Ik kijk naar het bed en zie Meesteres nog lekker slapen. Langzaam sta ik op en merk dat ik niet veel bewegingsruimte heb, de kettingen rammelen ondanks dat ik zo stil mogelijk doe. Langzaam ga ik door mijn knieën en ga zitten en wacht. Na ruim een half uur begint Meesteres langzaam te bewegen. Zij komt langzaam een weinig omhoog en kijkt me aan met een glimlach.

“Zo knaapje, ik heb heerlijk geslapen, en wil nu een lekker kopje koffie.”

De wijsvinger van Haar rechterhand maakt een beweging waaruit heel duidelijk blijkt dat ik bij Haar moet komen. Kruipend kom ik dichterbij. Meesteres pakt een sleuteltje uit het kluisje wat op het nachtkastje staat. De cijfercode waarmee Zij het kluisje opent is en blijft voor mij een raadsel. Het slotje aan mijn collar maakt Ze los, de overige sloten blijven vast en houden mijn bewegingsvrijheid beperkt, het is in ieder geval voldoende om langzaam in de keuken te komen en daar een kopje koffie te zetten.

“Hé knaapje, zet maar een mok koffie van mijn padje voor jezelf,” roept U mij na.

“Ja Meesteres, dank U wel.”

Gadverdamme denk ik, ik die altijd zo geniet van een heerlijke espresso, moet dit slootwater drinken. Langzaam schuifel ik weer naar boven en bied Meesteres Haar koffie aan. U slaat de dekens weg en ik zie Uw naakte lichaam. Mijn lul begint spontaan weer te groeien.

“Kom kruip maar tussen mijn benen en ga je Meesteres eens lekker likken.”

Gelukkig hoef ik nog niet aan de koffie. Nadat U heerlijk bent klaargekomen duwt U me aan de kant om te gaan douchen. U zet me weer vast en na een half uurtje komt U dampend de slaapkamer in. Nu moet ik me douchen. Wanneer ik weer de slaapkamer in kom zie ik U in een jurk welke aan de voorzijde met een aantal knopen is gesloten. De onderste knopen zijn los, de eerste knoop van onder welke dicht is, is ter hoogte van Uw kutje. Ter hoogte van Uw tepels zijn de knopen weer los. U hebt U opgemaakt en Uw blonde haar hangt los. Glimlachend kijkt U me aan en geeft me een kus op mijn voorhoofd.

“Op je knieën.”

U drukt mijn neus tussen Uw benen en ik ruik de heerlijke muskusgeur van Uw kale warme grotje.

“Je gaat nu het bed opmaken en komt dan beneden om het ontbijt te maken, voor jezelf neem je 2 droge bruine boterhammen met een kommetje water.”

“Ja Meesteres,” zeg ik terwijl U mij alleen achter laat.

Naakt begin ik aan mijn taken, de kettingen beperken mij in mijn vrijheid waardoor het langer duurt dan gebruikelijk. In de kamer aangekomen zet ik het ontbijt op de eettafel. U gebiedt mij de stoel aan te schuiven waarop U plaats wilt nemen en zegt dat ik op mijn knieën naast U op de grond moet zitten. Tijdens het ontbijt zegt U niets en geniet van de vers geperste jus d'orange, croissants, ei en koffie. U leest een stukje in de krant en al die tijd negeert U mij. Plotseling verschijnt er een nat stukje bruin brood voor mijn neus.

“Eten,” is het enige dat U zegt.

Langzaam krijg ik ook mijn ontbijt toe bedeeld. Het restant van het bakje water moet ik uit het bakje likken. Hierna moet ik het ontbijt opruimen en de afwas doen. Wanneer ik terug in de woonkamer kom ligt U lekker onderuit op de bank een boek te lezen en zegt dat ik Uw voeten moet gaan masseren. Ik haal massageolie en een handdoek en begin zachtjes Uw voeten te masseren. Door het masseren wordt U rozig en ik word er steeds geiler van. Hoelang ik bezig ben met Uw voeten weet ik niet maar plotseling gaat de deurbel. Ik schrik op uit mijn geile gedachten en U slaat Uw ogen open.

