Website is weer actief.

 Inhoudsopgave

 

Het Begin

 

Gescheiden, zonder werk en tijd genoeg. In die periode van mijn leven leerde ik via internet, op een babbelbox, mijn huidige vriendin en Meesteres kennen. Maar voor zij mijn Meesteres zou zijn moest er wel iets losgemaakt worden bij ons.

 

Na een korte kennismaking ging ik bij haar op bezoek en na diep in de nacht weer vertrokken te zijn kwam ik vaker en vaker totdat ik niet meer weg ging. Een leuke gezellige Vanilla-relatie was begonnen.

 

Een maand op weg in onze heerlijke relatie kwam mijn vriendin thuis van het werk met een verhaal over een collegaatje. De collega had verteld dat zij een sub was en regelmatig naar een man ging, die zij Meester noemde, om haar onderdanige gevoelens te tonen en zich te laten meeslepen in het spel dat BDSM wordt genoemd. Zij liet zich geestelijk vernederen tot en met vastgebonden op een bed slaan totdat haar lichaam bont en blauw was. Aandachtig zat ik tegenover mijn vriendin op de bank en luisterde aandachtig en kreeg rode oortjes.

“Wat vind je daarvan?” vroeg zij.

“Eerlijk gezegd wind mij dat wel op,” sprak ik eerlijk en liet de bobbel in mijn broek zien.

“Welk deel windt jou op, de dominante of de onderdanige kant van het verhaal?”

Mijn antwoord was stellig en zonder twijfel.

“Ik denk dat ik wel onderdanige gevoelens zou kunnen hebben, ik zag mezelf al op bed liggen en dat jij naast mij staat als, hoe noemen ze dat, Meesteres?”

“Ja, ik mezelf wel als Meesteres die jou een keertje vastbind, lekker ding.”

De gedachten hierover lieten ons niet meer los en aangezien ik naar de vakantiebungalow kon gaan wanneer ik wilde, spraken wij af om daar voor het eerst te gaan spelen.

 

Als wij nu terugkijken, moeten we erg lachen om wat we deden en hoe we reageerden. Een theedoek werd als blinddoek gebruikt ceintuurs van badjassen en sokken werden als bondagemiddelen gebruikt en met een gekocht paard rijzweepje werden de eerste tikken uitgedeeld. Het resulteerde in een waanzinnige nacht van opwinding en seks. Ja, dit was en is wat wij in onze prille relatie omarmden.

 

Op internet werd er uren gezocht en gelezen wat BDSM inhoud en wat er bij komt kijken. Lezen, spelen, lezen, spelen, lezen, spelen, lezen, spelen, lezen, spelen en uiteindelijk ook zelf maken van speelgoed waren de eerste stappen. Op natuurlijke wijze lopen onze Vanilla- en BDSM levens parallel en door elkaar. En mogen wij naast een gelukkig stel met kinderen uit een vorige relatie ook zeggen dat wij de Meesteres en slaaf in elkaar en met elkaar gevonden hebben.

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 1