Website is weer actief.

- Endoscopie

Endoscopie deel 2

 

Zoals afgesproken moest ik mij 2 weken later weer melden bij de arts maar nu ging Lady Anka ook mee. Omdat het bezoek op maandag was had ik de hele dag vrij genomen. Verder had ik mij gelijk vrijdagmiddag na mijn werk moeten vervoegen bij Lady Anka. Meesteres Aina had een verwenweekeinde met Haar toyboy. 

 

Nadat ik aangebeld had en binnenkwam moest ik mij gelijk uitkleden, spoelen en douchen. Lady Anka had een drukke middag en avond dus voor mij had Zij geen tijd, resultaat de kooi in. Daar lag ik dan op mijn rug, collar om, de handen geboeid en voldoende bewegingsvrijheid om water te drinken maar verder kon ik niets en mocht ik ook niets. Uren verstreken tot My Lady binnenkwam met een beschuitje. Zonder verder een woord te zeggen verliet Zij weer de kamer. In volstrekte duisternis eet ik het beschuitje op en drink wat water. 

 

Dan komt Zij weer binnen samen met Mistress Peg, de zijkant van de kooi gaat open en er wordt in alle stilte een katheter aangelegd. Ook krijg ik de cilicium aangelegd en hieraan gaat de urinezak. Gelijk loopt de zak vol en moet ik naar de wc om deze te legen. Wanneer ik klaar ben hoor ik vanuit de woonkamer Lady Anka mij roepen. 

 

Als ik naast Haar bij de bank ga staan pakt Zij een al klaargelegd stuk touw en begint mijn scrotum af te binden, zodat mijn ballen strak onderin mijn zak zitten. In mijn nog steeds geketende handen krijg ik een glas met water gestopt en een verbod om te knoeien. Onderwijl het televisie kijken tikt My Lady met Haar vingers tegen mijn strak afgebonden kloten. Afgewisseld met volle klappen en knijpen. Met grote inspanning verspil ik geen druppel water. 

 

De avond verstrijkt en ik moet weer de kooi in. Het touw aan mijn zak is eraf maar de boeien aan mijn polsen blijven en deze worden weer geborgd aan de kooi. Steeds opnieuw tel ik tot honderd tot ik ongemerkt in slaap val en uiteindelijk wakker word van gestommel in de gang. 

 

My Lady komt binnen met een droog beschuitje en een bakje yoghurt. Zij controleert de urinezak en ik begin de door het gat in de kooi geschoven yoghurt  samen met het beschuitje op te eten. Zij vertelt dat de cam aangaat zodat Zij mij kan blijven zien als Zij samen met Mistress weg is. Begrijpend knik ik en zie My Lady de kamer weer verlaten. Nog geen half uur later hoor ik de voordeur dichtvallen. 

 

Uren verstrijken tot ik de voordeur weer hoor opengaan. De blijdschap die ik voel lijkt wel het gevoel van een jonge hond die zijn baasje hoort thuiskomen. Dan gaat de kamerdeur open en  krijg ik twee beschuitjes. Lady controleert de urinezak en haalt een lege fles en laat hierin de urinezak leeglopen. Nog voordat ik aan de beschuitjes kan beginnen giet Zij urine over de droge beschuitjes met de mededeling dat ze dan niet zo droog zijn. Als ik aan de beschuitjes wil beginnen is het net een bakje pap. 

 

Langzamerhand voel ik mij steeds slechter. In 24 uur heeft My Lady hooguit 3 zinnen tegen mij uitgesproken en verder mij nagenoeg genegeerd. Iets wat ik fijn vind maar het is ook duidelijk een vernedering van hoge orde. Aandacht en gebruikmaken van mij vind ik heerlijk maar dit negeren laat mij alles doen als ik de kans zou krijgen. Dit weekt zo'n behoefte om dienstbaar te zijn los. 

