Website is weer actief.

Hoofdstuk 2

 

Hoofdstuk 3

 

Meesteres knijpt hard in de ballen van knaapje en geeft hem een vluchtige kus.

“Fijn weekend,” zegt Meesteres met een glimlach.

Draait zich om en loopt naar de deur. Ze doet de voordeur open, kijkt nog even naar de keuken maar ziet knaapje niet.  Glimlachend loopt ze naar de auto die al met een draaiende motor staat te wachten. Sam staat naast de bijrijder deur en houdt deze galant open. Aina stapt in en doet haar gordel om, Sam komt naast haar zitten en doet hetzelfde. Ze geven elkaar een kus op de mond een glimlach volgt. 

“Fijn weekend Sam.”

“Dat gaat zeker lukken, jij ook een fijn weekend. Ik heb de route in mijn hoofd zitten dus zonder problemen zijn we over ongeveer één uur in het hotel. Wat zie je er overigens heerlijk uit in die jurk, ik kan bijna je tepels zien door je diepe decolleté.”

“Ja, zalig hè, ik heb zo´n zin om er een heerlijk geil weekend van te maken,” spreekt Aina terwijl zij haar hand op zijn rechterbeen vlijt. 

Sam´s glimlach word groter en groter, evenals de bult in zijn kruis. Uiteraard ontsnapt dit niet aan de aandacht van Aina en haar hand schuift over zijn dijbeen naar boven, steeds dichter bij de groeiende trots van Sam.  Nog voordat ze het dorp uitgereden zijn heeft Aina de riem losgemaakt en de knopen van zijn gulp geopend. Zijn harde trots van dik 19 centimeter en zeker 5 centimeter dik steekt fier vooruit. Zijn eikel ligt bloot doordat de voorhuid naar achteren is geschoven. Aina´s hand glijdt in zijn broek en haalt de zware zak tevoorschijn. Thuis had Sam zich eerst goed gedoucht en zijn schaamhaar goed verwijderd. Hij wist dat Aina dat lekker vond, een gladde pik en zak. De hand van Aina schuift ritmisch over de lul van Sam en deze geniet heerlijk van de streling. Zelfs zo dat hij de snelheid niet in de gaten heeft en met 50 buiten de bebouwde kom richting de snelweg rijd.

“Ik denk dat we zo meer als één uur onderweg zijn hoor,” lacht Aina.

“Maar het is ook zo lekker schat,” antwoord Sam.

Aina stopt even met het strelen van zijn harde kloppende pik met glimmende eikel.

“Rij eerst maar even de snelweg op, geil kereltje.”

Zonder nog iets te zeggen maar wel zacht kreunend vervolgt Sam zijn weg naar de oprit van de A27. De radio speelt zachte lichte jazz. Aina drukt op de schakelaar naast de stoel en laat de rugleuning iets naar achteren zakken. Bij de snelweg aangekomen draait Sam de oprit op richting het zuiden van het land. De vingers van Aina plukken de jurk langzaam omhoog, haar knieën worden zichtbaar. Sam kijkt steeds weer van de snelweg naar de benen van Aina. 

“Handjes aan het stuur houden, Sam.”

Sam zijn pik schokt langzaam weer naar boven totdat hij weer flink hard is. De roodgelakte nagels van Aina laten de zoom steeds verder en verder naar boven glijden. Zwarte kousen waarvan de brede kanten zoom net boven de knieën beginnen houden op met het bedekken van de licht getinte huid. Sam begint steeds zwaarder te zuchten en vraagt of hij een parkeerplaats moet oprijden. Aina zei dat zij zo snel mogelijk in het hotel wil zijn, zonder haar vingers te laten stoppen met het omhoogschuiven van de jurk. Steeds meer bloot vlees komt tevoorschijn. Weer gaat de rugleuning iets naar achteren. Sam kijkt nu bloedgeil naar het inmiddels zichtbare kale kutje van Aina.

“In het hotel ga ik je beffen zoals je nog nooit gebeft bent,” kreunt Sam.

Glimlachend laat Aina haar vinger over haar klit gaan en begint zacht te kreunen.

“knaapje moest eens weten wat zijn Meesteres nu aan het doen is,” spreekt zij zacht kreunend.

De wijs en ringvinger duwen zachtjes de schaamlippen iets uit elkaar om ruimte te maken voor de middelvinger van haar rechterhand. Deze glijdt zachtjes tussen de warme natte schaamlippen door en speelt met de gevoelige vagina die door deze beroering steeds natter en natter word. Het blijft ook niet bij een vinger, een tweede vinger volgt en de soppende geluiden verdringen de klanken van de radio. Niet dat het soppen luider was dan de het geluid uit de luidsprekers maar de aandacht was volledig gericht op de kut van Aina. Nu glijd ook de ringvinger naar binnen en beroeren samen met de andere twee vingers het heerlijk kale natte kutje.

De linkerhand gaat strelend over haar buik naar haar rechterborst, de jurk schuift iets aan de kant en de cup van de bh word zichtbaar. Vingers glijden tussen het zwarte kant en de volle rijke boezem en streelt de tepel die al recht vooruit priemt. Aina drukt haar hoofd diep in de hoofdsteun terwijl zij haar tepel en kut bewerkt. Sam kan met moeite zijn ogen op de weg houden en door de cruise control blijft hij goed op snelheid.  Harder en harder begint Aina te kreunen totdat zij schokkend klaar komt en lachend haar vingers uit haar kut haalt en tegen Sam zegt. 

“Lik maar even lekker af schatje.” 

