Website is weer actief.

Interactief

De pagina "Interactief" is er voor om een actieve communicatie te realiseren tussen de bezoeker/gast van deze website en Meesteres Aina en/of knaapje.

Zo kunnen vragen gesteld worden, tips gegeven worden en mogelijk ook vragen voor opdrachten voor knaapje. Op elk persoonlijk gericht bericht zal gereageerd worden. 

W/wij hopen ook dat deze pagina een succes zal worden en heel informatief zal zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Tim
2 jaar geleden

Ik loop al sinds puber met heel veel fantasieën rond. Ik ben nu 33 en vind het tijd daar gehoor aan te geven. Op internet ben ik aan het rond zoeken naar iemand die gehoord kan geven aan mijn tintelingen in mijn onderbuik. Ik ben op zich een vrije knappe jongen maar met de vrouwen waarmee ik vrij komt mij onderdanigheid totaal niet tot zijn recht. Kunt jullie mij helpen?

Philip
2 jaar geleden

kan u iets meer vertellen over de tijd dat Mrs met haar Bull door brengt en hoe u dat ondergaat? Heeft u ook aanbevelingen van andere site's voor cuckold? ik lees nu het verhaal op "mijn leven als cuckold". Vind dit zeer opwindend en hoop ooit zo iets te mogen mee maken.

Philip
3 jaar geleden

Word de pagina niet meer bij gehouden?
Het is al heel lang geleden dat u nog iets heeft gepost.

philip
4 jaar geleden

dag knaapje,

Wanneer komt er nog eens een verhaal over mrs Aina .Komt er ook nog iets over mr Johan?

jan kettenis
5 jaar geleden

ik ben 70 jaar kan ik ook slaaf worden

Rob
5 jaar geleden

Beste Meesteres Aina,
Is het mogelijk om me aan te melden voor U nieuwsbrief,en ik ook U website mag komen bezoeken?
Ben zelf ook n gekuiste man,waarbij mn vrouw mijn kehyholdster is.

Martin
6 jaar geleden

Mijn grote complimenten!
Mooie informatieve site, en duidelijke uitleg over verschillende onderwerpen.
Zo ben ik hier terecht gekomen omdat ik op google iets had ingetypt over een penis cage.
Ik fantaseerde hier al jaren over, maar ben er nu aan toe mij hier verder in te verdiepen en ik ga binnenkort zeker iets op dit gebied kopen.
Ik ben ooit begonnen met masturberen en kneep toen af en toe stevig in mijn ballen.
Ik bleek dit zo lekker gaan vinden, dat ik op den duur dacht: daar wil ik iets zwaars aan hebben hangen, dus bezig met uiteraard het verkeerde touw ( veter), hieraan een gewicht keknoopt en voorzichtig laten vieren..hmm wat een intens genot ging er door mij heen, op het striemen in mijn vel van de veter na.
Ik had de smaak te pakken, kocht een paar cockringen van verschillende materialen, was lekker
maar niet meer dan dat.
Ik was niet geheel tevreden, weer aan het zoeken gegaan, en uiteindelijk uitgekomen bij een rvs ballstretcher.
Dat gaf mij pas een enorme kick, en ik wist meteen al: dit ga ik vaak dragen.
Tot voor kort een tweede grotere stretcher gekocht, want op den duur wilde ik toch zwaarder, maar deze zat niet lekker, sneed aan de binnenkant in mijn huid, dus die maar weer weggedaan, en uiteindelijk verder gekeken naar wat mij nog meer genot zou kunnen geven, en toen kwam ik hier op deze interessante site terecht.
Ik ben in het stadium van het opmeten, om een juiste cage te kopen, maar volgens een andere site, ook erg informatief, moet ik voor het berekenen van de lengte van de kooi bij een bloed penis ( had er nog nooit van gehoord ) de slappe penis meten vanaf de schacht, en zo kom ik uit op 15 cm, tel daar 1 cm bij op om een beetje ruimte over te houden voor een erectie, dus kom ik uit op 16cm.
Dus ik op zoek naar deze maat, nou nergens te vinden!
Ongeveer 8 cm en dat is het dan wel.
Dus ik speur even lekker verder, en zal deze site regelmatig een bezoekje gaan brengen.