“Doe de deur maar open, dat zal Sam zijn,” zegt U.

Onderdanig laat ik Sam binnen en sluit de deur achter hem. Lachend kijkt hij me aan en geeft me zijn jas, welke ik ophang aan de kapstok. Sam is al de woonkamer binnengelopen en loopt op Meesteres af. Meesteres staat op en Sam geeft Haar een kus op de wang maar Meesteres pakt zijn gezicht en kust hem op de mond. Langzaam zie ik hun lippen samensmelten en hun tongen elkaar vinden.

“Ik wil je naakt zien, Sam,” zegt Meesters heel zwoel.

Zonder te verblikken of te verblozen ontdoet Sam zich van zijn kleding. Zijn kleren laat hij op een hoopje op de grond vallen. Ik kijk naar zijn gebruinde lichaam, een lichaam wat er wel wezen mag, goed verzorgd. Geen afhangende schouders, niet overmatig behaard, geschoren schaamdelen en een flinke lul met een goed gevulde zak. Doordat ik Sam gisteren al gezien had was ik veel minder onrustig en kon daarom Sam beter opnemen.

“Vouw even mijn kleding op knaapje en leg het op een eetkamerstoel.”

Even kijk ik mijn Meesteres aan, Haar blik zegt voldoende om direct tot actie over te gaan. Meesteres en Sam zijn gaan zitten en beginnen een geanimeerd gesprek.

“O ja, knaapje, maak even 2 koffie en schenk 2 koffielikeurtjes in en neem voor jezelf een bakje water mee.”

“Ja Meesteres.”

Ik verdwijn naar de keuken om even later met de drankjes terug te komen. Tot mijn verbazing zie ik dat Meesteres ook al uitgekleed is en ook Haar jurk moet ik opruimen. Ik moet tussen de benen van Meesteres plaatsnemen en Haar grotje gaan likken.

“Dit is voortaan een van jouw taken, mij en mijn minnaar voor te bereiden op de daad. Ook na de daad krijg je er taken bij, maar dat merk je straks wel.”

De heerlijke geur van Meesteres maakt me geil en gewillig. Na enige minuten gelikt en gelebberd te hebben trekt Meesteres mij uit Haar schoot om mijn gezicht in het kruis van Sam te plaatsen. De weken van onthouden orgasmen en de ervaring van vorige week hebben mij zover gekregen, dat ik geen verweer maak tegen een lul in mijn mond. De nog steeds slappe lul van Sam neem ik helemaal in mijn mond. Mijn neus komt tegen zijn buik en mijn kin rust op zijn zak.

“Zuig maar aan die pik en laat hem heel hard worden. Ik wil nu weleens zeker weten of je net zo goed met een lul overweg kan als met mijn kutje. Sam houdt je hoofd in deze positie, dus als je zijn stijve lul niet meer in je mond kan houden moet hij maar je keel in,” lacht U me toe.

Ik begin te zuigen en voel de warme pik langzaam in mijn mond groeien. Adem halen gaat alleen nog maar door mijn neus, mijn mond raakt steeds voller. Plotseling krijg ik een slik neiging en op dat moment voel ik de bijna harde lul mijn keel in glijden. Ik krijg het benauwd en wil mijn hoofd terugtrekken maar Sam houd dit tegen en drukt mijn hoofd nog strakker tegen zijn buik. Een licht gekreun van Sam bereikt mijn oor en ook Meesteres valt het gekreun van Sam op.

“Is het lekker Sam? Wil je zo klaarkomen? Wil je weer in het slavenstrotje spuiten?”

