Website is weer actief.

Hoofdstuk 13

 

Hoofdstuk 14

 

In de daarop volgende week is Meesteres veel weg, niet alleen voor Haar werk maar ook ´s avonds en ´s nachts. De dagen glijden voorbij, mijn taken zijn grotendeels op het huishoudelijk werk gericht en op de tuin.  De kleding die ik draag is niet veel meer dan de collar. De temperatuur in huis is prima en ook buiten is het goed vertoeven. De buren hadden wel door dat er meer gebeurde dan in een burgerlijk gezin en negeren ons meer en meer. Hierdoor is het voor mij ook minder moeilijk om naakt met kuisheidsgordel door de tuin te lopen, wat ik daarom ook steeds vaker doe. Voordeel is wel dat ik steeds bruiner word en dat ook lekker egaal.

Het enige kledingstuk wat ik mag pakken en waar ik ook bij kan is een oude versleten badjas van Sam, deze hangt aan de kapstok en mag alleen aan als ik de voordeur open. Sam is ook erg handig met pc’s en heeft een camera naar de deur gericht die aangaat op het moment dat er aangebeld wordt, dit werd opgeslagen op de harde schijf en zo kunnen Meesteres en Sam zien wie er aan de door staat en of ik mijn badjas aandoe en weer netjes terug hang.

Het weekeinde is Meesteres weer weg samen met Sam en ik heb de taak gekregen om de tuin eens goed onderhanden te nemen, winterklaar maken. Een opdracht die heerlijk ontspannend is en verder mag ik doen waar ik zin in heb, tv kijken, computeren, laat naar bed en qua eten heb ik ook niet klagen. De maaltijden heb ik de afgelopen week al in mogen slaan. Ondanks dat ik alleen thuis ben voel ik mij een prins te rijk.

As ik zaterdag tegen de middag echt wakker word en mijn bed uitga zie ik dat de zon heerlijk schijnt op deze nazomerse dag. Uitgebreid ga ik douchen en daarna, aan tafel, ja, aan tafel genieten van een goddelijke brunch. Vers geperst sinaasappelsap, een pistoletje, warm uit de oven, gekookt eitje en een sterk kopje koffie. Nadat ik alles opgeruimd heb pak ik eerst de krant en ga lekker in de tuin op een luie stoel met een voetenbankje rustig lezen.  Onvoorstelbaar wat een luxe is dit alles, mijn gedachten kan ik door deze vrijheid die ik gekregen heb niet goed bij de krant houden. Een glimlach nestelt zich vast op mijn gezicht, de krant leg ik weg en met ogen dicht geniet ik van de zonnestralen op mijn blote lijf.

Na ongeveer een uur gelegen te hebben sta ik op loop naar het tuinhuisje en pak het gereedschap om de tuin goed onder handen te nemen.  Het gereedschap leg ik in de kruiwagen en loop achterwaarts de schuur uit. In de zon begin aan een heerlijk ontspannen taak en voordat ik het in de gaten heb is de kruiwagen al gevuld met tuinafval. Deze loop ik naar achter het tuinhuisje waar de composthoop zich bevind. Rustig werk ik deze middag door en rond een uur of vijf begint het langzaam af te koelen en maak ik de laatste werkzaamheden af. Na het gereedschap schoongemaakt en weer in het tuinhuisje gezet te hebben ga ik nog even nagenieten in de tuinstoel met een heerlijk glas frisdrank. Door het werken heb ik ook trek gekregen. Eerst ga ik douchen om daarna een lekkere maaltijd te gaan maken. Op de bank voor de tv zit ik te genieten van een heerlijk bord pasta met verse tomaten en basilicum. Ik ben bijna klaar met eten als de deurbel gaat. Voordat ik de deur open doe ik de badjas aan en kijk nog even naar de camera.

In de deuropening staat een vrouw van ongeveer 40 jaar, kort blond haar, blauwe ogen, verzorgd, slank, strak zwart jurkje en pumps. Vriendelijk kijk ik haar aan en wil iets zeggen.

