Website is weer actief.

- Een weekeinde alleen en aan de ketting.

Een weekeinde alleen en aan de ketting.
 
Zittend op het kleedje in de keuken wacht ik bijna gedachteloos af op het einde van de dag. Wanneer Meesteres Aina thuis komt weet ik niet. En waar ik dan op kan rekenen weet ik al helemaal niet.
Enige maanden geleden melde Meesteres dat er een intelligente, leuke vent op het werk is aangenomen, lekker lijf, niet te jong en bewust van zichzelf en in ieder geval niet arrogant, alsof Meesteres zich daar iets van aantrekt.
Elke dag hoorde ik hoe hij zo zijn best deed om aan het eind van zijn proefperiode een jaarcontract te krijgen.
Maar voordat het zover was had Meesteres hem al op zijn knieën gekregen. Niet zo moeilijk als personeelsfunctionaris met een graad in psychologie. Zij weet heel snel en precies iemand te doorgronden.
Vervolgens had Meesteres hem in Haar web gevangen en ... kon hij de charmes van Meesteres Aina niet weerstaan.
Dit resulteerde en een vurige liefdesrelatie die zich volledig buitenshuis afspeelde, hierdoor had ik steeds meer het cuckold gevoel waar ik altijd op hoopte maar nooit verwacht had te krijgen. Het was niet zo dat ik geen seks meer had met Meesteres maar de Looker 01 was niet meer af geweest. De vrijages met Meesteres werden steeds hartstochtelijker en steeds vaker mocht ik Meesteres verwennen met mijn handen en tong maar ook de rest van mijn lichaam werd gebruikt voor Haar genot. Als voorspel had Meesteres regelmatig Sam aan de telefoon en mijn hoofd tussen Haar benen geklemd. Schokkend ligt Zij te praten terwijl mijn mond en tong fanatiek te keer gingen op de sensuele lipjes en clitoris.
Nadat Meesteres een avondje weg was geweest moest ik Haar ook schoonlikken. De eerste keren deed ik dit met voorzichtigheid en enige tegenzin, maar al snel werd ik er geiler en geiler van en betrapte ik mezelf erop Meesteres te stimuleren een gezellig avondje naar Sam te gaan want er was toch weer niets op de televisie.
Door het grote verschil van Sam en mij groeide Meesteres steeds meer tot een passionele vrouw met minnaar en slaaf. Steeds meer kreeg ik huishoudelijke taken en steeds vaker moest ik Meesteres masseren, Haar nagels lakken, Haar haar verven, elke dag minimaal 10 minuten Haar haar borstelen en ga zo maar door. Dit is wat ik wilde zijn voor Meesteres Aina.
 
Afgelopen woensdag was Meesteres thuisgekomen met een glimlach van oor tot oor.
“Raad eens wat we gaan doen dit weekend, schatje?”
Een aantal mogelijkheden noemde ik. Maar helaas zat het goede antwoord er niet bij.
“Wij gaan heerlijk naar en 5 sterrenhotel.”
Mijn ogen begonnen te glinsteren.
“Oooo, Meesteres wat heerlijk en naar welke stad gaan wij dan?”
“Wij.......?? Hahahahahahahaha. Nee, niet jij, Sam en ik, jij blijft lekker thuis, schatje van me, hahahahahahaha.”
De teleurstelling vergezeld van enige jaloezie maakte mij boos en ik liep de kamer uit. Dit was uiteindelijk niet zo´n slimme actie van mij omdat dit gedrag enigszins de voorpret van Meesteres bedierf. Er werd niet meer over het weekend gesproken en de keer dat ik er over begon werd gelijk mijn mond gesnoerd.
Op vrijdagmiddag kreeg ik de opdracht om mij uit te kleden en de collar om te doen en naar de slaapkamer te komen. De deur van de slaapkamer deed ik open en ik zag Meesteres naakt in de kamer staan met een boel kleren op bed.
“Ik ga me douchen en jij pakt netjes mijn kleren in de koffer en daarna pak je de plastic tas van de bouwmarkt die naast de wasmachine staat.”