Een positief gemompel en gekreun laat Sam horen. Voordat ik op welke wijze dan ook kan reageren voel ik Sam schokken, zijn lul wordt dikker en zijn kruis beukt tegen mijn gezicht. Een harde kreet van Sam en ik voel zijn warme sperma mijn keel in lopen. Gelijk trekt hij mijn hoofd naar achteren en zijn lul glijd mijn keel en mond uit. Ik snak naar adem. Sam heeft zijn lul vastgepakt en trekt nog een aantal keer aan zijn harde paal. Nog enkele stralen sperma spuiten zijn lul uit en belanden op mijn gezicht. Meesteres zit genietend in Haar handen te klappen.

“Goed zo knaapje, ik ben trots op je. Jij lekkere geile pikzuiger, lief spermaslikkertje van mij. En Sam was het lekker schatje?”

“Het was heerlijk maar het wordt nog lekkerder hoor als wij straks op bed verder gaan,” antwoord Sam voldaan.

“knaapje ga jij nu even goed die ballen en pik van Sam schoon likken, dan mag je daarna naar de slaapkamer om het daar een beetje gezellig te maken. Het sperma op je gezicht laat je lekker zitten.”

Even later sta ik op en schuifel naar de slaapkamer. In de slaapkamer doe ik de dimverlichting aan en steek een staafje wierook op. Het bed maak ik op zoals dat in een sjiek hotel ook gebeurt. Van het boeket rozen, waarvan er altijd een op de kaptafel moet staan, haal ik een handvol rozenblaadjes en leg deze verspreid op het bed. Tot slot zet ik de cd speler aan en druk op de knop repeat en play. Zachtjes klinkt er muziek uit de speakers onder het bed. Dan ga ik op mijn knieën zitten wachten aan het voeteneinde en overdenk wat er op deze rare ochtend allemaal gebeurd. Veel tijd krijg ik niet. De deur zwaait open en Meesteres komt samen met Sam de slaapkamer in.

“Sta op,” is het korte commando wat ik te horen krijg.

De dekenkist, waarin alle bdsm attributen liggen, wordt geopend. Meesteres pakt de hoofdkap met op de kruin een stalen ring en plaatst deze op mijn hoofd, mijn ogen zijn nog vrij. Twee tepelklemmen met ringen bevestigt U op mijn tepels. Aan elke ring wordt een gewicht van één kilo gehangen. Mijn enkels duwt U uit elkaar en Sam maakt tussen mijn enkels de spreidstang vast. Bij het opstaan slaat hij bewust met de achterkant van zijn hand tegen mijn ballen, ik kreun van de pijn, maar houd mij staande. Om mijn zak bindt Meesteres nu een parachute met spijkertjes aan de binnenzijde en aan het oogje onderaan de parachute wordt een touw bevestigd, welke via een katrol aan de spreidstang en een katrol aan de muur en het plafond naar de ring van de hoofdkap gaat en daaraan bevestigd wordt. Dit houdt dus in dat wanneer ik mijn hoofd laat zakken ik automatisch de spijkers van de parachute strakker in mijn zak trek. Een zeer eenvoudig maar doeltreffend trucje van Meesteres om Haar slaaf onbeweeglijk te laten staan. Ik heb nu een riant uitzicht op het bed maar is dat wel wat ik wil. Het is duidelijk dat er naar mijn mening niet gevraagd word en ik er alleen ben voor het plezier van Meesteres. Meesteres geeft mij nog een kus op mijn mond en doet hierna de rits voor mijn mond dicht. Zij voelt nog even of de klemmen goed strak zitten zodat de gewichten de tepelklemmen niet van mijn tepels trekken en knijpt nog even in de parachute zodat de ik gelijk weer weet dat de spijkertjes erg scherp zijn. Hierna vlijt Meesteres zich op bed en zie ik een tafereel wat ik nog nooit meegemaakt heb. Sam kijkt mij een keer lachend aan. 

“Kijk maar goed knaapje, hoe ik jouw Meesteres heerlijk ga verwennen.” 