Nadat Aina de rugleuning van de stoel weer iets naar voren heeft gezet, schuift zij haar natte vingers in de gulzige mond van Sam. Dit laat Sam zich geen twee keer zeggen en slurpend likt hij het geil van haar vingers en de geur van haar kut komt in zijn neus met als gevolg dat zijn lul nog harder begint te trillen. De muskusachtige geur maakt hem steeds weer wilder en wilder.

 

Volledig verslaafd is hij aan de geur van haar kut. Als hij met Aina geneukt had veegde hij ook altijd zijn lul aan een zakdoek af om de geur mee te kunnen nemen. Ook lag hij vaak dan alleen op bed met de zakdoek op zijn gezicht en als een waanzinnige rukte hij dan aan zijn harde paal om weer te kunnen spuiten met de gedachten aan de heerlijke vrijpartij. Hij voelde dan zijn zaad opborrelen en in ferme stralen over zijn licht behaarde buik en borst spuiten. Vaak had hij de energie niet meer om zich te gaan wassen en viel dan met de zakdoek op zijn gezicht en het opdrogende sperma op zijn lichaam in slaap. Nadat hij haar vingers schoongelikt heeft gaat zij schuin op de stoel zitten.

 

“Ben je zo geil schat? Er loopt allemaal geil uit je lekkere pik. Zal ik je pik lekker vastpakken?” spreekt Aina geil tegen Sam.

“Ja, schat graag, ik ben zo vreselijk geil. Wij komen die hotelkamer echt niet meer uit dit weekend. Dat meen ik, ik ga je vreselijk uitwonen, geil wijf.”

“Hahahahaha, o wat heerlijk geile dekhengst van me,” lacht Aina.

Gelijktijdig strelen de vingers van haar rechterhand aan de onderzijde van zijn stam, van eikel naar zak en weer terug naar boven. Deze zachte streling stuwt het geile sap uit zijn pik naar de opening in zijn eikel. Zacht stroomt het geil uit zijn eikel en Aina gebruikt het als smeermiddel om zijn pik te strelen. De vingers maken plaats voor haar handpalm en haar vingers krommen zich om de lul volledig te omsluiten. Haar duim sluit aan de andere kant van zijn pik de hand en nog steeds blijft haar hand tergend langzaam en amper knijpend zijn pik masseren.

“Dit ga jij nooit lang volhouden Sam,” fluistert Aina.

Het stuur krampachtig vasthoudend en zichzelf dwingend naar de weg te kijken ondergaat Sam het strelen van zijn pik. Hard kreunt hij. Blij dat hij is dat hij zijn voet van het gaspedaal heeft anders reden ze nu op volle snelheid, zo verkrampt zijn zijn benen. Aina´s hand blijft door masseren. Ze voelt dat zijn pik begint te kloppen, teken dat hij bijna klaarkomt. Ook zijn zak begint te krimpen en zich strak om zijn kloten te spannen.

Met een geile blik kijkt zij naar de zijkant van het gespannen gezicht van Sam. Zou ze hem laten spuiten of zou ze stoppen op het laatste moment?  Hem klaar laten komen en zijn zaad uit zijn pik opvangen met haar mond heeft ook wel iets super geils. Per slot van rekening zou hij in het hotel dan weer volledig op  sterkte zijn en kan hij lekker lang doorgaan voordat zijn volgende explosie komt. Stoppen betekend dat hij straks in het hotel als een bezetene tekeer zal gaan. En van dat wilde van hem houdt ze wel. Maar als hij dan snel klaarkomt, duurt het wel weer even voordat hij weer een stijve heeft. Ach, en douchen, aankleden en heerlijk gaan eten zou voldoende tijd zijn. Maar ze kan nu dan wel lekker lang door gaan in de auto. Haar dominante trekje komt weer boven en ze zegt dat hij niet klaar mag komen en op tijd dit moet zeggen. Op de weg kijkend beantwoord Sam haar vraag met een driftig geknik. Spreken kan hij niet meer van geiligheid. Het enige geluid is gekreun. Tergend langzaam gaat Aina haar hand langs de schacht van zijn pik, haar duim en middelvinger steeds weer over de kop van zijn eikel glijdend en haar pink en onderzijde hand rustend op zijn zak om daarna weer naar boven te glijden richting zijn eikel. Een hard gegrom van Sam geeft aan dat hij op het punt staat om klaar te komen. Aina blijft doorgaan en voelt zijn zak enorm samentrekken, het bloed in zijn pik kookt. Sam drukt bijna door de rugleuning van zijn stoel. Zweetdruppels parelen op zijn hoofd, tegen het hyperventileren aan ademt hij. 
Dan zakt hij weer naar beneden in zijn stoel en Aina heeft alleen haar hand, als een kommetje, over zijn eikel gelegd. Zijn warme zaad stroomt vanuit zijn ballen richting zijn kloppende eikel onderweg drukt ook zijn prostaat zich leeg en al dat geil borrelt omhoog. Spuitend loopt zijn pik leeg. Al dat zaad spuit in de palm van de hand van Aina waarna het langs de stam van zijn pulserende pik richting zijn ballen zakt.

“Sorry schat, ik kon het niet nalaten je zo te laten komen. Je hebt toch wel een andere broek bij je?”

Het enige wat Sam nog kan is knikken. Aina likt haar hand schoon en veegt het droog aan de buik van Sam.  Stil genietend kijkt Aina naar Sam die druk bezig is om zichzelf bijeen te rapen. Zijn broek staat open en zijn slappe lul ligt rood en nat op zijn kruis. Donkere natte vlekken tekenen zich af rond zijn gulp. Vlekken die witte opgedroogde plekken zullen worden. Zou het de receptionisten in het hotel het opvallen hoe zijn kruis er uit ziet? 

“Zijn we er bijna schat?” vraagt Aina zacht met een zwoele stem.

“Ja,” antwoord Sam met een droge keel en draait even later de snelweg af.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 4