 

Uren later wordt ik uit de kooi gelaten. De cilice gaat af en wordt om mijn andere been vastgemaakt. Alles gebeurt met handgebaren en vingergeknip. Nu moet ik voorover liggen op de bok en worden mijn handen en voeten vastgezet. Er wordt een spuit in mijn komt gestoken en ik voel een vloeistof naar binnen glijden. Dan hoor ik het geluid van aangetrokken rubber handschoenen. Door de gisteren langdurige anaalspoeling en het minimale eten daarna zijn mijn darmen schoon en rustig. Een grote handdoek met daarover een plastic zeiltje voorkomt een mogelijk vieze vloer. 

 

Dan voel ik de in rubber gestoken hand  van My Lady over mijn rug strelen en langzaam naar mijn kut gaan. In plaats dat ik één of meerdere vingers naar binnen voel glijden zakt Haar hand verder en omsluiten mijn kloten waarna de greep steeds strakker wordt. Met Haar andere hand tikt Zij tegen mijn noten. Van een hoog tempo met zachte tikken gaat dit over naar een steeds langzamer tempo waarbij de kracht die neerdaalt steeds groter wordt. Dan even rust als My Lady de kamer uitloopt. 

 

Enige minuten later hoor ik de deur open en dicht gaan. Onverwachts krijg ik een trap in mijn kruis en ik kreun het uit. Dan zonder voorbereiding voel ik de hand van My Lady zich mijn kut binnendringen.  De pijn nog verbijtend concentreer ik mij om een ontspannen sluitspier te hebben. In het begin protesteert mijn sluitspier zich nog maar even later opent deze zich gewillig. My lady Haar vuist heeft weinig moeite om mijn geoefende kut binnen te dringen. Dan strekt Zij haar vingers en duwt tegen de tweede sluitspier, deze is minder getraind en ook minder gewillig, maar ook hier gaan Haar vingers door en ook steeds verder. Ruim voorbij Haar pols is My Lady nu bij mij binnen.

 

Haar andere hand omsluit mijn ballen weer en steeds als Zij Haar vuist dieper duwt trekt Mij lady ook aan mijn kloten, de aandacht naar de pijn van de tweede kringspier wordt zo verlegt naar mijn kloten. Na nog wat geduw en  gedraai in mijn kut en getrek aan mijn kloten voel ik mijn prostaat ineens leeglopen, zo langs de katheter. Dan vind Lady Anka het genoeg en haalt Zij Haar vuist weer tevoorschijn. De handschoenen gaan uit en ik krijg een luier om. De pols en enkelboeien gaan weer los en ik krijg het commando de kooi weer in te gaan. Het was zo intens dat ik nog lang na lig te schokken.

 

De rest van de avond gebeurt er niets en lig ik als een gevangene op de matras in de kooi met voldoende water en weer 2 beschuitjes. Die nacht slaap ik slecht, doordat ik weinig tot niets doe en als ik iets doe is dat het ondergaan van voornamelijk pijn, val ik na een sessie even in slaap om daarna weer te liggen wachten. De nacht gaat met veel wakkere momenten voorbij en dan hoor ik eindelijk de deur weer opengaan.

 

Zondagochtend, ik moet de kooi uit, de luier gaat af en de urinezak wordt van de katheter losgemaakt, de cilice gaat af en ik mag me gaan douchen. Stram loop ik de douche cel in en sta heerlijk te genieten onder de warme douche, ik poets mijn tanden en scheer mijn lijf weer glad. Als ik klaar ben doe ik de douche uit en droog mij af, ik zou haast vergeten dat ik 30 uur opgesloten heb gelegen. Bij de badkamerdeur blijf ik wachten en ruik heerlijk warm gebakken brood en koffie. Het speeksel loopt bijna mijn mond uit.

