Website is weer actief.

Hoofdstuk 1

 

Hoofdstuk 2

 

48 lange uren alleen, met water en hondenvoer en de stilte om mij heen. Hoelang ik zo gestaan heb weet ik niet meer maar het heeft lang geduurd. Nu pas dringt het tot mij door dat ik ook heb staan huilen, heel stil, staand, huilend. Mijn ogen branden en mijn wangen zijn nat, aan mijn kin hangen nog druppels en de druppels die op mijn borst waren gevallen, waren langzaam naar mijn voeten gedropen en hadden een klein plasje op de grond gemaakt. Met het besef van naakte eenzaamheid zak ik door mijn knieën en ga op mijn kleedje liggen. Moe van alle emoties val ik in slaap.

 

Het is al donker wanneer ik wakker word, koud heb ik het niet want Meesteres heeft de verwarming aan gelaten. Honger heb ik wel maar zin in hondenvoer niet, dus neem ik maar veel water uit de stalen bak welke ik 2 keer bijvul. Even kijk door het keukenraam de tuin in maar daar is het aarde donker. Naar buiten kan ik wel, de deur is niet op slot, maar veel behoefte heb ik er nu niet aan. Op de klok zie ik dat het al 23.38 is. Voorzichtig begin ik mezelf voor te stellen waar Meesteres nu is met Sam. Misschien zijn Meesteres en Sam al uitgegeten in het restaurant en liggen licht beschonken in de hotelkamer te neuken. Zijn harde pik in Haar natte verlangende kut. Elkaar intens kussend, strelend, likkend en wie weet wat nog meer. Ondanks dat ik er niets mee kan begint mijn pik te groeien in de kooi en wel zo erg dat het vlees tussen de tralies uitpuilt. Vreselijk geil ben ik geworden aan de gedachten aan Meesteres en Sam en zo frustrerend is het dat ik niets met mijn stijve pik en mijn geile gevoelens kan. Zal hij Haar diep penetreren? Zal hij Haar ook anaal neuken? Zal Zij hem pijpen en zijn zaad in Haar mond nemen en dan geil kijkend doorslikken nadat Zij er in Haar mond mee gespeeld heeft. Of …….? Het zou niets helpen in mijn beleving. Hard klopt mijn pik in de kooi en het geil stroomt mijn pik alweer uit. Daar kan ik altijd van genieten. Lekker mijn geil, wat de plug uitstroomt, opvangen en oplikken. Het enige genot wat ik al tijden ken. Er komen gedachten in mij op wat ik zelf kan doen om toch wat te genieten. Nog steeds voor het raam kijk ik naar de duisternis, langzaam begin ik mijn borstkas te strelen, mijn vingers glijden naar mijn tepels. Tussen duim en wijsvingers kneed ik mijn tepels. Zacht begon ik te kreunen en word steeds geiler. Harder en harder kneed ik mijn tepels, ik knijp en draai. Vreselijk geil word ik ervan. De vingers van mijn rechterhand laten los en dalen af, strelen over mijn buik naar mijn pik en ballen. Mijn ballen rollen tussen mijn vingers, ik knijp loop naar het kleed en kniel erop. Voorover buigend leg ik mijn wang op het kleed. De vingers van mijn rechterhand gaan verder naar achteren en strelen mijn kringspier die snel warm en open gaat staan. Twee vingers glijden naar binnen en ik begin mezelf te penetreren. Wat is dat heerlijk.

“Ja, ja, jaaaaaaaaaaa,” kreun ik hard.

Mijn prostaat voelt gezwollen en hard als een walnoot aan, in mijn endeldarm smekend voor ontlading. Mijn vingers maken plaats voor mijn duim en zacht masserend voel ik de sapstroom langzaam op gang komen. Mijn linkerhand laat nu ook mijn tepel los en vormt zich als een kommetje onder mijn pik op het kleed wachtend tot er sappen in komen. Lang hoef ik niet te wachten en de sappen stromen rijkelijk naar buiten. Hoe lang ik bezig ben weet ik niet maar mijn linkerhand was drijf en drijfnat. Genietend lik ik mijn sappen op en val voldaan in slaap.

 

De volgende ochtend word ik rond 7.00 uur wakker van een odol die in de kooi knelt. De geile bui is nog helemaal niet over en ik wil mijn eigen pis drinken. Meesteres vind dat altijd heerlijk om te zien wanneer ik een glas vol plas en opdrink. Maar nu heb ik geen glas en plas maar in mijn waterbak. Als een hond begin ik daarna de bak leeg te likken. Ook pak ik eindelijk de hondenbrokken en gooi iets in de bak om ook deze met mijn mond er uit te pakken, te kauwen en door te slikken. Daarna ga ik weer op het kleed liggen en dommel ik weer in.

Tegen de middag word ik wakker. De tuindeur doe ik open want de zeiklucht is behoorlijk aanwezig. Gelukkig is de ketting zolang dat ik ook een behoorlijk stuk de tuin in kan en heerlijk in de zon kan gaan liggen, de stoelen staan buiten mijn bereik. Langzaam gaat de middag voorbij en tegen de avond heb ik weer honger en begin aan mijn tweede maaltijd hondenbrokken. Nadat ik deze op heb voel ik de drang om te gaan poepen en doe dit netjes op de wc. Bij de gootsteen in de keuken was ik mij zo goed en zo kwaad als het gaat. Hierna ga ik weer buiten zitten in de avondzon, tot het te fris word. Ik begin weer die onrust te voelen. Wat zouden Meesteres en Sam gedaan hebben? De stad in? De sauna in? Of gewoon in de hotelkamer liggen seksen? Nooit zal ik erachter komen. Tenzij Meesteres het gaat vertellen. Emoties komen weer los in mij en nu zonder geile gevoelens.

Het kleed in de keuken zoek ik maar weer op en probeer te slapen. Voor mijn gevoel lig ik de hele nacht wakker en val pas tegen de ochtend in slaap om rond een uur of tien wakker te worden. Gelukkig heb ik het niet koud gekregen, dat is een voordeel. Even weer naar de wc, plassen en poepen. Daarna drink ik wat water en eet mijn hondenbrokken. Vervolgens ga ik in de tuin de zon opzoeken. Om 3 uur ga ik naar binnen. De buren zijn de tuin ingegaan en maken behoorlijk wat geluid om daarna te gaan BBQ-en. Dan maar weer met de keukendeur dicht op mijn kleed. Door de slechte nacht val ik snel in slaap.

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 3