Net voordat Meesteres de kamer uitliep stopt Zij voor mij en kijkt diep in mijn ogen.
“Kijk mij recht aan en waag het niet om je ogen dicht te doen.”
Gelijk voelde ik Haar vingers op mijn tepels. Als kleine bankschroeven knepen duim en wijsvinger om iedere tepel en langzaam draaide Meesteres mij tepels om. Zo gevoelig als ik ben begon mijn lul gelijk te groeien in de Looker 01. Maar Meesteres stopte niet en bleef knijpen en draaide de andere kant uit. Met moeite kon ik Meesteres aan blijven kijken, mijn knieën knikte en door de pijn begon mijn pik te krimpen.
“Goed zo, dit was genoeg genot voor een heel weekend.”
Langzaam voelde ik geilvocht uit de plug lopen en zo op mijn been druppelen. Mij verder negerend liep U de slaapkamer uit om te gaan douchen. Snel pakte ik een koffer en vulde deze heel precies met de op bed liggende kleding en de toilettas. De koffer zette ik op de gang en pakte snel de plastic tas.
Naast de deur van de slaapkamer bleef ik met mijn hoofd naar beneden gebogen staan wachten. De badkamerdeur zwaaide open en Meesters liep richting slaapkamer. De wijsvinger duwde tegen mijn kin en drukte deze naar boven.
“Ik heb nieuwe bodymilk gekocht en jij mag mijn hele lichaam er zachtjes mee insmeren en je mag geen plekje vergeten.”
Eerste warmde ik de bodymilk tussen mijn handen op en smeerde Meesteres er liefdevol mee in. Geen plekje vergat ik, Meesteres spreidde zelfs Haar benen iets meer zodat ik Haar lipjes ook heerlijk kon insmeren. Door het zachte gekreun van Meesteres bleef ik langer op dat gevoelige plekje smeren totdat Meesteres mij liet stoppen. Nu moest ik de tas en de koffer mee naar beneden nemen en de koffer bij de voordeur zetten, de tas moest mee naar de keuken en daar moest ik wachten.
 
Na ruim een half uur kwam Meesteres de keuken binnen. Fantastisch aangekleed en opgemaakt. Spontaan werd ik weer verliefd op deze Goddelijke verschijning. De jurk met het diepe decolleté, de zwarte naadkousen, de pumps. Een zucht van adoratie gleed over mijn lippen. In Haar hand droeg Zij een kokervormig pakket in cadeaupapier.
“Voor jou, schatje.” sprak Zij zwoel.
“Dank U wel Meesteres.”
Dankbaar pakte ik het cadeau aan en mocht het gelijk uitpakken. Een klein vloerkleed van wol. Snel ging ik op mijn knieën en dankte Meesteres door Haar voeten te kussen.
“Leg dat kleed daar maar neer en pak de plastic tas.”
Uit de tas pakte Meesteres een zakje en gaf dat aan mij. In het zakje zaten 2 hangslotjes en een stalen ketting. Het ene eind van de ketting maakte Meesteres vast aan de handgreep van de oven en het andere eind aan mijn collar. Door het hangslot kon mijn collar ook niet meer af.
“Op je kleed.” was Haar korte commando.
De voorraadkast ging op slot en uit een kast werden 2 stalen bakken gepakt.
“Deze is voor water en de ander voor je voer.”
Uit de plastic tas haalde Meesteres een 750 gram zakje met hondenvoer.
“Dit is wel genoeg voor het weekeinde, je doet toch niets en anders vreet je je alleen maar rond en volgevreten slaven zijn lui.”
Meesteres zette het hondenvoer op het aanrecht en ik mocht het pakken wanneer ik honger had en water kon ik drinken zoveel ik wilde. Het toilet was ook geen probleem om te bereiken en meer ketting had ik niet dus een beetje liggen en lopen was mijn weekend bezigheid.