“Ken jij Sam?” vraagt zij vriendelijk met een enigszins trillende onderlip.

“Ja, die ken ik,” antwoord ik nieuwsgierig.

“Mag ik dan even binnenkomen om met je te praten?”

Uitnodigend stap ik naar achteren en sluit de deur achter de vrouw.

“Mijn naam is Mèra en ik ben een vroegere vriendin van Sam.”

“Dag Mèra, ik ben knaapje. Voordat je verder loopt moet ik je wel even wat vertellen, misschien vind je het vreemd maar ik ben een slaaf en mijn vrouw is mijn Meesteres. Het is mij verboden om gekleed door het huis te lopen. De badjas die ik nu aanheb moet ik hier nu ook aan de kapstok hangen voordat ik verder loop. Het is aan jou of je hier wilt praten of in de woonkamer.”

“Ik vermoedde al zoiets. knaapje, zei je toch?”

“Ja Mèra.”

“Je draagt namelijk een collar, en ik weet wat BDSM is. Hang jij je badjas maar op. Mag ik ook een kopje koffie van je?”

Achter haar aan loop ik, nadat ik snel mijn badjas uit heb gedaan, mee de woonkamer in waar ik mijn bijna lege bord pak en naar de keuken loop. Het koffiezetapparaat zet ik aan en eet het laatste van mijn bord waarna ik het gelijk in de vaatwasser zet. Met een dienblad met 2 kopjes koffie, een kannetje met koffiemelk, een potje suiker en een schoteltje met koekjes kom ik terug de woonkamer in. Mèra had plaatsgenomen op de bank en had haar benen ook op de bank gevleid.

“Je vindt het toch niet erg dat ik zo ben gaan zitten hè? Ik drink mijn koffie met een beetje melk en ik hoef geen koekje.”

Een klein wolkje melk doe ik in de koffie en geef haar het kopje. 

“Alsjeblieft Mèra,” zeg ik gedienstig.

“Dank je wel, het ziet er mooi uit die opgesloten piemel van je. Mag je op een stoel zitten of heb je een eigen plaats?”

“Normaal zit ik op de poef, maar omdat Meesteres en Sam weg zijn mag ik mij verwennen door ook op een stoel te gaan zitten,” en zak langzaam de grote leren fauteuil in.

“Ik vind het fijner als je nu op je poef gaat zitten.”

Enigszins teleurgesteld sta ik weer op en ga op mijn poef zitten, maar ook wel zoals het mij geleerd is, rechtop, handen achter de rug, enkels gekruist en knieën uit elkaar.

“Goed ik zal je vertellen waarom ik hier ben. Sam en ik zijn een aantal jaren samen geweest. Onze relatie was puur gebaseerd op een vanilla-relatie. Het was fijn en we hielden veel van elkaar, totdat ik erachter kwam dat hij veel chatte met mensen uit de BDSM-wereld. Een wereld die ik toen niet kende en ook niet wilde kennen. Onbegrip was de grootste reden om ruzie te krijgen en na verloop van tijd zijn wij uit elkaar gegaan. Sam zei toen tegen mij dat als ik wist wat BDSM inhield en er normaal over zou kunnen praten ik hem maar op moest zoeken. De tijd verstreek en zo nieuwsgierig als ik ben ging ik googelen en ben heel wat te weten gekomen over BDSM. Ik kwam erachter dat ik mij veel te star had opgesteld en Sam wel een excuus verdiend had. Via via ben ik er achter gekomen waar hij nu woont en met wie hij nu veel omgaat, zodoende ben ik nu hier.”

“Wat een verhaal, maar Sam is met Meesteres weg en komen morgenavond pas weer terug. Woon je hier ver vandaan?”

“Nogal ja ongeveer drie uur rijden van hier.”

“Zal ik Sam bellen en vertellen dat je hier zit, dan kunnen jullie verder samen overleggen?”

“Ja, bel hem maar.”

