Website is weer actief.

Inhoudsopgave"

Inleiding

 

Waarom?

Waarom paars? (kleur van omslag van het boek)

Waarom slaaf?

Waarom dit leven?

Waarom?

 

Gewoon omdat ik het heerlijk vind om te schrijven, gewoon omdat ik geniet van dit leven.

Vanilla met BDSM, een combinatie als Yin en Yang, peper en zout, zoet en zuur, lief en stout, gewoon omdat het past in ons leven.

 

Paars de kleur van waardigheid, macht en ijdelheid, van drift en conflict, van rouw, koninklijkheid, religie en spiritualiteit. Het is een kleur die zeker in haar donkere purperen schakeringen, ontzag oproept. Het majestueuze paars is geen vrolijke kleur en wie ervan houd is vaak eigenzinnig en mysterieus van aard. Maar ook geestig, intelligent en op zijn tijd sociaal. Toch zullen zelfs hun dierbaren moeten erkennen dat ze niet echt doorgrond kunnen worden. Wie hij/zij werkelijk is houden zij liever voor zichzelf, deels uit noodzaak. Zij weten vaak zelf niet eens goed wie zij zijn. Uniek, dat in elk geval! Een paars type heeft een hekel aan hoe het hoort, want dat maken zij zelf wel uit! Dus paars voor mijn Meesteres, Meesteres Aina.

 

Slaaf wordt je niet dat ben je, dat voel je in je lijf stromen. Het geven van liefde, jezelf wegcijferen, je aanbieden aan je partner, afstand doen van bezit, je geest en lichaam. Er zijn, voor je geliefde, je vriendin, je vrouw, je Meesteres. Op elk moment van de dag. Niet wanneer het jou uitkomt maar……… juist. Het komt op je pad, je draagt het in je en dan bij de juiste persoon, dan komt het net als een schildpad in een ei onder het zand begraven op een verlaten strand. Jij hebt het geluk dat jij voldoende warmte kreeg om uit je ei te mogen en je door het zand naar boven te graven. Jij hebt het geluk om het water te bereiken, zonder opgevreten te worden omdat jij, jij bent. Jij hebt het geluk om oud te worden in de zee omdat er altijd iemand was, is en zal zijn die over je waakt ook al voel je jezelf soms zo alleen. Omdat het je gegeven is en je het aan durft te pakken.

 

knaapje, eigendom van Meesteres Aina

 

Het Begin