Website is weer actief.

Verslagen

Zondag morgen

20-10-2019

Nadat ik vanmorgen wakker werd naast Meesteres ben ik zachtjes uit bed gestapt en heb ik in de keuken een heerlijk ontbijt gemaakt. Na ruim een half uur was ik tevreden en klaar . De dienbladen vol met lekkernij bracht ik naar boven en wekte Meesteres zacht met een paar lieve kussen.

Na het ontbijt stapte Meesteres uit bed en pakte een zweepje gemaakt van 10 extra lange houten satéprikkers van ongeveer 35 cm en gebood mij op mijn buik te gaan liggen. Met genot begon zij mijn kont van kleur te veranderen, roder en roder kleurden mijn billen.

Hierna wilde Meesteres met mij gaan douchen, gelijk moest ook de kuisheidsgordel gereinigd worden en mijn pik en zak goed schoon en geschoren worden. Ook mocht ik Meesteres  haar haar en lichaam wassen en haar heerlijke kutje scheren. Nadat Meesteres klaar was keek ik haar heel  lief aan en vroeg of zij mij misschien nog even wilde fisten. Op mijn knieën met mijn kont open voelde ik haar vingers steeds dieper gaan en niet veel later zat haar hele hand in mijn slettekut. De kuisheidsgordel was nog niet om en mijn pik groeide gelijk. Meesteres pakte de loshangende dikke stijve lul en begon mij af te trekken.  Voordat ik er misschien aan dacht zei Meesteres streng dat zij alleen ging edgen en dat klaarkomen verboden was. Lang duurde het niet maar het was niet minder lekker.

Vervolgens kon ik de kuisheidsgordel schoonmaken en weer omdoen en de sleutels aan Meesteres geven. Locktober ging weer gewoon verder  net als de maand september , op slot en zonder orgasmen.

Dildo training

5-3-2018

Het is weer een avond dat Meesteres mij alleen laat om zelf te genieten van iets wat ik niet bieden kan. Nadat ik dit aan Lady Anka gemeld had kreeg ik van Haar een dildo-training.

Zorgen dat ik naakt ben, de tepelklemmen opzetten en een dildo zo diep mogelijk in mijn keel laten glijden, dit 10 keer doen, dan 1 minuut rust en dan opnieuw, Dit moet ik vijf keer herhalen. Vervolgens moet ik hiervan een verslag schrijven met de dildo in mijn mond en een dildo in mijn kont.

Dus nu zit ik op een dildo diep in mijn kont, een dildo in mijn mond en kwijlend te typen. Dan maar zo snel mogelijk dit verslag schrijven want de anaaldildo duwt behoorlijk en de klemmen zorgen dat mijn aandacht moeilijk bij het verslag blijft.

Nadat ik mij uitgekleed heb ben ik eerst gaan spoelen, wel fijn als je van binnen schoon bent. De tepelklemmen gepakt en deze netjes op mijn spenen geplaatst, vervolgens de dildo’s gepakt en in de trainingskamer op mijn knieën gaan zitten. Een paar keer goed geademd zodat ik ook rustig was.

De dildo hou ik voor mijn mond en mijn lippen schuiven over de zachte kunstlul, zacht duw ik de lul zo diep mogelijk mijn keel in, dat was één. Even ademhalen, nummer twee en ik voel de tranen achter mijn ogen drukken. Drie en vier en vijf dit gaat goed. De volgende vijf volgen er redelijk makkelijk achteraan. Dit was de eerste serie van tien. Nu één minuut rust en ik kijk rustig hoe de seconden wegtikken op de klok.

Serie twee en drie gaan makkelijk, maar vier laat mij meer kokken, dit is een zware serie die de tranen over mijn wangen laat lopen. Dan serie vijf, mijn maag trekt steeds weer samen en ik voel het snot door mijn neus naar buiten lopen, de tepelklemmen ik voel ze niet eens meer zo ben ik gefocust op de training. Gelukkig zit het er op en loop ik naar de badkamer om mijn mond te spoelen en mijn gezicht op te frissen.

Auw fuck, de ketting van de tepelklemmen was in de handdoek gehaakt en terwijl ik wegloop wordt er hard aan een klem getrokken door de handdoek die in de badkamer blijft met verbeten gezicht plaats ik de klem weer op mijn gevoelige speen. Laptop pakken krukje erbij en dildo neerzetten.

De ene dildo stop ik tussen mijn tanden de andere dildo glijd mijn kut in en ik begin kwijlend te typen.

Nadat ik mij uitgekleed heb ben ik eerst gaan spoelen, wel fijn als je van binnen schoon bent. De tepelklemmen gepakt en deze netjes op mijn spenen geplaatst, vervolgens de dildo’s gepakt en in de trainingskamer op mijn knieën gaan zitten. Een paar keer goed geademd zodat ik ook rustig was…………….

Van tepel tot cbt

7-12-2017

Donderdag 7 december bel ik aan bij Lady Anka. Thuis had ik al tepelzuigers op mijn spenen gezet en net voor binnenkomst deze verwijderd en elastiekjes over mijn spenen geplaatst zodat ze dik, groot en stijf zoude zijn. Opdracht was om geil en met harde spenen mij te melden.

De deur zwaait open en onderdanig meld ik mij zoals gebruikelijk. Na even gepraat te hebben met Lady Anka en Mistress Peg moet ik de Darkroom in en mij uitkleden en zelf de pols- en enkelboeien om doen. Lady Anka kijkt naar mijn grote spenen en draagt mij op de elastiekjes te verwijderen en voor het kruis plaat te nemen, de collar gaat nu om en ik moet gaan staan. Zowel mijn polsen als mijn voeten komen vast aan het kruis.