Nadat ik opgestaan ben pak ik de telefoon en toets het nummer in, de telefoon gaat 4 keer over voordat er wordt opgenomen.

“Dag Sam, er is hier een mevrouw die U wilt spreken, zij heet Mèra.”

Nadat ik Sam aangehoord had geef ik de telefoon aan Mèra en ga naar de gang en wacht tot het gesprek beëindigd is. Na zeker twintig minuten gaat de woonkamer deur open en roept Mèra mij naar binnen.

“Ik heb met Sam gesproken en hij staat erop dat ik hier blijf totdat hij met Aina hier terug is. De logeerkamer moet jij in orde maken en om te zorgen dat ik niets tekort kom moet jij doen wat ik verlang, duidelijk knaapje?"

“Ja Mèra, zal ik dan nu de logeerkamer in orde maken?”

“Eerst wil ik iets eten, heb jij nog pasta over?”

“Ja Mèra,” antwoord ik.

Opmerkend dat haar stem van zacht en vriendelijk langzaam over gaat naar een, zonder tegenspraak duldende, zwoele dwingende stem. Het maakt mij enigszins onzeker en onderdanig. Lopend naar de keuken voel ik de ogen van Mèra in mijn rug prikken.  Niet veel later kom ik terug met een bord dampende pasta en bied dat haar aan.

“Zo vertel jij maar eens jouw levensverhaal terwijl ik aan het eten ben.”

Ontspannen ga ik weer op mijn poef zitten en vertel hoe ik Meesteres heb leren kennen, hoe W/wij met BDSM in aanraking zijn gekomen en dat Sam in O/ons leven kwam. Inmiddels heeft Mèra haar bord leeg en reikt dat naar mij, ik sta op en pak het aan en vraag of het gesmaakt heeft.

“Heerlijk nu wil ik een glas water.”

Terug in de kamer zie ik dat zij haar schoenen uit gedaan heeft, en de poef bij haar voeten heeft neergezet.

“Snap je de hint?”

“Ja Mèra.”

Ik overhandig het glas water en ga op de poef zitten om haar voeten te masseren. Zwijgend begin ik aan mijn taak, vreemd is het wel om niet de voeten van Meesteres Aina te masseren. Terwijl ik zo bezig ben vraagt Mèra steeds meer details over mijn onderdanigheid, kuisheid, verhouding Meesteres Aina Sam en mij, wat ik wel mag en wat niet en ga zo maar door. Ze blijft vragen stellen en als mijn antwoord te uitgebreid is kapt ze het af. Na een klein uurtje moet ik stoppen en wil zij mij eens goed bekijken.

“Ga meer eens staan en toon je maar eens goed.”

Achter de bank waar voldoende ruimte is ga ik staan en toon mij aan alle kanten. Met mijn rug naar haar toe moet ik bukken en mijn anus laten zien.

“Ik kan zien dat je al vaak gebruikt bent, draai je maar weer om en toon me het huis en de tuin.” Gehoorzaam volg ik haar naar elke kamer, de badkamer, het toilet, de keuken en tenslotte lopen wij in de tuin waar zij ook in het tuinhuisje kijkt en ziet dat er geen klink aan de binnenzijde is.

“Zo ga jij hier maar even naar binnen, dan kan ik mij ongestoord douchen.”

Bijna een uur later gaat de deur weer open en zie ik Mèra met een badjas aan, ze lacht en zonder iets te zeggen wenkt ze me mee naar binnen. Ze wijst naar de poef en gedwee neem ik plaats. Zelf neemt ze plaats op de bank, de slip van de badjas glijdt langzaam van haar been. Zonder er acht op te slaan laat ze mij haar been bekijken tot aan de bovenzijde van haar dij. Haar voeten, maat 38 schat ik, gladde gebruinde goedgevormde benen. Een paar uur ken ik haar nu, ik mocht haar voeten masseren en zie nu haar naakte been, mijn lul knelt in de Looker.

