Website is weer actief.

Hoofdstuk 7

 

Hoofdstuk 8 

 

In de hotelkamer laat Aina haar badjas op de grond vallen en ploft op het bed.

“Kom, geef me een heerlijke kus, dan gaan we ons daarna aankleden en rustig in de auto naar huis.”

Sam laat zich ook naakt voorover op Aina vallen en plaatst zijn lippen op de hare om zo hun tongen nog eenmaal in het hotel te verstrengelen. Doch de kus bracht bij Aina weer vlinders in haar onderbuik en zij wil nog één keer achterlangs geneukt worden. Snel kruipt zij op haar knieën om zo de halfstijve lul van Sam in haar nog steeds natte kut te willen voelen glijden. Hard beukt Sam zijn heupen tegen haar billen, zijn heerlijke dikke lange paal schuift tot aan de baarmoederhals in haar gleuf. Zijn handen houden haar heupen vast zodat zij niet weg kan. Met haar handen in de lakens graaiend en de tanden in het kussen bijtend komt Aina schokkend klaar om door deze schokken ook Sam weer klaar te laten komen. Uitgeput vallen ze naast elkaar op het bed.

Na een tijdje gelegen te hebben nemen ze weer een douche en kleden ze zich aan. Aina doet de deur open en Sam volgt met de koffers. Bij de receptie rekent Sam af en krijgt een coupon voor een gratis overnachting voor twee personen. Nadat Aina en Sam een goede thuisreis gewenst zijn lopen ze naar de auto. De rit naar huis duurt lang omdat er geen haast is en onderweg stoppen Sam en Aina om op een terrasje nog iets te drinken en ergens een ijsje te eten. Net voor ze de snelweg verlaten stopt Sam nog even op een parkeerplaats om alvast afscheid te nemen van Aina. Dit kan niet voor de voordeur en Sam was ook nog niet bij Aina en knaapje thuis geweest. Dus verwacht hij ook niet dat hij mee naar binnen zal gaan. Gelukzalig kijken ze elkaar aan.

“Ik hoop dat we snel weer samen zijn,” fluistert Sam in Aina´s oor.

“Morgen op het werk om half negen meld jij je op mijn kantoor,” antwoord Aina.

Sam start de auto weer en de laatste kilometers worden afgelegd. Een vluchtige kus op de wang voor de voordeur, nadat Sam daar Aina haar koffer heeft neergezet, is het laatste
lichamelijk contact van dit weekeinde. Sam stapt in en zwaait nog een keer voordat hij de straat uitrijd. Aina draait zich om en loopt naar de voordeur, even wacht zij en drukt dan op de deurbel. 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 9