Gelijk begint Lady Anka met mijn tepels te spelen, ze zijn zo gevoelig dat mijn pik er hard van wordt. Maar genot is aan mij niet besteed, de blinddoek wordt omgedaan en ik krijg een bit in mijn mond. Dan moet ik mijn hoofd hoog houden en gaat Lady Anka mijn voorkant bewerken met de opwarm zwepen. Gerommel, wat ik niet kan thuisbrengen maakt mij onrustig en dan voel ik dat de huid rond mijn tepels wordt vastgepakt en de opdracht dat ik mijn mond moet houden.

Angst maakt zich van mij meester, mijn natuurlijke angst voor naalden want dat is wat ik voel. Om elke tepel gaan 4 naalden als een vierkantje geplaatst. Zweet breekt mij uit en ik kan wel janken van angst, niet van de pijn die valt mee maar al is die wel scherp. Angst is vreselijk, na 8 naalden stopt Lady Anka maar ik weet natuurlijk niet of dat een pauze is.

Dan voel ik de alcohol en weet dat de naalden verwijderd worden, ook dit doet pijn maar geeft ook opluchting. Lady Anka plaatst nu de tepelklemmen op mijn nog steeds gevoelige tepels, trekt en draait er aan. Zowel pijn als genot stroomt er door mijn slavenlijf.

My Lady is nog steeds niet klaar met mijn voorkant en diverse zwepen waarvan ik nooit kan onthouden wat ik gevoeld heb voel ik op mijn lijf neerkomen, borstkas en tepels, buik, schaamstreek, pik en ballen en mijn bovenbenen.
Door de naaldensessie voel ik alles nog intenser en jammer als een lammetje.

Regelmatig komt My Lady voor mij staan en fluistert lieve woordjes tegen mij en vraagt hoe het gaat. Hierdoor raak ik uit de concentratie om te kunnen blijven incasseren met als gevolg dat als Lady Anka weer begint met Haar sadistische spel ik geen weerstand heb en al snel sta te jammeren en te ademen alsof ik minutenlang onder water heb gezeten met mijn hoofd.

Maar toch is Zij trots als de zweep weer hard land op mijn lijf en ik niet om genade vraag. Enkels en polsen worden losgemaakt en ik moet mij omdraaien, nu moet ik mij vasthouden aan het kruis en krijg ik de opwarming en de zwepensessie aan mijn achterkant, rug, billen en bovenbenen maar ook tussen mijn benen door. Ook al hangen de familiejuwelen aan de voorkant Lady Anka weet ze goed te raken en zeer zeker met de paardenharen zweep. Als fijne mesjes snijden de haren over mijn ballen, pik en vooral over mijn gevoelige eikel.

Of ik nu rechtop sta of voorover leun om mijn kont aan te bieden, voor mij maakt het geen verschil de pijnlijke slagen blijven komen, zeker als Mistress Peg ook even binnenkomt en het niet kan laten een serie slagen uit te delen. Door dat Mistress Peg iets had gezegd wist ik dat Zij mij onder handen nam. Nadat Zij gestopt was voelde ik Haar warme lichaam even zacht tegen mijn rug en voelde ik de liefde bij mij binnenkomen, een warm en fijn gevoel.

Als Mistress Peg de kamer weer verlaten heeft gaat Lady Anka weer door en uiteindelijk moet ik mij gewonnen geven. Verschillende keren zak ik door mijn knieën en sta steeds weer op totdat ik daar de kracht niet meer voor heb en mij moet overgeven. Eindelijk komt het hoge woord eruit. Genade. Lady Anka slaat een deken om mij heen en gaat op de grond zitten en neemt mij in Haar armen en ik zak rustig weg in een roes.

Als ik weer redelijk bij ben gekomen lig ik engszins wijd met mijn benen en is dit voor Lady Anka een uitnodiging om nog even een korte CBT sessie te geven. De enkelboeien worden aan mijn polsboeien bevestigd en met opgetrokken benen onderga ik wat ik steeds meer ben gaan waarderen, een hardhandige liefkozing van pik en ballen, geen geaai maar slaag met open hand en met vuist. Totdat ik snikkend weer om genade vraag.

De sessie was er weer een die veel gevraagd had van zowel My Lady als van mij, Haar teef. Ik was zo uitgeput dat ik zelfs al mijn kleren al aan mocht en Lady Anka iets te drinken voor mij in schonk. Langzaam kwam ik weer op aarde en met pijn in mijn hart nam ik afscheid van Mistress peg en van My Lady, al weet ik dat ik een week later weer mag komen en in de tussentijd regelmatig contact heb via de gebruikelijke kanalen. Dank U wel Mistress Peg. Dank U wel My Lady.

Dr. Bob

3-11-2017

Vrijdag 3 november om 13:30 moet ik mij melden op het adres van Dr. Bob. Als ik daar aankom staat Lady Anka mij al op te wachten. In de gang doe ik mijn motorpak uit en krijg gelijk mijn collar om. In de keuken aan de grote eettafel stel ik mij voor en ga op mijn knieën naast Lady Anka zitten.

Na een inleidend gesprek over fisten zowel bij mannen als vrouwen onder het genot van een kopje koffie gaan wij naar boven om aan de praktijklessen te beginnen. Omdat ik geen journalist ben die een verslag gaat geven ter bevordering van het geven van workshops ga ik alleen mijn ervaring beschrijven.

Nadat ik mij uitgekleed had moest ik op mijn knieën voorover geleund op de massagetafel plaatsnemen. Dr. Bob liet aan de anderen zien hoe een man gefist moest worden en waar op gelet dient te worden. Voor mij was het een aaneenschakeling van intense ervaringen.