De daad bij het woord voegend, kruipt hij naast Meesteres en begint haar te strelen over haar schouders. Zijn mond gaat naar haar oor en knabbelt aan haar oorlelletje. Ik weet dat het een erogene zone is van Meesteres. Langzaam laat hij een been tussen haar benen glijden. Meesteres pakt zijn hoofd en zoekt met haar mond de zijne. Innig zoenend bewegen de twee lichamen steeds ritmischer en steeds strakker tegen elkaar aan. Meesteres duwt Sam op zijn rug en begint hem te likken van zijn nek naar zijn tepels en steeds verder naar beneden totdat zij bij zijn lul aankomt. Meesteres kijkt mij nog een keer lachend aan en neemt dan de lul van Sam in haar mond en speelt tegelijk met zijn ballen. Sam strekt zijn lichaam als blijk van genot en kreunt zachtjes. Na enige minuten kijkt Meesteres mij aan. 

“Zielig knaapje van mij, zie ik dat je er zo geil van word dat je lul stijf staat in de kuisheidsgordel en je kunt helemaal niks. Nou ik heb best wel een beetje medelijden met je hoor, zo de eerste keer. Ik zal het je wel iets gemakkelijker maken.” 

U staat op van het bed en sluit de ogen van de hoofdkap. Even later voel ik dat U mijn billen uit elkaar duwt en een buttplug in mijn anus stopt. U draait aan het knopje en de buttplug begint te trillen. Na nog eenmaal mijn tepelklemmen gecontroleerd te hebben voel ik niets meer van Uw aanwezigheid maar hoor des te meer wat er op het bed gebeurt. Het geile gekreun, de soppende geluiden schreeuwen dwars door mijn hoofd. De vibrerende buttplug doet zijn werk en ik voel het geilvocht uit mijn lul lopen. Elke keer als ik mijn hoofd onbewust beweeg trekt het touw aan de parachute en steken de spijkers in mijn zak. Ik voel tranen in mijn ogen lopen, is dit van lichamelijke pijn, geestelijke pijn of van intens geluk? Ik weet het niet meer. Ik raak verwart. Hoelang ik zo gestaan heb weet ik niet, maar plotseling staat U voor mij en streelt me over mijn buik. 

“Dag schatje, ik ga nu je tepelklemmen losmaken.” 

Terwijl U de gewichten verwijderd voel ik de trekkracht verdwijnen. Op het moment dat U de tepelklemmen verwijderd schieten er pijn scheuten door tepels en borstkas. Van schrik gooi ik mijn hoofd naar voren met tot gevolg dat de parachute gelijk strak word getrokken. Ook hier schieten nu de pijnscheuten door mijn lijf. U duwt mijn hoofd weer recht en houd me even vast. 

“Blijf recht staan anders doe je jezelf steeds meer pijn en dat hoeft nu nog niet,” waarschuwt U mij. 

U maakt het touw los van de ring van de hoofdkap en van de parachute. 

“Sam maak jij even de spreidstang los van zijn enkels, verwijder de parachute en haal die kap van zijn hoofd.” 

Even later sta ik rechtop in de slaapkamer met alleen mijn pols- en enkelboeien en mijn collar om en de buttplug nog trillend in mijn kont. 

“Zo knaapje volgens mij heb jij ook zo genoten als wij, als ik kijk naar de plas geil op de grond.” 

Voorzichtig kijk ik langs mijn torso naar de grond en zie een behoorlijke plas geilvocht liggen. 

“Op je knieën en schoonlikken,” klinkt het korte commando van Meesteres. 

Onbewust doe ik mijn ogen dicht en lik aan het geil om maar zoveel mogelijk naar binnen te zuigen en de vloer zo droog mogelijk te krijgen. Languit liggend op bed kijkt U naar mij hoe ik de vloer schoon lik met mijn handen nog vast op mijn rug. Sam heeft op Uw aanwijzing een zweep gepakt uit de dekenkist. Ik merk niet dat U omhoog komt van het bed en de zweep heft om hem even later op mijn kont neer te laten komen. Van schrik strek ik mijn lichaam en val voorover op de grond met mijn borstkas op de natte plek. 

