Website is weer actief.

- Endoscopie

Endoscopie deel 1

 

“Ik geef je een verwijzing voor het ziekenhuis om daar een onderzoek te laten doen want hier kan ik dit niet.”

“Ja dokter dank U wel.”

 

Eén week later loop ik het ziekenhuis in en meld mij op de afdeling endoscopie voor een darmonderzoek. Nadat ik ongeveer een uur gewacht had word ik opgeroepen en word ik verzocht om mij helemaal uit te kleden en een patiënten toga aan te trekken. Het is duidelijk een wegwerpding, gemaakt van een soort vlies, lichtblauw en behoorlijk transparant. Gevoelsmatig draag je iets maar alles is te zien. Mijn ondeugende gedachten komen even naar boven en gelijk voel ik het bloed in mijn botloze lichaamsdeel stromen. Shit, denk ik en concentreer mij op wat anders om een verdere erectie te voorkomen. Ik open de deur van het kleedkamertje en stap de andere ruimte in, in de kamer zijn  2 vrouwen die mij gelijk aankijken.

“Dag meneer, komt u maar even zitten. Ik heb een verzoek van uw huisarts voor een coloscopie en die gaan wij zo uitvoeren. Ik ben de MLD-arts en zij is de endoscopieverpleegkundige. Ik ga er van uit dat U gezorgd heeft dat uw darmen schoon zijn en dan kunnen wij zo gaan beginnen nadat ik nog wat vragen gesteld heb en u op wat lichamelijke zaken ga onderzoeken.”

 

Voor ik verder nog iets kan zeggen begint de arts vragen aan mij te stellen en gelijk geef ik de antwoorden. Haar toon wordt ook steeds dominanter, zeker na haar vragen of ik weleens iets anaal’s geprobeerd heb, welke ik niet kan en durf te ontkennen want mijn kringspier is toch al wat opgerekt. Dan moet ik gaan staan en de toga even uitdoen, zeer rustig vanachter haar bureau bekijkt zij mijn lichaam en geeft opdrachten, zoals armen spreiden, op mijn pols blazen, op een been gaan staan en zo nog een paar dingen. Dan moet ik mij omdraaien en volgen er weer opdrachten zoals vooroverbuigen, waarbij ik zeker weet dat zij mijn opgerekte sluitspier goed bekijkt.

 

“Esther zorg jij er even voor dat meneer op de stoel gaat zitten en breng het infuus aan, sluit het maar aan in de arm in plaats van de hand. O ja, leg de toga meer los over hem heen.”

Onzeker loop ik naar de behandeltafel en ga op aanwijzing van Esther liggen, met een zeer transparante toga over mij heen doe ik iets heel doms, ik kijk hoe Esther het infuus aanlegt en op het moment dat de naald in mijn arm verdwijnt val ik flauw, ik weet dat ik daar niet tegen kan.

Als ik weer bij kom ben ik ontspannen en hoor ik de arts met de verpleegkundige praten, ik wil iets zeggen maar mijn mond doet het niet, maar het word gelijk opgemerkt door Esther.

“Rustig maar, je kan alles horen en voelen alleen zal je lichaam niet reageren en doet nu even niet mee en dat is om ervoor te zorgen dat er niets fout gaat.”

 

Het plafond is een grote spiegel en ik zie mezelf liggen, mijn benen gebogen en mijn voeten in steunen, de arts zit op een stoel en vraagt om het tape omdat mijn hangzak te laag hangt. Terwijl zij bezig is om mijn zak aan mijn been te plakken trekt de huid van mijn pik iets strakker en komt de tatoeage boven mijn eikel zichtbaar.

“Kijk eens Esther, volgens mij heeft hij een spannende twist in zijn leven.”

Samen kijken ze naar de tatoeage, de hoofdletter A met een zweep erdoor en de handboeien eronder.