Eerst voelde ik de vingers van Dr. Bob een voor een naar binnen glijden, de buitenste kringspier is behoorlijk soepel en laat de hele hand naar binnen gaan. Nu komt er voor mij een nieuwe ervaring bij, de tweede kringspier gaat nu opgerekt worden en ook daar gaan de vingers van Dr. Bob bedreven aan de gang. Wat er dan met mijn lijf en geest gebeurt is overweldigend.

Het gevoel om helemaal gevuld te zijn, de druk op mijn prostaat die langzaam leeg loopt en dan ineens is het genoeg of is het een soort orgastische kramp die door mijn hele lijf trekt. Smekend vraag ik of de hand er uit mag en schokkend en kreunend lig ik voor mijn gevoel een half uur op de tafel.

Als ik bijgekomen ben mag ik op mijn rug liggen met mijn ogen dicht. Er volgt nog een verrassing, een koele vloeistof druppelt stevig door over mijn slappe lul, hierover heen gaat dan nog icy hot. Dat is maar schijn als de vloeistof wat langer op mijn lul ligt wordt het steeds warmer.

Het is een soort tijgerbalsem maar dan in het kwadraat. En hier blijft het niet bij met een soort Magic Wand word de frenum onderhanden genomen. Heel diep maar dan ook heel diep vanuit mijn tenen voel ik een orgasme opkomen en voor ik klaarkom stopt Dr.Bob even om mij bij te laten komen wat ik eigenlijk niet wilde en het maakt het alleen maar erger.

Weer wat druppels brandende vloeistof op mijn lul, de hitte de verkoeling steeds weer afwisselend en dan voel ik de Magic Wand weer trillen. Verkrampt lig ik op de massagetafel en voel ik een orgasme opkomen vanuit de verste delen van mijn lichaam en die dwars door mijn lijf trekken naar een centraal punt, mijn lul.

Als een vulkaan die uitbarst kom ik klaar met het gegrom van een beer die uit zijn winterslaap wordt gehaald. Intenser kan je het niet beleven.
Minuten later sta ik met trillende benen onder de douche en kom langzaam bij.

Nadat ik mij afgedroogd en aangekleed heb voeg ik mij bij de anderen en sluiten wij de dag af met een drankje. Dr. Bob dank u wel dat ik deze onvergetelijke ervaring heb mogen meemaken en Lady Anka, dank U wel dat ik mee mocht naar Dr.Bob.

Boontje komt ......

11-10-2017

Om 19:30 belde ik aan en mocht binnenkomen, netjes ging ik in nadu en kreeg ik te horen dat Lady behoorlijk boos op mij is omdat ik stefan had gevraagd vrienden te worden op Fetlife zonder dat eerst aan Lady Anka te vragen. De straf zou ik ondergaan deze avond.

Lady Anka, mijn welgemeende nederige excuses voor dit verkeerde gedrag van Uw slaaf.

Nadat ik ook Mistress Peg had begroet moest ik mij uitkleden en voor het kruis plaatsnemen. Daarna voor Lady Anka plaatsnemen en kreeg ik de collar en boeien om. Met mijn rug tegen het kruis kreeg ik te horen dat van een opwarming vandaag geen sprake zou zijn. Na een flinke canesessie tegen mijn borst, schaamstreek, bovenbenen, pik en ballen moest ik over de bok leunen. Ook hier werd geen rekening met mij gehouden door Lady Anka, Zij wilde niet anders dan mij duidelijk maken dat ik moet weten waar mijn plaats is en dat werd mij ook heel duidelijk.

Hardop tellen en na elke 10e tel Lady Anka bedanken. Elke tel werd vooraf gegaan door een gemeende harde slag met zweep, plak en cane. Na 200 beurs makende klappen kreeg ik te horen dat dit mijn straf was en dat nu de sessie begon. Lady hing gewichten aan de klemmen op mijn tepels en weer mocht ik over de bok leunen. Weer kreeg ik het zwaar te verduren. Lady Anka gaf aan dat ik genade of stop mocht zeggen. Maar Zij had mij al zover dat ik dat alleen zou zeggen als ik in zou storten. De straf die ik verdiend had en de sessie er opvolgend zou ik, als het aan mij lag volledig ondergaan. Steeds meer begonnen mijn benen te trillen totdat ik niet meer recht kon staan.

Lady Anka liet mij voor Haar staan en verwijderde de gewichten en de tepelklemmen, terwijl Zij naar mij keek moest ik op mijn knieën zitten voor Haar zitten en mezelf edgen. Toen ik bijna klaarkwam moest ik stoppen. Op mijn knieën zat ik voor Lady Anka mijn hoofd in Haar schoot en zo mocht ik bijkomen. Na enige minuten kon ik mij aankleden en na nog even in de kamer gezeten te hebben nam ik weer afscheid van Mistress Peg en Lady Anka wetende dat ik een week later weer een sessie zou ondergaan. Verslaafd aan de pijn die ik voel verlang ik intens naar het volgende Moment.

Help, naaldjes

7-9-2017

Op de verplichte tijd bel ik aan bij Lady Anka. Dan gaat de deur een stukje open, zacht duw ik er tegen aan en stap in de hal. De tas zet ik op de grond en doe de deur dicht, daar staat Lady Anka weer mooi aangekleed. Gelijk ga ik door mijn knieën en bied mijzelf aan, na de begroeting moet ik naar de woonkamer en begroet daar Mistress Peg.