Meesteres pakte de telefoon en even later hoorde ik dat Zij tegen Sam zei dat hij Haar koffer kon pakken, blijkbaar stond Sam al met de auto voor de deur te wachten. De deurbel ging en Meesteres liep naar de deur en deed open. Zittend op mijn nieuwe kleed kon ik de deur niet zien en weer wist ik niet hoe Sam eruit zag. Wel hoorde ik Meesteres en Sam elkaar begroeten en aan het geluid te horen werd er driftig gekust en zeer intiem. Het geluid van 2 elkaar ophitsende mensen maakte mij geil en gelijk begon mijn lul te groeien in de Looker 01, de plug van 12 centimeter in mijn pisbuis gaf niet mee en drukte van binnen tegen mijn lul, alles stond weer strak.
Op het parket hoorde ik dat Meesteres naar mij kwam lopen en gelijk zag Zij dat mijn lul stijf was.
“Staan.”
Onmiddellijk stond ik op.
“Wat is dat?” sprak Meesteres wijzend op mijn gekooide erectie.
“Sorry Meesteres Aina.” stamelde ik beschaamd.
Meesteres greep mijn zak vast en Haar vingers spanden zich hard om mijn ballen, mijn ogen kneep ik dicht van pijn en mijn ging mond open maar maakte geen geluid.
De lippen van Meesteres voelde ik op mijn mond en Haar tong schoot bij mij naar binnen. Hongerig beantwoorde ik Haar kus en genoot van het samenzijn.
Zo snel als de kus begon was het weer afgelopen. Ook haar greep op mijn zak was weg.
“Fijn weekend.”
Haar zwaaiende hand in de deuropening van de keuken was het eerste en laatste wat ik zag. Een paar passen naar de voordeur Haar laatste geluid en het dichtslaan van de voordeur het eerste moment van besef dat Meesteres weg was met Sam en ik hier tot zeker zondagavond alleen was.
Langzaam drong het tot mij door, 48 lange uren alleen, met water en hondenvoer en de stilte om mij heen. Hoe lang ik zo gestaan heb weet ik niet meer maar het had lang geduurd. Nu pas drong het tot mij door dat ik ook had staan huilen, heel stil, staand, huilend. Mijn ogen branden en mijn wangen waren nat, aan mijn kin hingen nog druppels en de druppels die op mijn borst waren gevallen, waren langzaam naar mijn voeten gedropen en hadden een klein plasje op de grond gemaakt. Met het besef van naakte eenzaamheid zakte ik door mijn knieën en ging op mijn kleedje liggen. Vermoeid van de emoties viel ik in slaap.
 
Het was donker toen ik wakker werd, koud had ik het niet want Meesteres had de verwarming aan gelaten. Honger had ik wel maar zin in hondenvoer niet, dus nam ik een veel water uit de stalen bak welke ik 2 keer bijvulde. Even keek door het keukenraam de tuin in maar daar was het aardedonker. Naar buiten kon ik wel, de deur was niet op slot, maar veel behoefte had ik er nu niet aan. Op de klok kijkend zag ik dat het al 23.38 was. Voorzichtig begon ik mezelf voor te stellen waar Meesteres nu was met Sam. Zouden Meesteres en Sam al uitgegeten zijn in het restaurant en licht beschonken in de hotelkamer liggen neuken. Zijn harde pik in Haar natte verlangende kut. Elkaar intens kussend, strelend, likkend en wie weet wat nog meer. Ondanks dat ik er niets mee kon begon mijn pik te groeien in de kooi en wel zo erg dat het vlees tussen de tralies uitpuilde. Vreselijk geil was ik geworden aan de gedachten aan Meesteres en Sam en zo frustrerend was het dat ik niets met mijn stijve pik en mijn geile gevoelens kon. Zou hij Haar diep penetreren? Zou hij Haar ook anaal neuken? Zou Zij hem pijpen en zijn zaad in Haar mond nemen en dat geil kijkend doorslikken nadat Zij er in Haar mond mee gespeeld had. Of …….? Het zou niets helpen in mijn beleving. Hard klopte mijn pik in de kooi en het geil stroomde mijn pik alweer uit. Daar kon ik altijd van genieten. Lekker mijn geil, wat de plug uit stroomde, opvangen en oplikken. Het enige genot wat ik al tijden had. Er kwamen gedachten in mij op wat ik zelf kon doen om toch wat te genieten. Nog steeds voor het raam naar de duisternis kijkend begon ik langzaam mijn borstkas te strelen, mijn vingers gleden naar mijn tepels. Tussen duim en wijsvingers kneedde ik mijn tepels. Zacht begon ik te kreunen en werd steeds geiler. Harder en harder ging ik mijn tepels kneden, knijpen en draaien. Vreselijk geil werd ik ervan. De vingers van mijn rechterhand lieten los en daalden af, strelend over mijn buik naar mijn pik en ballen. De ballen tussen mijn vingers draaien en er ook in knijpend liep ik naar het kleed en knielde erop. Voorover buigend legde ik mijn wang op het kleed. De vingers van mijn rechterhand gingen verder naar achteren en streelden mijn kringspier die snel warm en open ging staan. Twee vingers gleden naar binnen en ik begon mezelf te penetreren. Wat was dat heerlijk.