“Volgens mij is de tatoeage in zijn schaamstreek niet alleen het teken van zijn sterrenbeeld Ram de A die erboven staat zal wel iets anders betekenen dan Aries wat ik eerst dacht. We gaan samen eens kijken wat voor plezier we kunnen maken, maar eerst de coloscopie.”

 

Dan gaat het onderzoek beginnen, de endoscoop begint zijn tocht in mijn darmen. Samen kijken de dames naar de monitor en de arts begint gelijk op te merken dat de eerste 40 cm duidelijk kenmerken heeft van een soepel kanaal. Na ruim een half uur is het onderzoek klaar en volgens de brochure die ik gelezen had zou ik naar de uitslaapkamer gebracht worden, maar ik ben de gebruikelijke uitzondering op de regel. Het infuus blijft aangesloten en via de spiegel ga ik zien wat de vrouwen met mij gaan doen, ik zal alles voelen maar ik kan er niet op reageren.

 

Het statief met de endoscoop en de monitor wordt door Esther weggehaald maar de arts heeft de gel gepakt en op de behandeltafel gezet. Als de verpleegkundige weer naast de arts staat doet zij rijkelijk gel op haar in handschoenen verpakte handen en onderarmen.

“We gaan eens kijken hoe rekbaar de sluitspieren zijn van dit mannetje en hoe diep we deze keer kunnen komen, en om mij te plezieren mag jij je witte jas opendoen.”

Esther maakt de knopen los en ik zie via de spiegel haar grote borsten in haar bh leunen.

“Lekker Esther, hang die heerlijke prammen maar over je bh en maak je tepels eens hard en ik durf te wedden dat dit mannetje dit niet ongemoeid laat.”

Via de spiegel zie ik Esther haar tepels hard maken en gelijk zie ik ook mijn pik reageren, deze wordt nu ook steeds harder.

 

Dan zie ik de hand van de arts naar mijn daarvoor gefilmde gat gaan en deze gaat langzaam naar binnen. In tegenstelling tot wat ik verwachte gaat dit heel makkelijk, mijn spieren zijn superontspannen en ik voel alles maar geen pijn. Dieper en dieper gaat de hand naar binnen en zit nu helemaal in mijn endeldarm. Dan voel ik mijn 2e sluitspier opgerekt worden en wat ik nog nooit gevoeld heb gebeurt nu, haar vingers glijden verder en ik zie in de spiegel haar arm verder verdwijnen in mijn getrainde kont. Het gevoel wat ik ervaar is zo intens en de druk op mijn prostaat is zo groot aan het worden dat het vocht mijn eikel uitloopt.

“Pak jij zijn lul eens vast en trek hem maar een beetje af zodat dat geilvocht lekker over zijn pik wordt uitgesmeerd.”

De eerst zo correcte arts wordt nu een krachtige vrouw die schuttingtaal absoluut niet schuwt.

Esther zorgt ervoor dat mijn pik flink hard word en blijft en dat komt niet alleen door het aftrekken maar zeer zeker ook door het beeld van haar schommelende tieten en haar harde spenen.

 

“Nu mag jij even gaan voelen Esther.”

Langzaam zie ik de arm en hand van de arts uit mijn kontgat glijden een overweldigend gevoel maakt zich van mij meester. Esther doet handschoenen aan en smeert gel erover heen. Terwijl Esther gaat zitten kijkt de arts toe en geeft aanwijzingen wat zij moet doen. De handen van de arts lagen in het begin op Esther haar schouders maar glijden nu ook steeds verder naar beneden richting de harde spenen van Esther. Terwijl Esther in mijn slettekont aan het wroeten is en ook steeds dieper gaat worden haar tepels flink onder handen genomen.

“Haal nu je hand er maar weer uit anders gaat zijn kont nooit meer dicht staan.” grapt de arts.

 

“We gaan even iets leuks doen, ken je de uitspraak, je kan mijn zak opblazen?”

“Ja die ken ik wel, wil je dat gaan doen? Lucht in zijn zak blazen?”