In de Darkroom moet ik mij uitkleden en voor het kruis gaan zitten wachten, zelf had ik mijn enkelboeien al omgedaan, als ik geroepen wordt krijg ik mijn polsboeien om en de collar, vervolgens moet ik voor het kruis gaan staan en zegt Lady dat Zij met naalden gaat werken. Zenuwachtig sta ik voor het kruis te wachten, nieuwsgierig naar het redelijk onbekende maar als de dood voor naalden.

De paar keer dat ik een paar naaldjes gevoeld heb zullen verbleken bij wat er nu voor mijn gevoel gaat gebeuren. Onzeker vraag ik aan Lady Anka of Zij mijn polsen vast wil zetten, zodat ik niet bang hoef te zijn wanneer ik door mijn knieën ga. Dan gaat het gebeuren, ik moet rustig blijven ademen en voel de vingers van Lady Anka een stuk vel vastpakken bij mijn borstspier, dan voel ik de naald, een licht misselijk makend gevoel ervaar ik in mijn buik. Naald nummer één zit erin. Ook naald twee volgt en Lady Anka gaat gewoon door, soms denk ik dat ik niet meer ademhaal en dan weer hyperventileer.

In het vel bij beide borstspieren komen vijf naalden te zitten, vier in mijn scrotum en twee in mijn liesstreek. Eraan terugdenkend krijg ik weer een onrustig angstig gevoel. Een gevoel wat ik in de toekomst hopelijk een plaatst te kan geven. Bij elke naald die Lady Anka uit de verpakking pakte kreeg ik een rilling. Niet wetend waar de volgende naald gezet zou worden.

Steeds vroeg Lady aan mij of Zij moest stoppen of door zou moeten gaan, onzeker, onrustig en met trillende stem vroeg ik Haar dan door te gaan. Tot Zij zelf besloot dat het genoeg was voor deze eerste echte naaldensessie.

Wel beloofde Zij mij, en moet ik daar blij om zijn? dat Zij nog heel veel ideetjes had met naalden. Nu moesten de naalden er weer uit, eerst alcohol op de huid en naalden sprayen en dan werden de naalden stuk voor stuk verwijderd. De alcohol deed zijn werk en bij de kleine wondjes voelde ik die branden.

Om nu te denken dat deze sessie achter de rug was, nee echt niet. Nu moest ik naar de bok en voorover liggen, deze keer zette Lady Anka Haar slaaf niet vast. Zo kon ik mijn meest ontspannen houding aannemen. Voorover liggend voelde ik mij nog wat verdwaasd in mijn hoofd door de naaldensessie. Achteraf is het wel een manier om mij gelijk in de meest duidelijke vorm van submissie te brengen. Benen wijd en kont aanbiedend onderging ik de opwarming, de klappen van de zweep en de cane.

Steeds meer werd ik gretig naar de pijn van de slagen. Zelfs zo dat lady Anka Haar cane op mij stuk sloeg, steeds brak er weer een stuk af. De pijn weg bijtend begon ik te lachen en werd recalcitrant, uitdagend draaide ik met mijn kont. Niet iets waar Lady Anka echt blij van werd maar uiteindelijk kreeg Zij mij wel klein. Grommend en schokkend lag ik uiteindelijk aan Haar voeten en smeekte Haar te stoppen. Na enige minuten waarbij ik bij mocht komen kreeg ik nog een kleine sessie waarbij ik over de grond gleed als een slang om de pijn te verbijten en probeerde weg te komen van Haar slagen.

Gelukzalig nagenietend zat ik aan Lady Anka Haar voeten met mijn hoofd op Haar schoot, mijn armen om Haar heen geslagen alsof ik bang was Haar kwijt te raken. En Zij, Zij streelde mij lief vertederend over mijn blote rug en hoofd. Dit is hoe ik mij gelukkig voel. Verlangend naar de volgende sessie op de huiskamermeet over 9 hele lange dagen.

Dank U wel Lady Anka.

Club Mystique

16-08-2017

Al weken wist ik dat ik mee zou gaan naar Club Mystique in Rucphen. De eerste avond in het openbaar samen met Lady Anka. Mistress Peg zou EssieWyatt onder Haar hoede nemen.

Om klokslag 15:00 uur werd ik door Meesteres Aina afgezet en binnen moest ik natuurlijk Lady Anka en Mistress Peg begroeten zoals het hoort. Eenmaal binnen kreeg ik de Collar en polsboeien al om. Nadat iedereen klaar was reden W/wij naar Rucphen en daar aangekomen kon ik mij omkleden, harnas, rokje, enkelboeien en schoenen aan.

Na even een beetje rondgekeken te hebben ben ik samen met de Dames eerst buiten een hapje gaan eten en gezellig te kletsen vroeg mijn Lady of ik er klaar voor was en moest ik Lady Anka volgen naar binnen waar ik onder de spreaderbar moest gaan staan.

Bij de spreaderbar moest ik gaan staan zonder harnas en rokje en werd met musketonhaken vastgezet aan de hangende spreaderbar. Willoos en overgeleverd aan het enthousiasme van Lady Anka stond ik daar. Eerst heel lief een opwarming met de floggers, voorkant en achterkant en af en toe een verdwaalde slag tussen mijn gespreide benen.

Toen ging Lady los, floggers, canes, zwepen, plakken, alles passeerde de reveu zelfs met Haar blote handen/vuisten en diverse scherpe speeltjes ging Zij mij te lijf om mij tot genade te dwingen.

Door deze nieuwe ervaring en de spanning was ik rebels geworden en kreeg Lady moeite om mij tot genade te dwingen. Ook Mistress Peg kon het niet laten om toch een paar flinke tikken aan mij uit te delen en dat deed Zij met verve, pfffffffffffff.

