Website is weer actief.

Hoofdstuk 3

 

Hoofdstuk 4

 

Voor het hotel parkeert Sam de auto, zet de motor uit, maakt zijn gordel los en reikt naar Aina. Ook Aina heeft haar gordel losgemaakt en komt Sam tegemoet. Hun ogen sluiten zich op het moment dat de licht geopende lippen elkaar raken. Langzaam gaan hun tongen op ontdekkingsreis, een reis die al vele malen gemaakt is. Maar steeds weer een warm kriebelend gevoel gevend in hun onderbuik. Het langzame strelen van de tongen tegen elkaar maakt weer een geile emotie los. Sam zijn lul begint weer te groeien en een zacht gekreun begeleid de groei. Aina's hand gaat recht op de pik af, die weer zo hard als een steen is. Haar hand pakt de stam stevig vast en begint weer te masseren. Ook Sam heeft zijn handen niet stil, zijn rechterhand legt hij in haar nek en masseert haar rechteroor, iets waar Aina altijd zo van kan ontspannen, zijn linkerhand gaat naar haar rechterborst. Eerst streelt hij zacht de buitenzijde van de jurk maar al snel gaat zijn hand op onderzoek naar de harde tepel binnen in de jurk. Aina begint te kreunen en gaat steeds sneller de harde lul van Sam masseren. Sam stopt met kussen, het strelen van haar oor en het speels knijpen van haar tepel en drukt zijn lichaam weer genietend achterover in de stoel.

“Zo, dit is genoeg gespeeld voor nu,” zegt Aina en fatsoeneert haar kleren. 

Verbouwereerd kijkt Sam haar aan, zegt niets en stopt zijn harde lul in zijn broek die de resten van zijn eerder gespoten zaad duidelijk vertonen. Met zijn nagels probeert Sam nog wat harde sperma weg te krabben maar Aina houdt zijn hand vast en kijkt hem verlekkerd aan. 

“Straks schat, ik vind het heerlijk als die receptie meiden zien dat je kruis vies is en ik hoop dat je pik dan nog steeds stijf is.” 

“Ok, wat jij wilt,” reageert Sam. 

 

Met in zijn linkerhand het handvat van de koffertrolley en aan zijn rechterarm de arm van Aina lopen Sam en Aina het hotel binnen. Op deze wijze kan hij nooit zijn kruis afdekken. Aina kijkt Sam aan en fluistert in zijn oor.

“Is je lul nog lekker stijf, geile dekhengst. Die meiden kijken naar je kruis schat.”

Sam doet net of hij niets hoort en loopt stug door naar de receptie.  Bij de receptie kijken 2 vroege twintigers Sam en Aina aan. Het is aan ze te zien dat ze de harde lul van Sam gezien hadden maar doen alsof ze van de prins geen kwaad weten. De gebruikelijke zaken worden afgehandeld en met 2 sleutels lopen Sam en Aina naar de lift.

“Zag je ze kijken?” proest Aina het uit, terwijl ze de lift binnenstappen.

“Natuurlijk, ik bleef ook bewust een halve meter van de desk staan zodat ze er tijdens het invullen van de computer steeds naar konden kijken.”

“Geweldig schat, gauw naar de kamer, ik wil je lul in me voelen.”

Even later betreden ze de ruime hotelkamer, Sam laat de koffertrolley los en duwt Aina achterover op bed. Haar jurk schuift hij naar boven en laat zich voorover vallen met zijn mond gelijk op Haar geurende natte kut. Zijn armen draait hij onder haar benen door waardoor haar knieën wijdbeens omhoog komen. Zijn tong begint zachtjes rondjes te draaien om de gevoelige clitoris. Aina drukt haar hoofd diep in het kussen, trekt haar buikspieren aan en hierdoor drukt zij haar vulva naar boven. Sam heeft nu nog meer zicht op haar geurende natte kut. Zonder enige vorm van vermoeidheid blijft hij likken, knabbelen en zuigen aan de stukjes roze vlees. Zijn lul knelt in zijn broek en eigenlijk wil hij haar gelijk hard neuken. Toch kan hij die drang beheersen.