“Weet je waar ik zin in heb knaapje? Nee? Dan zal ik je dat even vertellen, jij gaat mij zo heerlijk likken, dat is om alvast wat recht te zetten van vroeger.” 

Ze slaat haar badjas wat verder open en gaat recht op de bank zitten, doet haar benen wijd en zakt iets onderuit.

“Kom maar tussen mijn benen zitten en laat maar eens voelen hoe goed jij likken kan.”

Op mijn knieën schuif ik naar haar toe en zie dat haar kut ongeschoren is. Met mijn vingers wil ik het haar iets opzij wrijven maar hoor haar gelijk zeggen.

“Likken doe je me je tong en niet met je vingers.”

Snel haal ik mijn handen weg en schuif met mijn gezicht tussen haar benen, het schaamhaar kriebelt in mijn neus. Maar naar mate het natter word door mijn gelik worden het plukjes. In de loop der jaren heb ik wel geleerd te likken en ook Mèra ervaart dat.  Haar ademhaling wordt steeds zwaarder, haar handen knijpen in het leer van de bank, haar heupen bewegen meer en meer, haar hielen drukt zij harder in mijn rug.  Haar kut wordt ook steeds natter en heter. Plotseling begint ze te schokken en knijpt haar benen tegen elkaar, mijn hoofd zit knel bij mijn oren en mijn gehoor verdwijnt, maar ondanks dat hoor ik Mèra klaarkomen en al zou ik het niet kunnen horen haar lichaamsreactie verraad genoeg.

“Ga nu de logeerkamer in orde maken en laat me even alleen.”

Zonder verder iets te zeggen loop ik de kamer uit en de trap op naar de logeerkamer. Het bed maak ik op, leg een handdoek neer op de stoel, al was dat misschien onnodig. Uit het kastje pak ik een flesje met lavendel olie en het brandertje, ik vul het met water, doe er een paar druppels olie bij en steek het waxinelichtje eronder aan. Na nog even de kamer rond gekeken te hebben of alles in orde is, doe ik de deur dicht en loop naar de woonkamer, ik klop op de deur maar hoor niets en ga maar op de trap zitten wachten. Hoelang ik er zat weet ik niet meer, ik was ingedommeld.

“Zo knaapje ik ga naar bed, en jij gaat in het tuinhuisje slapen,” hoor ik ineens naast mij.

Half slaperig kijk ik naar Mèra die voor mij staat met een stuk touw in haar handen.

“Ga staan en doe je handen eens op je rug.”

Niet te strak maar wel zo dat ik niet kan ontsnappen, boeit Mèra mijn handen en duwt mij vervolgens naar het tuinhuisje. In de deuropening geeft ze mij een kus op mijn mond en valt haar badjas helemaal open. Haar naakte lichaam drukt zij tegen mij aan. Haar warmte laat mijn bloed sneller stromen en mijn opgesloten lul steigert gelijk. Haar mond gaat iets open en ik voel haar tong over mijn lippen glijden, mijn lippen wijken van elkaar en mijn tong zoekt de hare. Maar zij heeft al afstand van mij genomen en duwt mij iets naar achteren.

“Welterusten,” hoor ik haar zeggen.

De deur valt dicht en ik hoor de sleutel in het slot draaien. Ik berust mij in mijn situatie en kijk in het schemerige, bijna lege schuurtje naar een kleedje om op te gaan liggen. Helaas, niets wat de nacht enigszins verzacht, ik hoop er maar het beste van en zak door mijn knieën en ga zitten op de koele trottoirtegels die als vloer dienen. Zijdelings leun ik tegen het houten wandje en sluit mijn ogen. De slaap kan ik niet vatten en ik bereid mij voor op een lange nacht. Ik hoor de nachtdieren rond het schuurtje bezig. 
Na ongeveer tien minuten wordt het plots erg donker in het schuurtje, het weinige licht wat nog naar binnen scheen kwam van de woonkamer van het huisje maar is nu uit. Mèra zal nu wel naar bed gaan bedenk ik mij.

 

 

Inhoudsopgave of Hoofdstuk 15