Lady Anka voelde zich zeker gesteund door de goedkeurende blikken van de overige bezoekers het motiveerde Haar enorm om mij op mijn knieën te krijgen en dat lukte uiteindelijk ook. Tegen mijn zin in moest ik verschillende keren om genade vragen, niet dat Zij niet stopte maar na de genade vroeg Zij mij of ik daar heel zeker van was en na enige ogenblikken smeekte ik weer om meer.

En lady liet zich dat geen tweede keer zeggen. Uiteindelijk moest ik toch opgeven en hing aan mijn polsboeien met slappe benen aan de stang. Lady Anka maakt mij los en ik mocht met een fleecedeken omgeslagen heerlijk bij Haar nagenieten. In de verte hoorde ik Mistress Peg heel hard met de bullwhip EssieWyatt onder handen nemen.

Na nog heerlijk buiten gezeten te hebben en in de whirlpool hebben W/we nog wat kleins gegeten en iets gedronken en is de weg naar huis weer opgepakt. Met billen die ik steeds meer ging voelen zat ik achterin de auto, heel egoïstisch heerlijk na te gnieten in mijn eigen wereldje.

Mistress Peg was zo lief mij voor de deur af te zetten en binnen gekomen wist ik dat ik nog niet naar boven mocht omdat Meesteres Aina dat wilde. Uiteindelijk mocht ik ook naar bed. Moe maar zeer zeker voldaan ben ik in slaap gevallen. Houdend van de vrouwen die mij vernederen en pijnigen. Wat zijn mensen rare wezens en wat kan je van vrouwen houden.

Cuckold

18-07-2017

Vandaag is het weer zover, mijn volgende cuckold ervaring.
Als ik thuis ben weet ik ook gelijk mijn taken, de slaapkamer helemaal opruimen en schoonmaken, spiegels poetsen, vloer dweilen en het bed verschonen. Zorgen dat de wierookbrander aan is, muziek opzetten, de kaarsen aandoen.
Meesteres gaf mij opdracht om de collar pols- en enkelboeien te pakken evenals het masker, de blinddoek, tepelklemmen en de oordoppen voor muziek.

Nadat ik de collar en boeien om had gedaan ging ik met de overige spullen naar Mrs. Zij zei mij te wachten in de aangrenzende kamer. Daar zat ik dan met mijn eigen gedachten, wachten, wachten en wachten.
De deurbel, gelijk word ik onrustig. In de verte hoor ik gepraat, voeten die de trap opkomen, de deur van de slaapkamer hoor ik dicht gaan. Zacht gepraat, gelach van Meesteres. Mijn maag trekt samen en ik krijg een droge mond, verder wacht ik af en concentreer mij op het geluid, heerlijk maar voor mij enorm vernederend omdat ik gekuist in een andere kamer wacht.

Dan gaat de deur van de slaapkamer open en komt Meesteres in naar mij toe. Zij zegt dat ik de oordoppen op moet zetten en aan moet sluiten op mijn mobiel, Zij zet de muziek aan en hard. Nu gaat het masker voor met de blinddoek. Begeleid door Meesteres ga ik naar de slaapkamer en moet in de stoel in de hoek zitten. Tussen de muziek door hoor ik flarden van het gesprek, te weinig om te weten waarover het gaat. Dan moet ik mijn ogen gesloten houden en gaat de blinddoek en het masker af en vervolgens gaat de blinddoek weer voor. Nu voel ik de handen van een man op mijn schouders en wordt ik iets naar voren getrokken. Tegen mijn lippen voel ik iets warms en zachts. Instinctief gaat mijn mond open en voel ik de harde lul in mijn mond schuiven en voorvocht uit Zijn pik. Hard word ik in mijn keel geneukt en ik voel de grote dikke lul in mijn keel stoten. Licht kokhalzend zuig ik door totdat de lul ineens uit mijn mond verdwijnt.

Een hand duwt mij terug in de stoel en ik voel dat de tepelklemmen opgezet worden.
Weer in de verte gepraat, gelach, de tijd verstrijkt totdat ik weer vastgepakt word en weer de eikel voel tegen mijn lippen, nu is die pik zachter en proef ik sperma. Toch duurt het niet lang voor die pik weer keihard is en ik Hem hoor kreunen. Nagels in mijn rug en daarna weer mijn hoofd in zijn handen geklemd. Maar een zaadlozing in mijn mond is er niet bij. Weer wordt ik achterover in de stoel geduwd. En weer hoor ik gelach, gepraat.

Dan is er stilte, seconden duren minuten, dan voel ik handen bij mijn oren de oordoppen gaan af en ik hoor Meesteres praten. Dan gaat het masker af en ik zie twee gezichten. Hij zit nog op bed en Meesteres gebied mij Zijn pik schoon te likken. Zijn lul is nog steeds half stijf en glimt van het geil. Voorover leunend tegen het bed neem ik de genotsstaaf in mijn mond en zuig en lik alsof er mijn leven vanaf hangt. Dat geeft Meesteres aan dat het genoeg is en beveelt mij achterover leunend op de grond te gaan zitten. Met een gelukzalige glimlach om mijn mond Dank ik Meesteres en Hem en ga ik even later zorgen voor wat drankjes.

Uurtje folie

06-07-2017

Doordat Mistress Peg en Lady Anka van een welverdiende rust genoten hebben is er een keer helaas geen sessie geweest. 

Nu mag ik weer, of, nu moet ik weer. Het maakt mij niet uit met alle liefde geef ik mij over aan Mistress of Lady. Na gezellig gekletst te hebben over de vakantie en andere dingetjes heeft Mistress Peg zin om mij in de folie te gaan verpakken. Het is niet de eerste keer voor mij, ik weet nog hoe het is maar er komt nu een extra dimensie bij, ook mijn hoofd gaat in de folie en dat is nieuw. Helemaal naakt sta ik in de "Darkroom", echt naakt, want ook de kuisheidsgordel is vandaag af.