“Ja, ja, jaaaaaaaaaaa.” kreunde ik hard.
De prostaat voelde ik gezwollen en hard als een walnoot in mijn endeldarm smekend voor ontlading. De vingers maakten plaats voor mijn duim en zacht masserend voelde ik de sapstroom langzaam op gang komen. De linkerhand liet nu ook mijn tepel los en ging als een kommetje onder mijn pik op het kleed wachten tot er sappen in zouden komen. Lang hoefde ik niet te wachten en de sappen stroomde rijkelijk naar buiten. Hoe lang ik bezig ben geweest kon ik mij niet meer herinneren maar mijn linkerhand was drijf en drijfnat. Genieten likte ik de sappen op en voldaan viel ik weer in slaap.
 
De volgende ochtend werd ik rond 7.00 uur wakker van een odol die in de kooi knelde. De geile bui was nog niet helemaal over merkte ik en ik wilde mijn eigen pis drinken. Meesteres vond dat altijd heerlijk om te zien wanneer ik een glas vol plaste en opdronk. Maar nu had ik geen glas en plaste maar in mijn waterbak. Als een hond begon ik daarna de bak leeg te likken. Ook pakte ik eindelijk de hondenbrokken en deed deze in de bak om ook deze met mijn mond er uit te pakken, te kauwen en door te slikken. Daarna ging ik weer op het kleed liggen. Toch dommelde ik weer een beetje in en tegen de middag werd ik wakker. De tuindeur deed ik open want de zeiklucht was behoorlijk aanwezig. Gelukkig was de ketting zolang dat ik ook een behoorlijk stuk de tuin in kon en heerlijk in de zon kon gaan liggen, de stoelen waren buiten bereik. Langzaam ging de middag voorbij en tegen de avond had ik weer honger en begon aan mijn tweede maaltijd hondenbrokken. Nadat ik deze op had voelde ik de drang om te gaan poepen en deed dit netjes op de wc. Bij de gootsteen in de keuken waste ik mij zo goed en zo kwaad als het ging. Hierna ging ik weer buiten zitten in de avondzon, tot het te fris werd. Nu begon ik weer die onrust te voelen. Wat zouden Meesteres en Sam gedaan hebben? De stad in? De sauna in? Of gewoon in de hotelkamer liggen seksen? Nooit zou ik erachter komen. Tenzij Meesteres het zou vertellen. Emoties kwamen weer los in mij en nu zonder geile gevoelens. Het kleed in de keuken zocht ik maar weer op en probeerde te slapen, maar helaas. Voor mijn gevoel had ik de hele nacht wakker gelegen en tegen de ochtend viel ik weer in slaap om rond een uur of tien wakker te worden. Gelukkig had ik het niet koud gekregen, dat was een voordeel. Even weer naar de wc, plassen en poepen. Daarna water drinken en hondenbrokken eten om vervolgens de zon in de tuin op te zoeken. Om 3 uur ga ik naar binnen. De buren zijn de tuin ingegaan en maken behoorlijk wat geluid om daarna te gaan BBQ-en, zo hoor ik. Dan maar weer met de keukendeur dicht op mijn kleed. Door de slechte nacht val ik weer in slaap.
