Website is weer actief.

Hoofdstuk 8

 

Hoofdstuk 9 

 

De deurbel, ik schrik uit mijn trage leven en sta op, dan voel ik dat ik te snel opsta en val voorover op de grond. Weer de deurbel en weer. Kruipend bereik ik de deur en klim langs de deur omhoog en schuif de klink van het slot en open de deur. Voordat de deur goed en wel open is stapt Meesteres Aina naar binnen en duwt mij aan de kant met Haar gelaarsde voet. Haar tas staat net buiten de deur in de voortuin, ik open de deur verder en tracht zo ver mogelijk naar buiten te komen, maar de ketting aan de collar houd mij tegen. Achterstevoren kruip ik naar buiten en kan met mijn voet de tas naar mij toe schuiven. De tas pak ik op en loop, ik
kan weer staan, naar binnen en zet de tas naast de trap. Snel loop ik weer naar de keuken en ga weer op mijn kleedje voor de verwarming zitten.

“Zet eens een kopje koffie luilak, je hebt de afgelopen twee dagen geen flikker uitgevoerd dus schiet een beetje op.” 

Snel zet ik het apparaat aan en stop een pad in de houder, koffiekopje eronder en even wachten tot het groene lampje brandt. Meesteres ontsluit het slot aan de ketting. Korte tijd later loop ik de kamer in, die de afgelopen dagen op slot was, keuken, hal en toilet waren het enige bereikbare, op mijn knieën en mijn hoofd naar beneden overhandig ik geluidloos het kopje koffie.

“Lekker, daar ben ik aan toe. Doe mijn laarzen uit en masseer mijn voeten.”

Zwijgend doe ik wat er gevraagd wordt en er verschijnt een glimlach op mijn gezicht van geluk. Een half uur later pakt Meesteres Aina de telefoon en belt. 

“... kom jij zo lekker hier naar toe, maar ga eerst even langs de chinees en neem een maandmenu mee, wil je.” 

Een korte stilte volgt, en dan volgt heel zwoel.

“Ik ook, en ik vind je heel lekker en schiet nou maar op, ik wil je weer bij me.”

Kusjes volgen door de telefoon en een enigszins jaloers gekriebel roert mijn buik. Zachtjes blijf ik door masseren en Meesteres zakt nog verder onderuit. Terwijl ik de
voeten van Meesteres masseer gaan Haar oogleden dicht en komt er een glimlach op Haar rood gestifte mond. Haar ademhaling wordt rustig en diep, nu weet ik dat ik niets meer mag veranderen in de massage omdat Meesteres anders wakker word.


Ruim een half uur later gaat de deurbel, traag gaan Haar ogen open.

“Zo, doe jij eens open,” commandeert Zij.

Snel sta ik op en open de voordeur. Zoals Meesteres hem beschreven had ziet hij er ook uit. Ik stap aan de kant en laat Haar minnaar voorbij lopen, direct loopt hij de woonkamer binnen, zet de plastic tas op tafel en loopt door naar de bank waar Meesteres Haar armen opent.

“knaapje tafeldekken, nu.”

Met een jaloerse blik verlaat ik de kamer en loop de keuken in, ik knipper met mijn ogen en voel een traan over mijn wang rollen. Desondanks houd ik mij sterk en pak het tafelkleed, 3 borden, bestek en opscheplepels. Wanneer ik de kamer in kom, staan Meesteres en Haar
minnaar nog steeds te tongen. Zwijgend dek ik de tafel en zet de bakjes met het maand menu op de tafel. 

“knaapje, één bord en bestek kan weg en neem dan gelijk twee glazen en een karaf water mee.”

Verbijstert en teleurgesteld pak ik het bord en bestek en breng dat terug naar de keuken, met een karaf koud water en 2 glazen kom ik terug in de kamer. Meesteres en Sam zitten al tegenover elkaar.

“Ga jij maar onder de tafel zitten en pijp Sam eerst maar eens lekker en als je geluk hebt krijg je wat anders te eten dan hondenbrokken.”