Mistress pakt mijn leren blinddoek en plaatst deze om mijn hoofd. Heel even moet ik helpen om de folie te laten plakken en dan sta ik met mijn handen strak langs mijn naakte lijf en mijn enkels tegen elkaar wiebelig te wachten tot ik ingepakt ben. Rond mijn torso gaat Mistress met de folie naar beneden tot aan mijn voeten en weer omhoog. Wanneer ik goed strak ingepakt ben scheurt Mistress de folie door en pakt Zij de smalle rol om mijn hoofd in te pakken. Door de juiste werkwijze te hanteren weet Zij mijn mond vrij te laten zodat ik gewoon kan ademen. 

Nu sta ik daar, concentrerend op niets om niet te vallen. Dan begeleid Mistress mij om op de grond te gaan liggen. Eigenlijk heel simpel, je laat je naar achteren vallen en Mistress vangt mij op en legt mij neer. Daar lig ik dan volledig overgeleverd. Bewegen lukt niet, en zien ook niet. Langzaam kom ik in een soort rust terecht. De zachte muziek op de achtergrond, mijn ademhaling, de strakheid van de folie het rustig praten van Mistress. 

Een soort Zen-gevoel maakt zich van mij meester, helaas van korte duur want Mistress is een Sadiste en ik een masochist dus dat betekent een aanvulling op mijn liggen. In de verte hoor ik het rollen van een wieltje over het vuursteentje van een aansteker, op dat moment kan ik het geluid niet thuisbrengen, maar doordat ik ineens een brandende pijn voel op mijn lul weet ik dat het geluid de voorbode was om een kaars aan te steken. Steeds weer voel ik druppels vallen dan links, dan rechts, dan hoger of lager maar elke keer met die gemene pijn, De drang om het weg te slaan is er maar ik kan niets, ik moet het gewoon ondergaan. 

Na een uur vindt Mistress Peg het genoeg en pakt Zij een schaar om mij te bevrijden. Eerst voel ik plakkerig en dan ben ik droog. Door de warmte van mijn lichaam verdampt het zweet erg snel. Even later sta ik onder de douche, daarna afgedroogd en aangekleed en snel naar Mistress om Haar te bedanken voor Haar liefdevolle aandacht.

Als ik later die avond naar huis rij, verlang ik alweer intens naar de volgende ontmoeting. Het liefste keer ik om en smeek om een volgende sessie, maar ik weet ook wel dat ik wachten moet en dat maakt het verlangen groter en het genot intenser. 

Lady Anka

18-05-2017

Vandaag is het weer tijd voor mij om naar Mistress Peg te gaan voor een pijnsessie. Voor mij geen wijn, lust en orgasmen.

Een half uur later kom ik aan bij Mistress Peg en Haar slavin aziza. Binnen tref ik Mistress Peg aan op de bank onder een deken. Zij is ziek, de griep heeft Haar geveld. Zoals gebruikelijk bied ik mij aan, maar een knuffel laten wij achterwege. Na even gepraat te hebben met Mistress Peg en zusje aziza stelt Mistress Peg voor dat aziza haar dominante kant op mij gaat proberen. ik bevind mij in een Gorean Femdom huis waar ik de laagste in rang ben en wordt door Mistress Peg overgedragen aan kajira aziza, voor mij nu Lady Anka en voel me vereerd dat ik me vanavond aan haar mag overleveren.

ik wordt door Lady Anka naar de speelkamer gestuurd en moet me ontdoen van mijn kleding en in nadu voor het kruis plaatsnemen tot zij mij bij haar roept en biedt netjes mijn boeien en Collar aan haar aan. Nadat Lady Anka mij mijn enkelboeien, polsboeien en Collar om heeft gedaan kijkt zij mij recht aan en gebied mij mijn handen in mijn nek te leggen en knijpt hard in mijn tepels, ze vertelt wat zij van mij verlangt en dat ik zal ondergaan wat zij wilt en dat de gebruikelijke stopwoorden gelijk zijn als die aan Mistress Peg.

ik neem plaats met mijn rug tegen het kruis en worden mijn polsen strak vastgezet, ook spreid ik mijn benen zoals het hoort. Eerst een warming up van mijn voorkant waarbij ik heerlijk opgewarmd wordt zonder maar iets over te slaan. Nadat ik goed warm ben worden er tepelklemmen en klemmen op mijn zak gezet en dan is het tijd om het hardere werk aan te vangen waarbij pauzes worden ingelast om de clovers eens strak aan te trekken. Dan gaan de klemmen van mijn ballen en pakt Lady Anka mijn ballen strak vast en kijkt mij diep in mijn ogen en zegt dat ik volgens haar wel geniet. Een korte cane wordt gepakt en mijn schaambeen en ballen gaan nu flink bewerkt worden, ondanks de pijn begin ik te lekken van opwinding.

Hierna is het tijd om gedraaid te worden, via de spiegel moet ik Lady Anka steeds aankijken wanneer zij mijn rug, billen en bovenbenen bewerkt. Met haar lichaam strak tegen mij aan pakt zij het kettinkje van de tepelklemmen en trekt er flink aan en stopt dit tussen mijn tanden en verbiedt mij deze los te laten. De tepelklemmen met het te korte kettinkje trekken mijn tepels hard naar boven en klemmen steeds strakker op mijn tepels. Nu krijg ik ook zo'n setje op mijn zak en aan het kettinkje gaan gewichten, de pijn snijdt door mijn zak zeker als ik de zwepen ga voelen.