Lady Anka
7 jaar geleden

Het is een mooie en overzichtelijke website.

noël hollevoet
7 jaar geleden

vind het een mooi schat

knaapje
8 jaar geleden

Beste Paul,
Het klopt het dagboek is van de website verwijderd. Na een aantal jaren delen van O/onze belevenissen gaan W/wij een iets andere weg in en deze willen W/wij niet delen of heel beperkt. De huidige inhoud zal zo op de site blijven staan.

Groeten knaapje, gekuist cuckold slaaf van Meesteres Aina.20-03-2016

Beste Mariëlle, Lover en ex-mannetje,

Wat een heftig jaar, het afgelopen jaar. Wat begon als een toevoeging op jullie leven is veranderd in woningruil voor de mannen en voor Mariëlle een scheiding en aanstaand huwelijk en voor mannetje een scheiding en Lover wordt echtgenoot.
Uiteindelijk betekend dit het einde van de cuckold relatie en ben ik benieuwd hoe de toekomst dit verder zal uitwerken, blijft ex-mannetjes jullie dienen of verdwijnt hij langzaam van het toneel?
Mariëlle blijf jij hem gekuist houden en blijf jij hem controleren en gaat jouw nieuwe echtgenoot dit ook blijvend accepteren of is hij de aanwezigheid van je ex-man straks beu? Hier ben ik toch wel nieuwsgierig naar en ik denk ook wel de lezers van de site.

Uiteindelijk wens ik jullie op 15 april een hele mooie dag toe, en dat je een hele mooie toekomst tegemoet gaat.

Groetjes, knaapje.

 12-03-2016
Paul
4 uur geleden
 
Hallo knaapje. Leuk dat je weer regelmatig je dagboek vult. Blijf het fantastisch vinden hoe jij zo volledig dienstbaar en overgeleverd bent aan je Meesteres. En ik vind het fantastisch dat Meesteres Aina zo kan genieten van haar macht. Dat een vrouw je zo ver kan brengen dat allen Zij belangrijk is en alleen Zij beslist. Dat is zo'n waanzinnig gevoel. En als ze dan af en toe ook nog eens echt laat voelen wie de baas is door bijvoorbeeld een caning... Ik heb zelf ook wel hele sterke fantasieën in die richting, maar kan me aan de andere kant toch niet zo volledig wegcijferen. Maar weten dat er een Meesteres Aina is die zo volledig kan heersen en toch op en top vrouw is en lief is, zacht is, zelf lekker verwend wil worden, maar jou daarentegen seksueel volledig beperkt en seksueel 100% controleert, dat maakt het zo mooi. Heel veel plezier, B/beiden. Maar als ik lees over Meesteres Marielle en haar ex-mannetje, zou me dat ook weer een beetje angstig maken. Vooral als het zou betekenen dat je compleet aan de kant geschoven zou worden (dat is daar niet het geval, maar is toch een gevaar). Maar misschien ga je dan als slaaf nog wel weer extra je best doen. Maar voor mij zit dat wel op het randje, want als ik als slaaf helemaal aan de kant gezet zou worden, zou me dat breken, denk ik. Hoop voor het ex-mannetje dat hij toch mag blijven dienen. Maar de lifestyle spreekt me waanzinnig aan. En ook het vertrouwen dat er onder ligt!
Groet, Paul Hoogzaad.
 
 

11-03-2016

een dag geleden
 
Beste Meesteres Aina en knaapje,
 
 Ontzettend leuk om te lezen hoe jullie momenteel weer genieten!!!
 
 Ook erg leuk voor knaapje dat hij eindelijk echt ontmaagd is :-)
 
 Hopelijk geniet Meesteres de komende tijd van haar slaafje en al wat haar meer kan laten genieten en dat knaapje zijn genot zal moeten halen uit Master zijn ..... en de straffen van Meesteres.
 
 Met ons gaat het ook goed! Inmiddels wonen mijn Lover (of eigenlijk mijn aanstaande) sinds begin januari in het huis van mijn ex mannetje en heeft hij zijn plek gevonden in het appartement van mijn aanstaande.
 