Na ruim een half uur beffen is Aina minstens 6 keer schokkend klaargekomen.  De eerste keer kwam vrij snel, niet zo gek na zo´n autorit. De tweede duurde iets langer maar de derde en daar op volgende orgasmen kwamen als een soort golvende beweging. Met een lang uitgerekt gekreun kwam het trillen van de heupen wat gevolgd werd door schokken van haar hele lijf. Afsluitend met ongecontroleerde spastische bewegingen begeleid met een bijna gekrijs. Diverse keren herhaalden deze geluiden en bewegingen zich totdat Aina van geilheid en ontspanning haar zeik liet lopen. Sam schrok zich rot dit had hij nog niet meegemaakt en haaste zich om een handdoek te pakken en zo het bed te redden.  Aina blijft liggen zoals zij ligt en beweegt en speekt niet. Sam doet zijn best om de natte plek te drogen door het te deppen met de handdoek. Met enige moeite krijgt hij het redelijk droog en duwt Aina van het dekbed af op het andere bed en hangt het dekbed over een stoel tegen de verwarming.

“Ga je zo mee in bad, geil ding? vraagt Sam lachend.

“Ja, lekker laat jij het bad alvast maar vollopen dan blijf ik nog even nagenieten.”

Sam laat het bad vollopen en begint zijn koffer leeg te ruimen de toiletspullen zet hij in de badkamer neer.  Hij heeft een fles heerlijk badschuim meegenomen en gooit een flinke scheut in het bad. Uit de minibar pakt hij een flesje rode wijn en verdeelt dat over 2 wijnglazen welke hij meeneemt naar de badkamer.

“Kom je? roept hij terwijl zijn rechtervoet in het bad glijdt.

De rest van zijn lijf volgt snel. Langs de schuine kant zakt hij langzaam met zijn hoofd onder water en net als hij boven komt staat Aina naar hem te kijken.

“Mag ik aan die kant zitten?" vraagt zij heel lief.

“Alleen als je me voor het eten pijpt,” grijnst Sam.

“Ok, chanteurtje van me.”

Sam draait zich om in het bad en Aina stapt over de badrand en laat zich langzaam in het hete bad zakken. Genietend van het glaasje rode wijn beginnen ze gezellig te kletsen en Sam vraagt zich af hoe het met knaapje zou gaan en wil weten hoe hij achtergelaten is door Aina. Aina vertelt in geuren en kleuren hoe de laatste dag verlopen was totdat zij de deur uitging.

“Hondenvoer? O, wat ben jij gemeen, maar ja het is en blijft een slaaf hè. Ik verwacht zeker dat hij je steeds meer zal aanbidden en zal luisteren en doen wat jij wilt.”

“Ik kan hem dieper laten voelen waar zijn plaats is, maar hij doet nu al alles wat ik zeg en zelfs zonder het te zeggen, een blik is vaak al voldoende. Maar knaapje heeft jou nog niet gezien en alleen nog je zaad geproefd. Het is zelfs zo dat hij mij stimuleert om naar jou toe te gaan, zodat hij weer mijn kutje mag likken met als gevolg dat hij die ook leeg moet eten. Wat lijkt het mij heerlijk wanneer jij ook bij mij thuis komt en knaapje dan echt het definitieve gevoel krijgt dat hij niet anders is dan een cuckold slaafje.”

“Natuurlijk schat, dan ben ik voor de buitenwereld jullie huisvriend, en voor knaapje…”

“…zijn Meester,” interrumpeert Aina.

“Ik denk dat we maar aanstalten moeten maken om te gaan eten, ik krijg eigenlijk wel trek,” zegt Sam opstaand in het bad.

“Ja,” beaamt Aina en beweegt naar voren, gelijk grijpt ze Sam bij zijn kloten vast.

“Even wachten jij.”

Haar lippen omsluiten zijn eikel en slurpend zuigt ze zijn nog slappe pik tussen haar lippen naar binnen. Een gekreun van Sam volgt en het duurt ook niet lang voordat de lul van Sam weer keihard is. Sam heeft zijn handen op het hoofd van Aina gelegd en beweegt zijn heupen langzaam heen en weer. Haar hand masseert zijn zak en dit is voor Sam zo lekker dat hij al snel duidelijk maakt dat hij klaar gaat komen. Aina zou Aina niet zijn om dan gelijk maar te stoppen, met de mededeling dat zij niet beloofd heeft dat hij klaar mag komen in haar mond.

“Kom, opschieten ik heb honger,” lacht ze.

“Trut!” repliceert Sam verbouwereerd. 