Een heel scala aan zwepen komt voorbij: rubber, leer, paardenhaar maar ook verschillende canes en plakken die ik vrij goed kan handelen en probeer geen kik te geven. De klemmen op mijn ballen en tepels voel ik haast niet meer door de pijn op mijn rug, kont en bovenbenen. Mijn kont is zo hard als een plank en gloeit als een kolenkachel op een ijskoude dag. Uiteindelijk kan ik niet meer volhouden en kan ik niet anders meer dan het stopwoord te noemen. Lady Anka maakt mij los en aan haar voeten mag ik geknield bijkomen van deze heerlijke sessie.

Mistress Peg komt even kijken en hoort kort aan hoe wij het ervaren hebben en een blik op de tafel waar alles ligt zegt Haar meer dan voldoende wat er gedaan is. Snel gaat Zij weer naar de kamer, Zij is te zwak om langer te staan. Lady Anka pakt net als in het begin weer mijn tepels vast en knijpt hier hard in terwijl zij mij aankijkt, ik mag niet wegkijken, zij ziet het genot in mijn ogen. De korte plak wordt weer ter hand genomen en mijn tepels, schaambeen en ballen krijgen weer een korte behandeling maar merk dat het al snel te veel wordt en vraag opnieuw om genade. Lady Anka geeft aan dat het genoeg geweest is voor vandaag.

ik krijg opdracht me aan te kleden alleen bovenlichaam dient bloot te blijven en meld ik mij even later bij Mistress Peg en dank Haar voor de sessie die ik mocht ontvangen van Lady Anka. Hierna krijg ik opdracht om weer aan de voeten van Lady Anka te gaan zitten en mag mijn hoofd in haar schoot leggen en dank haar voor onze 1e sessie samen.

Nadat ik nog wat gedronken heb om bij te komen vertelt Mistress Peg mij dat ze naar bed gaat en neem ik even later afscheid van Lady Anka, wetende dat dit niet bij een éénmalige sessie zal blijven.

Zaad slikken

28-04-2017

Vanmorgen lag er een brief op de deurmat, geadresseerd aan Meesteres Aina. Aan de poststempel vermoedde ik dat hij van Meesteres Haar vriendje afkomstig moest zijn. Onder het genot van een kopje koffie maakte Meesteres Aina de enveloppe open en liet mij raden wat er in de enveloppe zou zitten. Geen brief maar een dichtgeknoopt condoom vertelde Meesteres Aina uiteindelijk. Zij vertelde dat Haar vriendje alleen zijn vrouw mag behagen wanneer hij een condoom draagt en deze Haar dan opstuurt, anders is ook seks met zijn vrouw verboden voor hem. De bedoeling van de opgestuurde condoom is dat de inhoud voor mij is. Zo is zijn orgasme symbolisch voor Meesteres Aina. 

Nu moest ik een schoteltje, glaasje en schaar gaan halen uit de keuken. Meesteres Aina knipte de enveloppe open en ik moest het condoom eruit pakken. Er zat behoorlijk wat zaad in en met de schaar knipte ik het tuitje ervan af en liet de inhoud volgens opdracht op het schoteltje lopen, het condoom legde ik in het glazen bakje.

Meesteres pakte mijn tepelklemmen vast en trok mij naar beneden, op mijn knieën voor het schoteltje bedankte ik Meesteres Aina voor dit gebaar. Met mijn handen op mijn rug kreeg ik opdracht om het schoteltje leeg te likken, te tonen in mijn mond en vervolgens door te slikken. Hierna bedankte ik Meesteres Aina nogmaals, nu mocht ik aan de koffie en aan de tompoes die over was van koningsdag.

Rukje

18-04-2017

Dinsdagochtend vindt Meesteres dat ik de kuisheidsgordel schoon moet maken. Zij geeft de sleutels en ik maak de kooi los en vertrek maar de badkamer. 10 minuten later ben ik weer terug met een schone lul en en een schone kooi in mijn handen.

Meesteres inspecteert mijn lul en zegt dat ik even mee moet lopen naar de badkamer. Met mijn handen op mijn rug sta ik recht voor Haar. Zij kijkt mij aan en zegt dat ik Haar de hele tijd recht in de ogen moet kijken. Nu voel ik Haar hand om mijn slappe pik en begint Zij deze te bewegen. Zonder naar beneden te kijken voel ik mijn pik hard worden en door de geile momenten van de afgelopen weken voel ik al snel mijn ballen optrekken. Niet veel later spuit ik schokkend en Meesteres strak aankijkend mijn zaad op de douchevloer. Nu moest ik de kooi weer om mijn pik plaatsen. Omdat het allemaal snel gebeurde was mijn pik ook weer snel een pikkie en paste de kooi moeiteloos.

Nat Washandje

17-04-2017

Het is alweer een tijdje geleden maar dat zegt niet dat er niets gebeurt is. Er is heel veel gebeurt en dat heeft o.a. met cuckolding te maken.

Vanmorgen weer een aantal filmpjes bekeken samen, terwijl Meesteres met Haar hoofd op mijn borst lag met één tepel tussen Haar tanden, streelde Zij zichzelf naar een hoogtepunt. Het enige wat ik doen kon was de laptop stil houden op mijn benen en Haar heerlijke rug strelen. Terwijl het testosteron door mijn lijf gierde. De kuisheidsgordel strak om mijn pik.

Na een paar korte filmpjes ging Meesteres even met Haar rug naar mij liggen en vleidde ik mij tegen Haar aan. De drang om te lekken was ook zo groot bij mij dat ik vroeg of ik op Meesteres Aina Haar zij mocht lekken. Dit mocht, gelijk ging ik staan en kneep vreselijk hard in mijn tepels, op Haar zij keek Meesteres wat er boven Haar afspeelde en greep ook mijn volle kloten vast. Straaltjes geil liepen uit mijn pik op Haar heerlijke heupen.

