Website is weer actief.

Hoofdstuk 9

 

Hoofdstuk 10

 

De volgende morgen is Meesteres erg lief tegen mij en wil met mij uitgebreid ontbijten. Ook mag ik, nadat ik de tafel gedekt heb, tegenover Meesteres aan tafel plaatsnemen. Weliswaar naakt, maar toch. Meesteres wil precies weten wat ik gedaan heb en hoe ik de afgelopen dagen ervaren heb. Geïnteresseerd hoort Meesteres mij aan en ondanks dat mijn weekeinde geen seksuele uitspattingen kende raak ik toch enigszins opgewonden. Meesteres heeft dit ook snel in de gaten en laat mij voor Haar staan. 

“Wat is dit nu weer? Ondanks dat je lul in de Looker zit probeert hij toch stijf te worden. Nou omdat je zo mooi verteld hebt en zo lief was gisteravond mag je pik nu even vrij.” 

Meesteres Aina pakt de sleutel en haalt het slot van de Looker, vervolgens wil Zij de kooi van mijn pik schuiven. Doordat mijn pik keihard is geworden lukt dat niet gelijk. Meesteres pakt mijn ballen met Haar ene hand vast en de kooi met Haar andere hand. Met geweld trekt Zij nu de kooi van mijn harde pik. De plug volgt geluidloos maar fungeert als een stop die word weggehaald dit in combinatie met de pijn gaf zo´n heerlijk gevoel dat ik gelijk als een kapotte kraan begin te lekken.

“De eerstvolgende keer dat je Looker weer afgaat, moet je lul slap blijven anders kan je het zeker minimaal één maand vergeten voordat ik er überhaupt aan denk,” spreekt Meesteres Aina licht geïrriteerd. 

“Ja Meesteres,” antwoord ik snel om Haar niet verder te irriteren. 

Netjes houd ik mijn handen op mijn rug, terwijl Meesteres de kooi op tafel legde en mijn lul inspecteert. Haar handen glijden over mijn ballen en stam. De eikel staat paars en hard naar boven gericht, het gaatje ver open en de druppels geilvocht stapelen zich op om over de rand van het pisgaatje langs het toompje te verdwijnen tussen de vingers van Meesteres. 

“Zo te zien geniet jij er wel heel erg van, knaapje. Ik ga daar eens een beetje verandering in aanbrengen.”

Gelijk laat Zij mijn ballen los en opent de la van de tafel. Hierin liggen altijd wat SM attributen. Meesteres Aina pakt een stuk touw van 6 mm dik en ongeveer vier meter lang wat netjes geknoopt ligt te wachten. Met één beweging is de knoop verdwenen en deelt Meesteres het touw in twee gelijke stukken. In het midden maakt Meesteres een kleine lus en slaat deze om mijn ballen en lul. Vervolgens gaat één deel van het touw naar links en één deel naar rechts deze kruisen elkaar aan de voorzijde van mijn zak om via de achterzijde elkaar weer te kruisen en dit aan de voorzijde ook weer en zo steeds verder. De touwen sluiten netjes aan en duwen mijn ballen steeds verder naar beneden tot dat zij niet verder kunnen. Een platte knoop aan de achterzijde van mijn zak zorgt ervoor dat het touw niet van mijn zak glijdt. 

“Ga één stap naar achter,” is haar korte commando. 

Het restant van het touw houdt Meesteres strak waardoor mijn zak naar voren word getrokken. Langzaam begint mijn zak steeds blauwer te worden totdat de kleur naar donkerpaars veranderd. Dit is het moment waar Meesteres op wachtte. Nu is aaien zelfs gevoelig en aangezien Meesteres geen zin in aaien heeft verwacht ik een behoorlijke pijn. Met Haar linkerhand het touw strak houdend wrijft Zij even over de strakke ballen met Haar rechterhand, om deze op te tillen en te laten vallen op de strak gespannen ballen. Zo goed en zo kwaad houd ik mij groot, bewust dat ik dat nooit lang vol zou gaan houden. Trots wil ik voor Meesteres de klappen incasseren en houd mijn hoofd recht en kijk strak vooruit. 

Klap nummer twee volgt, ik slik maar gaf geen kik. 

Klap drie, ik adem zwaarder. 

Klap vier, mijn stembanden trillen zacht. 

Klap vijf, mijn knieën knikken en ik kreun. 

Klap zes, mijn lippen wijken en laten het gekreun door. 

Klap zeven, ook mijn ogen beginnen te knipperen. 

Klap acht, mijn ogen worden nat. 

Klap negen, ik houd mij nog staande. 

Klap tien, huilend met mijn hoofd naar beneden en met een trillende lip waar speeksel gemengd met gebroken gekreun overheen stroomt zak ik door mijn knieën, het touw, nog strak aan mijn ballen, trek ik uit de samengeknepen vingers van Meesteres Aina. Meesteres staat op en geeft mij een kus op mijn voorhoofd. 

“Ik ga nu werken en jij mag het touw verwijderen en alles opruimen, voor de rest weet je wat je moet doen.”

“Ja Meesteres, dank U wel Meesteres, tot vanavond Meesteres,” huil ik zacht. 

Even later valt de deur dicht en ben ik weer alleen. Het touw maak ik met betraande ogen los en draai het van mijn pijnlijke ballen. Mijn slappe lul hangt zacht over mijn zak alsof mijn lul mijn ballen troost. Voorzichtig sta ik op en knoop het touw zoals het hoort en stop het weer terug in de la. Op tafel ligt de Looker met de sleutel, verward kijk ik ernaar, ik weet niet wat ik daarmee aan moet. Liggen laten of zelf omdoen. Wanneer ik twijfel moet ik dit altijd met Meesteres bespreken. Eén sms’je is voldoende om het antwoord te horen. De telefoon gaat en ik neem op. Meesteres is kort en duidelijk.

Televisie aanzetten op teletekst, camcorder pakken en filmend de Looker plaatsen met tijd op achtergrond, vervolgens de sleutel in beeld houden en deze in de sleuf van de kluis deponeren.

Opgelucht doe ik wat Meesteres opdraagt en kwijt mij aan mijn dagelijkse taken.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 11