“Nee, we gaan in zijn zak saline laten lopen en dan kunnen we zien hoe groot die hangzak van hem wordt. Als jij het statief er bij pakt pak ik een zak saline.”

Even later zie ik de arts met een grote zak saline terugkomen en aan het statief hangen, Esther maakt de rest in orde en op aanwijzingen plaatst zij de naald in mijn weer vrij hangende zak, met tape plakt zij de slang vast op mijn dijbeen. Het kraantje wordt opengezet en door de zwaartekracht loopt de saline langzaam mijn steeds groter wordende zak in. In de tussentijd gaat de arts op een stoel zitten en roept Esther bij haar. Het is duidelijk dat deze twee dames veel vaker met elkaar spelen, want zonder verder iets te zeggen gaat Esther op haar knieën en begint de arts te beffen. Mijn zak wordt steeds groter en mijn pik blijft keihard door het geile beeld via de spiegel. Logisch toch dat ik nooit een klacht in ga dienen bij de tuchtcommissie.

 

“Likken Esther, zuigen Esther, likken, sneller, jaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh.”

Schokkend zie ik de geile arts klaarkomen op het gelik van de verpleegkundige. Esther staat voorzichtig op en geeft de arts een zoen op haar mond. Nu komen de dames naar mij toe en bekijken de inmiddels lege infuuszak. Totaal 1 liter saline zit er in mijn zak, nu pas kijk ik ook naar mijn gigantische zak, daarvoor kon ik mijn ogen niet van de vrouwen afhouden. Mijn pik lijkt nu zelfs kleiner maar is nog steeds stijf.

“Als jij zijn arm-infuus verwijderd, haal ik het saline-infuus weg, daarna ga ik kijken of er nog wat reflexen actief worden.

 

Een paar minuten later moet Esther tussen mijn benen gaan staan en mijn pik gaan masseren en met 2 vingers mijn kont ingaan om mijn prostaat te stimuleren terwijl de arts naast mij staat en met een soort breinaald in mijn huid prikt om te kijken of er al spiercontractie optreed. Er gebeurt erg weinig maar ik voel wel dat de hand van Esther steeds fanatieker aan het “masseren” is. Dan kijkt de arts mij diep in mijn ogen en haar handen glijden over mijn borst naar mijn tepels, even speelt zij er zacht mee maar dan zet zij haar nagels hard in mijn verharde spenen, de masserende beweging over mijn lul en de scherpe nagels in mijn spenen laten mijn lichaam nagenoeg geluidloos schreeuwen terwijl het zaad opborrelt en met kracht uit mijn eikel spuit zo over mijn buik, door de spiegel zie ik dat mijn lijf schokt en ik weer spierbewegingen krijg.

“Oké Esther, meneer komt weer bij, doe jij even je jas netjes dicht en help meneer weer in zijn toga dan kan je hem zo naar de uitslaapkamer rijden.”

“Zal ik gelijk zijn kleren meenemen?”

“Ja doe dat maar. U wil ik over 2 weken hier weer spreken, nuchter en met schone darmen. Het resultaat van dit onderzoek gaan wij dan bespreken voor ik het naar uw huisarts stuur. Ik wens u een fijne dag en ik hoop dat het onderzoek niet te belastend was. Goedemiddag meneer.

 

Liggend op de uitslaapkamer voel ik de saline langzaam wegtrekken en opgenomen worden in mijn lichaam. Esther had mij neergezet en tegen de aanwezige zuster gezegd dat ik minstens 2 uur in bed moest blijven voor ik mij mocht aankleden en mij op kon laten halen.

Na 2 uur komt de zuster bij mij en helpt mij overeind en vraagt mij hoe ik mij voel. Ja hoe ik mij voel, ik zal het maar houden bij het gevoel of ik weer kan staan en naar huis kan. Even later kleed ik mij in eenzaamheid aan en meld mij bij de zuster die mij uitschrijft en ik kan naar de hoofdingang waar ik straks opgehaald word.