Snel ga ik onder de tafel zitten en schuif tussen de benen van Sam. Het eerste lichamelijk contact met Sam. Zijn riem maak ik met trillende handen los en daarna de knoop van zijn broek en vervolgens de rits van zijn gulp. Sam komt iets omhoog en ik begrijp dat ik zijn broek en
boxershort uit moet doen. Nadat de broeken over zijn knieën zijn gezakt, tilt hij één voor één zijn voeten op en kan zijn broek en boxershort helemaal uit. Sam gaat op de rand van de stoel zitten met zijn benen wijd. Zijn half stijve pik schokt op en neer. Zijn pik is nu al dikker en
groter dan mijn pik. Van zijn zaad weet ik al ongeveer hoe het smaakt maar hoe zijn pik smaakt weet ik nog niet. Langzaam komt mijn gezicht steeds dichter bij zijn kloppend lid. Automatisch doe ik mijn mond open en voel zijn eikel tegen mijn lippen tikken. Met mijn ogen dicht schuif ik mijn lippen over zijn pik. Een paar centimeter erover heen en langzaam zuigend weer terug.
Keer op keer herhaal ik deze beweging en zijn pik word harder en harder. Minutenlang zuig ik mijn lippen over zijn pik totdat ik plotseling een ijzeren greep om mijn hoofd voel. Sam heeft met 2 handen mijn hoofd vastgepakt en pompt hard mijn hoofd van voor naar achteren en weer naar voren en blijft hier mee door gaan totdat hij grommend klaarkomt. Diep achter in mijn keel voel ik zijn eikel leeg lopen. Zwaar door mijn neus ademend wil ik zijn zaad doorslikken maar hoor ineens de dwingende stem van Sam.

“Niet doorslikken slet, ik wil dat zaad zien.”

Met mijn mond vol sperma kom ik op mijn knieën onder de tafel vandaan en kijk Sam aan en houd mijn mond open.

“Laat maar even aan je Meesteres zien, slet.”

Zonder te dralen kruip ik naar Meesteres en toon mijn mond vol zaad.

“Doorslikken knaapje. Nu ga je Sam zijn pik schoonlikken en als je daarmee klaar bent wil ik je tong voelen en probeer maar beter te zijn dan Sam.”

Weer verdwijn ik onder de tafel en begin aan mijn opdrachten. Na Sam schoongelikt te hebben draai ik mij om en til de jurk van Meesteres omhoog en ruik Haar heerlijke geur. Meesteres draagt geen slipje en Haar lipjes zijn enigszins gezwollen door het wilde weekend wat zij beleefd hebben. Zachtjes begin ik met kussen en met mijn warme adem blaas ik heel zacht over Meesteres Haar kut. Haar lippen spreiden als vanzelf en Haar klit word zichtbaar, mijn tong likt zacht over het puntje van Haar klit en ik voel de benen van Meesteres trillen. Wetend dat Meesteres aan het genieten is voel ik mij gelukkig worden. Gelukzalig blijf ik doorgaan met het likken, blazen en knabbelen aan de zachte delen en de klit van Meesteres haar warme kut. Zonder dat ik het in de gaten heb kom ik in een roes terecht. De muskusgeur en de warmte onder de lange rok van Meesteres hebben een bedwelmende werking en laten mij high worden. Meesteres krijgt dit in de gaten en laat mij nog een tijdje doorgaan maar fluistert Haar bevinding aan Sam. Heel ver weg hoor ik Meesteres en Sam smoezen. De roes
waarin ik kom word steeds dieper en dieper en langzaam val ik flauw. Als ik weer wakker word lig ik naast de tafel met mijn hoofd op een kussen en een dekbed over mij heen. Naast mij ligt een briefje waarop staat dat ik bij Meesteres in bed mag komen als ik wil. Voorzichtig sta ik op en neem het kussen en dekbed mee naar boven en kruip stil naast Meesteres in bed. Blijkbaar is Sam naar huis want Meesteres ligt alleen. Even later val ik gelukzalig in slaap.

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 10