Website is weer actief.

Hoofdstuk 12

 

Hoofdstuk 13

 

In de slaapkamer word ik, met mijn handen op mijn rug gebonden vastgezet aan een haak aan de muur. Zo kan ik alles zien wat er op bed gebeurt zonder in de weg te lopen. En een voorstelling krijg ik.  Nadat Meesteres en Sam gekleed zeer innig op bed liggen te kussen waarbij de door hen beiden gedronken hoeveelheid rosé niet hun uitwerking missen worden Zij geiler en geiler. Sam schuift over Aina heen alsof hij maanden van huis is geweest. Hun handen betasten elkaars lichaam en schuiven onder de kleding om borsten, billen, kut, lul en kontgat te beroeren. Het zachte gekreun gaat over in hijgend geschreeuw en het duurt dan ook niet lang voordat de kledingstukken van het lichaam naar de grond verhuizen. Aina kruipt over Sam heen en likt in zijn oor en Hij pakt daarop de billen van Aina en trekt deze uit elkaar.

Het uitzicht wat ik daarop krijg is overweldigend, de ronde billen met daartussen het rozetje wat al een beetje openstaat en roze mij aankijkt met daaronder de aanzet van de kale gladde schaamlippen die nog meer roze zijn dan Haar rozetje. De parels van geil genot die aan Haar heerlijke lipjes kleven glinsteren in het schaarse slaapkamerlicht. De lul van Sam ligt stijf op zijn buik en tussen zijn benen hangt zijn zak. De kuisheidsgordel begint weer veel te strak te zitten en knelt mijn pik flink af, ik probeer om niet te kijken maar het is te lekker. Aina schuift naar voren en daarna weer naar achteren en drukt de stijve lul van Sam ophoog. Zijn harde eikel schuift de schaamlippen een stukje uit elkaar en vervolgens over het perineum naar de anus, om daar even tegen aan te kloppen. Meesteres komt iets omhoog en de harde eikel schuift weer langzaam richting Haar schaamlippen. 

De harde kloppende lul in de kooi begint langzaam te lekken en ook mijn mond word droger ondanks dat ik langs mijn mondhoeken kwijl van genot, mijn ademhaling wordt zwaarder en ik verlang enorm om te gaan neuken. Meesteres kijkt om en werpt mij een glimlach toe. Haar hand pakt de lul vast en houd de paarse kloppende eikel tegen Haar rozetje aan. Als een bloem die opengaat met de warme stralen van de ochtendzon zo opent Haar rozetje zich en de dikke eikel schuift langzaam naar binnen. Steeds verder zak Meesteres over de stam naar beneden, totdat Zij rechtop op zijn schoot zit en alleen de ballen nog zichtbaar zijn. Sam zijn handen spelen met de grote harde tepels van Aina. Meesteres begint op en neer te wippen en steeds zie ik een massieve lul een stuk uit Haar anus komen om even later er weer diep in te verdwijnen.

Meesteres en Sam zijn zo geil dat het ook niet lang duurt voordat Meesteres klaarkomt en door het knijpen van Haar sluitspier houd Sam het ook niet langer vol. Zijn geil stroomt voor de tweede keer deze avond in een donker holletje. Aina valt voorover op Sam en stil blijven Zij minutenlang liggen, Sam streelt zacht over de rug van Aina. De lul van Sam begint langzaam te slinken en zakt voorzichtig uit het opgerekte roosje van Meesteres. 

Een siddering schiet door mij heen als ik de eikel eruit zie floepen en slap naar beneden valt op Sam zijn kale zak. De sluitspier van Meesteres is zo ontspannen dat deze niet gelijk samentrekt maar nog open blijft staan waardoor het zaad en geil van Sam er als een sliert uitdruipt. Gebiologeerd heb ik geil staan kijken naar deze heerlijke vrijpartij en ontlading zodanig dat het ook op mij was overgeslagen, mijn maag trekt samen en mijn ballen trekken strak in mijn scrotum. Over mijn droge lippen komt een zachte kreun en schokkend voel ik een zaadlozing opkomen. Met knikkende knieën vooroverhangend aan de polsboelen voel ik mijn zaad naar boven borrelen en zich een uitweg banend door en langs de lange plug die in mijn pisbuis zit om uiteindelijk uit mijn eikel te spuiten en op de vloer te vallen. 

“Wat doe jij nu?” hoor ik Meesteres verbaasd en streng.

“Sorry Meesteres,” stamel ik beschaamd en weet mij geen houding te geven.

Ook Sam is op zijn ellebogen gaan leunen en kijkt mij strak aan. Zacht duwt hij Aina van zich af en staat op van het bed. Met een donkere blik komt hij naar mij toe en drukt zijn wijsvinger onder mijn kin om mij recht te laten staan.

“Is, sorry Meesteres, het enige wat je kunt zeggen?”

Maar voordat Sam verder kan gaan valt Meesteres hem in de rede.

“Laat maar Sam, hij heeft al zolang geen lozing gehad, dit zat er wel een keer aan te komen. Maak hem maar los van de muur dan mag hij de vloer schoon en droog likken en daarna jouw pik en dan mijn kontje lekker uitlikken. Kunnen we gelijk gaan slapen en kan knaapje aan het voeteneind op de grond.”

“Wat jij wilt, schat,” en maakt mijn boeien los van de haak en mijn polsen en loopt terug naar het bed.

“Dank U wel Meesteres, dank U wel Sam,” stamel ik zacht en zak door mijn knieën.

Zonder te dralen lik ik mijn eigen zaad van de vloer om vervolgens op mijn knieën naar de zijkant van het bed te kruipen.

“Hier komen en likken en zuigen,” hoor ik Sam.

Met mijn mond open en tong naar buiten lik ik de ballen en paal van Sam, zijn eikel bewaar ik voor het laatst. Zacht zuig ik zijn eikel tussen mijn lippen naar binnen en laat mijn tong er rondjes omheen draaien. Meesteres ziet dit en pakt mij bij mijn haren en trekt mij van de opzwellende lul van Sam af.

“Alleen schoonmaken slet, niet pijpen,” bijt Zij mij toe.

“Nu mijn kontje leeglikken.”

Meesteres gaat op Haar knieën voor mij zitten en drukt Haar rozetje in mijn gezicht. Mijn tong likt alsof het een wedstrijd ijs eten is. Zacht druk ik mijn tong in Haar rozetje en tegelijkertijd perst Meesteres de in Haar zittende kwak van Sam naar buiten. Zuigend krijg ik alles binnen en slik het zaad door.

“Zo nu op je kleed aan het voeteneinde.”

Snel vertrek ik naar mijn plaats en ga stil liggen, het licht gaat uit en ik hoor alleen Sam en Meesteres nog even zacht praten voor ook ik in slaap viel.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 14