 Nog een goede maand en dan gaan we trouwen !!(15 april)
 
 Mijn ex mannetje is nog altijd clean en opgesloten, daar ik de goede berichten van knaapje zijn ontmaagding hoor denk ik dat wij mijn ex mannetje ook maar weer eens moeten motiveren om eindelijk de stap eens te wagen (ik weet dat hij hier een enorme fantasie over heeft en het graag wil, maar de stap toch onbegrijpelijk nog iets te groot is)
 
 Mijn ex mannetje bedient ons in de weekenden nog van alle huishoudelijke taken en is de laatste tijd druk met de nodige voorbereidingen van ons huwelijk.
 
 Ondanks dat wij uit elkaar zijn gegaan geniet ik ervan hoe wij verder met elkaar kunnen gaan!
 
 Wens jullie nog een hele mooie periode toe en lees uiteraard graag de ontwikkelingen!
 
 Groetjes Mariëlle
 
 

Ergens in februari 2016
Marielle
een maand geleden
 
Beste Meesteres Aina en knaapje,
 
 Hier uiteindelijk weer een berichtje van mij. Het is een tijd geleden dat ik hier gereageerd heb. Er is in de tussentijd ook nogal veel gebeurd, mooie maar ook pijnlijke momenten. (dit maakte het al niet makkelijk om hier iets te plaatsen, maar buiten dat is mijn Lover ook niet bepaald fan van berichten plaatsen in het openbaar)
 
 Het laatste wat ik jullie gemeld heb is dat wij een weekendje Parijs hadden gepland en een vakantie naar Spanje in Andalusië. Dit waren beide geweldige vakanties! In Parijs heb ik samen met mijn Lover heerlijk genoten terwijl mijn mannetje alleen zijn hotelkamer heeft gezien. Ook Spanje was geweldig, wij genoten en mijn mannetje deed alles voor ons.
 
 Zoals ik jullie al eerder meldde begon ik al meer en meer voor mijn Lover te voelen. Dit is in die tussentijd niet minder geworden. Mijn mannetje wist dit ook en genoot hiervan. Ik kon er op een gegeven ogenblik niet meer tegen, ik hield van mijn mannetje maar wilde bij mijn Lover zijn.
 
 Ik heb nog geprobeerd om mijn mannetje zover te krijgen om hem “vrij” te laten en samen van elkaar te genieten en zo wellicht mijn Lover niet als mijn grootste liefde te zien, na alles wat mij hadden meegemaakt en de liefde die ik voor hem voel.
 
 Helaas liep het anders mijn man was te gepassioneerd geraakt voor de levensstijl die hij nu leefde. In de tussentijd was ik inmiddels al meer bij mijn Lover als bij mijn mannetje. Uiteindelijk heb ik zelf de keuze gemaakt en wilde verder met mijn Lover, ondanks dat dit met zeer veel pijn gepaard ging.
 
 Ook naar de buitenwereld (familie etc.) heeft dit best impact gehad. (Nee we hebben niet de redenen aangehaald, maar toch dit zijn zware dingen)
 Met mijn mannetje ben ik inmiddels in ver gevorderde status van scheiding, zodat ik en mijn aanstaande Man in april kunnen gaan trouwen!
 
 Ik houd mijn ex mannetje onder controle omdat ik ook hem het best gun in welke manier dan ook. Gelukkig kan ik voor hem en voor mijzelf melden dat het goed met hem gaat!
 
 Mijn ex mannetje is elk weekend bij ons om zich door mij te laten verschonen en hij voor ons het huishouden, boodschappen etc voor ons doet. Wij genieten van deze luxe, maar ik zelf denk toch wel eens is dit nou een leven wat iemand wil leiden. Dit is wellicht ook de reden dat ik niet meer met mijn ex mannetje door kon. Ondanks dat ik er ook van geniet.
 Ik heb hem nog altijd lief, maar niet meer als………
 
 Verder gaat het mijn mannetje goed. Afgelopen kerst hebben wij 2e kerstdag met zijn drieën zijn 1 jarige opsluiting gevierd, waarin hij zijn lid niet gevoeld gezien of wat dan ook heeft. Ik verzorg hem nu nog altijd eens in de week geblinddoekt.
 
 Mooi en heerlijk ik geniet er ook nog altijd van…..maar uiteindelijk blijkt het te weinig voor echte liefde en heb ik gekozen voor een echte vent! Maar geniet ik ook van mijn nederige ex mannetje!
 
 Dit was even in het kort iets heel groots in mijn leven wat zich de afgelopen maande heeft afgespeeld.
 
 Groetjes Mariëlle en het beste aan J/jullie.