 
De deurbel, ik schrik uit mijn trage leven en sta op, dan voel ik dat ik te snel opsta en val voorover op de grond. Weer de deurbel en weer. Kruipend bereik ik de deur en klim langs de deur omhoog en schuif de klink van het slot en open de deur.
Voordat de deur goed en wel open is stapt Meesteres Aina naar binnen en duwt mij aan de kant met Haar gelaarsde voet.
Haar tas staat net buiten de deur in de voortuin, ik open de deur verder en tracht zo ver mogelijk naar buiten te komen, maar de ketting aan de collar houd mij tegen.
Achterstevoren kruip ik naar buiten en kan met mijn voet de tas naar mij toe schuiven. ik pak de tas op en loop, inmiddels kan ik weer staan, naar binnen en zet de tas naast de trap. Snel loop ik weer naar de keuken en ga weer op mijn kleedje voor de verwarming zitten.
“Zet eens een kopje koffie luilak, je hebt de afgelopen twee dagen geen flikker uitgevoerd dus schiet een beetje op.”
Snel zet ik het apparaat aan en stop een pad in de houder, koffiekopje eronder en even wachten tot het groene lampje brandt.
Korte tijd later loop ik de kamer in, die de afgelopen dagen op slot was, keuken, hal en toilet was het enige bereikbare, op mijn knieën en mijn hoofd naar beneden overhandig ik geluidloos het kopje koffie.
"Lekker, daar ben ik aan toe. Doe mijn laarzen uit en masseer mijn voeten."
Zwijgend doe ik wat er gevraagd wordt en verschijnt een glimlach op mijn gezicht van geluk.
Na een half uur pak je de telefoon en belt ...
"... kom jij zo lekker hiernaar toe, maar ga eerst even langs de chinees en neem een maandmenu mee, wil je."
Een korte stilte volgt, en dan volgt heel zwoel.
"Ik ook, en ik vind je heel lekker en schiet nou maar op ik wil je weer bij me."
Kusjes volgen door de telefoon en een enigszins jaloers gekriebel roert mijn buik. Zachtjes blijf ik door masseren en Meesteres zakt nog verder onderuit. Terwijl ik de voeten van Meesteres masseer gaan Haar oogleden dicht en komt er een glimlach op Haar rood gestifte mond. Haar ademhaling wordt rustig en diep, nu weet ik dat ik niets meer mag veranderen in de massage omdat Meesteres anders wakker word.
Ruim een half uur later gaat de deurbel, traag gaan Haar ogen open.
"Zo, doe jij eens open."  commandeert Zij.
Snel sta ik op en open de voordeur. Zoals Meesteres hem beschreven had ziet hij er ook uit. Ik stap aan de kant en laat Haar minnaar voorbij lopen, direct loopt hij de woonkamer binnen zet de plastic tas op tafel en loopt door naar de bank waar Meesteres Haar armen opent.
"knaapje tafeldekken, nu."
Met een jaloerse blik verlaat ik de kamer en loop de keuken in, ik knipper met mijn ogen en voel een traan over mijn wang rollen. Desondanks houd ik mij sterk en pak het tafelkleed, 3 borden, bestek en opscheplepels. Wanneer ik de kamer in kom staat Meesteres en Haar minnaar nog steeds te tongen. Zwijgend dek ik de tafel en zet de bakjes met maandmenu op de tafel.
"knaapje, één bord en bestek kan weg en neem dan gelijk twee glazen en een karaf water mee."
Verbijsterd en teleurgesteld pak ik het bord en bestek en breng dat terug naar de keuken met een karaf koud water en 2 glazen kom ik terug in de kamer. Meesteres en Sam zaten al tegenover elkaar.
“Ga jij maar onder de tafel zitten en pijp Sam eerst maar eens lekker en als je geluk hebt krijg je wat anders te eten dan hondenbrokken.”