Gulzig likte ik mijn eigen geil van Haar heupen en dwaalde steeds verder naar Haar billen. Meesteres liet mij begaan en even later likte ik Haar ronde rozetje en met mijn neus lag ik tussen haar schaamlippen. Van gekkigheid wist ik niet meer hoe ik het had en bedwelmd door Haar heerlijke geuren was ik als een hongerige wolf aan het likken en zuigen. Toen duwde Meesteres mij weg en ging staan, liep naar de badkamer en kwam terug met een ijskoud nat washandje waar ik mijn geile opgesloten pik en harde ballen in moest doen om af te koelen, terwijl Zij nu staat te douchen en ik dit korte verslag schrijf.

Fijne 2e paasdag.

Deze vuist op deze vuist

9 mrt 2017

Na het avondeten stuurde Meesteres mij naar boven om te gaan spoelen en de slaapkamer voor te bereiden voor een fist-momentje. 

Zij was 's middags naar de nagelstudio gegaan en ik had al heerlijk aan Haar vingers mogen zuigen en Haar nagels mogen bewonderen, ik kreeg hier enorme onderbuik kriebels van en was flink aan het stuiteren. Daarom was Haar opdracht al voldoende om een vreselijk natte plek in mijn short te krijgen.

Na het spoelen, maakte ik de slaapkamer in orde, licht gedimd, zachte muziek, dekbed weg, kussens en handdoeken neergelegd, de kokosolie en handschoenen gepakt en touw aan de bedspijlen van het hoofdeinde. Via een appje meldde ik Meesteres dat alles klaar was. Gelijk kreeg ik een appje terug dat ik moest gaan wachten tot Zij boven was en dat ik mijn enkelboeien om moest doen.

Wijdbeens zittend op mijn knieën met mijn handen open rustend op mijn knieën wachtte ik geduldig af. Toen Meesteres de deur opendeed hield Zij Haar hand voor mijn mond en kuste ik deze en mocht ik de polsboeien en collar aanbieden. Meesteres deed deze bij mij om waarna ik op bed moest liggen, met de touwen werden mijn enkels vastgemaakt. Daar lag ik klaar om gefist te worden. De gehandschoende han van Meesteres ging in de zachte warme olie en vervolgens werd mijn kontje ingesmeerd, ik was goed geschoren en Meesteres genoot van het uitzicht van onder andere mijn wiebelende kooi. Zij strekte Haar vingers en deze gleden al snel mijn smachtende gaatje in. Rustig drukte Zij door en de rest van Haar hand volgde snel. 

Zo'n zalig gevoel om zo door Meesteres genomen te worden, door de tunnel ben ik al behoorlijk ruim en daardoor kon Meesteres ook makkelijk wat spelen met Haar hand in mijn kont. Langzaam verliet Haar hand mijn gat om daarna weer naar binnen te gaan. Dit maakte mij alleen maar geiler, met mijn handen begon ik over mijn tepels te wrijven en Meesteres spoorde mij aan om maar eens lekker in die tepels te knijpen terwijl Haar vuist stotende bewegingen maakte, in de kooi groeide mijn pik zover mogelijk, ik kreunde van genot. 

Nu werd het mij wat teveel en kon ik de vuist niet helemaal meer hebben en veranderde Meesteres het gebruik van mijn kont. Met twee vingers begon Zij mijn prostaat te stimuleren en veel had ik niet nodig om gigantisch te gaan lekken. 

Meesteres maakte mij los en na nog even ontspannen genoten te hebben verliet Meesteres de slaapkamer en mocht ik alles opruimen om daarna beneden in de woonkamer Meesteres te bedanken en aan Haar voeten samen tv te gaan kijken. onder het genot van een drankje.

Een zaterdagavond vol genot

25 feb 2017

Vanavond ga ik naar de minimeet van Mistress Peg en zal ik mijn pijnvolle dienstbaarheid moeten tonen.

Net lag ik naast Meesteres Aina aan Haar voeten en kuste deze, streelde deze en likte deze heerlijke voeten en benen en ik mocht zo hoog komen dat als Zij jarretelkousen zou dragen ik niet van de nylons zou af mogen.
De geur van Haar heerlijke warme vochtige doosje kwam af en toe in mijn neus.
Haar mobieltje ging en Zij keek wie Haar appte tijdens dit genot, het was Haar vriendje die toevallig deze avond even in de buurt is. Aankomende avond zal ik gek worden, 45 dagen niet uit mijn kuisheidsgordel en ook geen orgasme.

Genot voor het weekeinde

17 feb 2017

Afgelopen week  is Meesteres Aina Haar vriendje weer geweest, ik moest hem ophalen van het station en bracht hem naar ons huisje. Terwijl Z/zij aan het praten waren was ik in de tuin aan het werk en kon duidelijk het gelach horen. Na anderhalf uur kreeg ik een seintje dat ik moest komen, in het huisje moest ik mij uitkleden.

Naakt moest ik tussen Haar benen plaatsnemen en vervolgens zijn pik likken. Daarna werd ik geblinddoekt op de bank gezet met een vol glas water in mijn handen en ik mocht niet morsen, ik begreep dat het glas tot aan de rand vol zat. Nu zag ik nog niks maar hoorde alles wat Z/ze zeiden en deden.

Nadat de pret voorbij was mocht ik als een taxichauffeur Meesteres en Haar vriendje weer naar het station brengen. In mijn spiegeltje zag ik Meesteres en Haar vriendje het samen fijn hadden.