Een twintigtal minuten later zijn ze klaar om naar het restaurant te gaan. 

“Je ziet er weer heerlijk uit,” glimlacht Sam.

Aina geeft hem een kus. Sam draait de kamerdeur op slot en gearmd lopen ze naar de lift. In het restaurant wijst de serveerster een tafeltje aan vlak bij de open haard.

“Voor mijn minnares een witte port en voor mij een droge sherry,” zegt Sam met een knipoog naar de serveerster.

Even later komt de serveerster met de drankjes en de menukaart. De keuze is zeer ruim en als het eten net zo smaakt als het gepresenteerd staat op de kaart zal het een prima avond worden.

Als voorgerecht neemt Aina een terrine van tongfilet, gerookte zalm en spinazie met Stellendamse garnalen en dressing van haringkuit. Sam neemt de dungesneden reebok, lauwwarm geserveerd met zachte eendenlever, paddenstoelen en schorseneren. 

Als tussengerecht, Heilbot gebakken in champagneboter met truffel, gekonfijte artisjok en witlof, en Sam, Veluwse eend met ravioli van eendenrillettes, chutney van dadels en komijn en saus van trappistenbier.

Ook het hoofdgerecht liegt er niet om want Aina had Zeeduivel en bouchot-mosselen geserveerd met crostini en tapenade van kalamata olijven, terwijl Sam zich tegoed doet aan de Ossenhaas en ossenstaart met geroosterde pastinaken en abrikozencompote.

Het dessert was eensluidend, een keur aan Biologische kazen geserveerd met passend garnituur. 

Het diner wordt begeleid met de door de, op verzoek van Sam, sommelier uitgekozen wijnen. De keuze is echt fantastisch en na een afsluitende cognac van Daniel Bouju word de hotelkamer weer opgezocht.

 

In de hotelkamer weten Aina en Sam niet hoe snel ze hun kleren uit moeten doen. Tongend voor het bed staan de minnaars naakt tegen elkaar aan, elkaar opgeilend door met de benen tegen elkaars kruis te rijden en met de heupen te draaien. Aina heeft het niet meer en trekt Sam mee op bed.  Sam ligt boven op Aina en duwt zijn benen tussen die van haar en zijn harde kloppende lul dwingt hij tussen haar openstaande kutlippen. Smachtend zuigt haar kut zijn lul naar binnen.

“Nee, stop, ik wil dat je me van achteren pakt,” kreunt Aina en duwt Sam van haar af.

Aina gaat op haar knieën zitten met haar hoofd in het kussen gedrukt en Sam plaatst zijn knieën tussen die van haar. Met zijn harde paal in zijn hand drukt hij zijn eikel weer tussen haar schaamlippen. Zacht duwt hij zijn harde paal steeds dieper naar binnen. Nog een klein stukje en zijn hele 19 centimeter zit in haar kut. Aina kreunt hard en houd hem met haar hand iets tegen. 

“Zachtjes, niet te hard nog,” fluistert zij.

Langzaam schuift zijn pik weer naar buiten en net voordat zijn eikel uit haar kut floept, dringt hij weer naar binnen. Keer op keer herhaalt hij deze beweging en elke keer gaat de snelheid iets omhoog en gaat zijn geile dikke rampaal steeds dieper in haar steeds natter wordende gleuf. Met zijn handen op haar kont leunt hij naar voren en houd Aina in een vaste positie op het bed. Met elke beuk kreunt hij steeds luider en luider net als Aina die zijn ballen tegen haar klit aan voelt slaan bij elke stoot. Haar baarmoedermond voelt elke keer weer de druk van zijn harde eikel en langzaam opent zij zich waardoor de heipaal nog dieper komt. Haar ogen beginnen te draaien en het gekreun word geil gegil, gesmoord door het kussen. Met haar hand grijpt zij tussen haar benen zijn zak vast en hij neukt alsof het zijn laatste wip is. Krampachtig spannen haar kutspieren zich en met een langgerekte kreet komt zij trillend klaar. Door de pulserende beweging van haar kut houdt Sam het ook niet meer en spuit voor de laatste keer die dag zijn zaad, maar nu diep in haar smachtende kut. Voldaan van eten, drank en geil genot vallen zij naast elkaar neer en het duurt ook niet lang voor zij in slaap vallen.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 5