Snel ging ik onder de tafel zitten en schoof tussen de benen van Sam. Het eerste lichamelijk contact met Sam. Zijn riem maakte ik met trillende handen los en daarna de knoop van zijn broek en vervolgens de rits van zijn gulp. Sam kwam iets omhoog en ik begreep dat ik zijn broek en boxershort uit kon doen. Nadat de broeken over zijn knieën waren gezakt tilde hij één voor één zijn voeten op en kon broek en boxershort helemaal uit. Sam ging op de rand van de stoel zitten met zijn benen wijd. Zijn half stijve pik schokte op en neer. Zijn pik was nu al dikker en groter dan mijn pik. Van zijn zaad wist ik al ongeveer hoe het smaakte maar hoe zijn pik smaakte wist ik niet. Langzaam kwam mijn gezicht steeds dichter bij zijn kloppend lid. Automatisch ging mijn mond open en voelde ik zijn eikel tegen mijn lippen tikken. Met mijn ogen dicht schoof ik mijn lippen over zijn pik. Een paar centimeter en erover heen en langzaam zuigend weer terug. Keer op keer herhaalde ik deze beweging en zijn pik werd harder en harder. Minutenlang zoog ik mijn lippen over zijn pik totdat ik plotseling een ijzeren greep om mijn hoofd voelde. Sam had met 2 handen mijn hoofd vastgepakt en pompte hard mijn hoofd van voor naar achteren en weer naar voren en bleef hiermee doorgaan totdat hij grommend klaarkwam. Diep achterin mijn keel voelde ik zijn eikel leeg lopen. Zwaar door mijn neus ademend wilde ik zijn zaad doorslikken maar hoorde ineens de dwingende stem van Sam.
“Niet doorslikken slet ik wil dat zaad zien.”
Met mijn mond vol sperma kwam ik op mijn knieën onder de tafel vandaan en keek Sam aan en hield mijn mond open.
“Laat maar even aan je Meesteres zien, slet.”
Zonder te dralen kroop ik naar Meesteres en toonde mijn mond vol zaad.
“Doorslikken knaapje. Nu ga je Sam zijn pik schoonlikken en als je daarmee klaar bent wil ik je tong voelen en probeer maar beter te zijn dan Sam.”
Weer verdween ik onder de tafel en begon aan mijn opdrachten. Na Sam schoongelikt te hebben draaide ik mij om en tilde de jurk van Meesteres omhoog en rook Haar heerlijke geur . Meesteres droeg geen slipje en Haar lipjes waren enigszins gezwollen door het wilde weekend wat zij beleefd hadden.  Zachtjes begon ik met kussen en met mijn warme adem blies ik heel zacht over Meesteres Haar kut. Haar lippen spreiden als vanzelf en Haar klit werd zichtbaar, mijn tong likte zacht over het puntje van Haar klit en ik voelde de benen van Meesteres trillen. Wetende dat Meesteres aan het genieten was voelde ik mij gelukkig worden. Gelukzalig bleef ik doorgaan met het likken blazen en knabbelen aan de zachte delen en de klit van Meesteres Haar warme kut. Zonder dat ik het in de gaten had kwam ik in een roes terecht. De muskusgeur en de warmte onder de lange rok van Meesteres hadden een bedwelmende werking en lieten mij high worden.  Meesteres kreeg dit in de gaten en liet mij nog een tijdje doorgaan maar fluisterde Haar bevinding door aan Sam. Heel ver weg hoorde ik Meesteres en Sam smoezen.  De roes waarin ik kwam werd steeds dieper en dieper en langzaam viel ik flauw.
 
Toen ik weer wakker werd lag ik naast de tafel met mijn hoofd op een kussen en een dekbed over mij heen. Naast mij lag een briefje waarop stond dat ik bij Meesteres in bed mocht komen als ik wilde. Voorzichtig stond ik op en nam kussen en dekbed mee naar boven en kroop zacht naast Meesteres in bed. Blijkbaar was Sam naar huis want Meesteres lag alleen. Even later viel ik gelukzalig in slaap.