“Kont omhoog, likken en hardop tellen,” bijt U me toe.

Wederom laat U de zweep op mijn kont neerdalen. Likkend en tellend word de vloer langzaam droger maar mijn ogen natter. Bij 50 zegt U dat ik mag stoppen en omhoog moet komen. Sam zit glimlachend achter U en speelt met Uw tepels. 

“Ach ziel, heb je zitten huilen,” meesmuilt U en veegt vervolgens mijn tranen weg. “Vind je ook niet dat knaapje een cadeautje verdient, Sam? Ik denk dat hij het heel fijn vind om jouw lul schoon te mogen likken nadat hij mijn kutje leeg gegeten heeft. Mijn kutje zit zo vol met jouw sperma, dat is een maaltijd op zich.” 

Voordat U goed en wel uitgesproken bent trekt U mijn hoofd naar Uw warme kutje. Zonder dralen gaat mijn tong Uw kutje in en voel ik de warme sappen uit Uw doosje lopen. Zuigend en likkend zorg ik ervoor dat er geen druppel verloren gaat. Door het gespeel van Sam met Uw tepels en mijn gelik begint U te kronkelen en even later komt U voor de zoveelste keer klaar. U trekt mijn hoofd weg bij Uw grotje en ik zie U weer tongen met Sam. Ik had verwacht jaloers te worden maar niks is minder waar. Mijn lul begint weer te groeien door het zien van zoveel passie. Zoenend en strelend schuift Sam zijn lichaam naar mij toe. Zijn half stijve lul komt vlak voor mijn gezicht en langzaam open ik automatisch mijn mond waarin zijn lul verdwijnt. Weer begin ik te zuigen en te likken en langzaam word Sam zijn lul weer keihard. Meesteres gaat achter mij staan en trekt ineens de buttplug uit mijn slavenkont. 

“Sam doe mij eens een plezier en neuk dit sletje voor mij.” 

Verbaasd hoor ik dit aan. Sam staat op van het bed en gaat op zijn knieën achter mij zitten. Voordat ik besef wat er gebeurt voel ik zijn dikke eikel tegen mijn roosje drukken en schiet zijn eikel bij mij binnen. Hard neukt hij mij, mijn ogen puilen bijna uit hun kassen, mijn mond valt open. Lang duurt het niet. Schokkend komt Sam klaar en laat een paar druppels sperma in mijn slavenkontje achter. Verbouwereerd blijf ik op mijn knieën zitten totdat Meesteres mij op bed helpt en vastlegt. Ik krijg een kus en het dekbed word over mij heen gelegd. Ik blijf alleen achter, even later hoor ik de douche aangaan. Dit is het laatste wat ik hoor, door de onverwachte belevenis was ik volledig uitgeput en val ik in een heerlijke diepe slaap. Een paar uur later word ik door Sam wakker gemaakt. 

“Je gaat je douchen en het bed verschonen, daarna klop je op de kamer deur en wacht totdat je binnen mag komen,” hoor ik de opdracht van Sam aan terwijl het slot word los gemaakt.

Zonder verder op antwoord te wachten verlaat Sam de slaapkamer en loopt de trap af. Voorzichtig sta ik op en haal het beddengoed van het bed en stop dat in de wasmand. Vervolgens ga ik onder de douche. De heerlijk warme straal laat mijn lichaam weer volstromen met energie en door het inzepen voel ik mij als herboren. Nadat ik mij afgedroogd heb en het bed opnieuw dek sluit ik de slaapkamerdeur en loop rustig de trap af. In de hal slik ik een keer en klop voorzichtig op de woonkamerdeur.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 12