 

Als de badkamerdeur open gaat wordt er een schone urinezak aangekoppeld, de cilicium gaat weer om mijn andere been, de polsboeien gaan nu op mijn rug, ik krijg een gag in en een blinddoek voor. Mijn maag gaat tekeer door de heerlijke geuren die ik ruik van een zalig ontbijt. Niet zachtzinnig schuifel ik struikelend mee naar de woonkamer waar ik tot aan de tafelrand wordt doorgeduwd. Hier hoor ik Lady Anka en Mistress Peg gezellig praten en lachen. Uitgebreid hoor ik wat er op tafel staat en hoe heerlijk alles smaakt. Maar ik krijg ook te horen dat er voor mij ook een ontbijt is met croissantje, ei, jam, melk, jus d'orange en koffie. Het water loopt me uit de mond zo langs de gag. Dan hoor ik een blender aangaan. De gag wordt uit mijn mond gehaald en moet ik op mijn knieën. Op de grond wordt een bak gezet die ik leeg moet slurpen en likken. Alle heerlijkheden zijn samengevoegd en als een lauwe brei samengevoegd. Kokhalzend vul ik blind mijn lege maag. Toch blij dank ik My Lady en Mistress Peg voor dit zondags ontbijt.

 

De rest van de ochtend lig ik weer te wachten in de kooi tot ik aan het begin van de middag eruit moet voor een wandeling. De urinezak wordt verwijderd, een tweede cilicium krijg ik om en ik stap in 2 broekspijpen die met haakjes aan de cilicium worden vastgemaakt. Een paar instappers om mijn voeten en een lange jas zijn de overige kledingstukken. De handen gaan weer op de rug en worden ook nog aan mijn collar bevestigt zodat ik rechtop moet blijven lopen als ik niet wil stikken. En een sjaal verbloemt alles. En zo loop ik met opgeheven hoofd als een schoolleraar naast My lady mee de hei over. Het is lekker weer maar toch is het niet druk ook  al is het zondag. My Lady en ik zijn gezellig aan het kletsen en ik geniet van de heerlijke zonnestralen.

 

Dan duwt My Lady mij van het pad af en lopen we verder door de hei richting de koeien die verderop staan, gedwee en nu stil loop ik mee. Dan zie ik een kuil waar de koeien kunnen water drinken de kuil is wel twee meter diep en dertig meter doorsnee. My lady houdt mij tegen en doet de sjaal af en maakt mijn jas los en rolt deze om de boeien op mijn rug. Angstig kijk ik rond, bang om gezien te worden. My lady duwt mij naar de rand van de kuil en voorzichtig loop ik naar beneden. Als ik omkijk zie ik My lady niet meer, onrustig loop ik naar de dikke boom in de kuil en probeer daar enigszins te schuilen in afwachting van Lady Anka.

 

Dan zie ik Lady Anka samen met een man aan de rand van de kuil staan, ik schrik me rot, wat heeft My lady nu bedacht. Snel zal ik er achter gaan komen verwacht ik. Even later komen Lady Anka en de man naar mij toe lopen. Lady Anka wenkt mij en ik kom uit de schijnbare bescherming van de boom. Als lady Anka naast mij staat trekt zij aan de ketting aan mijn collar en polsen en dwingt mij op mijn knieën. My lady spreekt met de man over dat ik zo gewillig ben en zo goed luister, zoals hij kan zien en horen, omdat ik geen kik gaf toen ik op mijn knieën ging. De man vraagt aan My Lady of ik echt zo goed kan pijpen zoals Zij gezegd heeft. Zij kijkt mij aan en vraagt aan mij of ik Haar zou teleurstellen als Zij iemand iets beloofd. Heftig schud ik mijn hoofd.

 

De man geeft My Lady vijftig euro en knoopt zijn broek open, zijn lul staat al op half zeven en hoe dichter hij bij mijn gezicht komt hoe groter en dikker hij wordt. Hij legt een hand op mijn hoofd en dwingt mijn mond open te doen. Zonder verder rekening met mij te houden schuift hij zijn pik in mijn mond en begint me wild te keelneuken. Na een paar minuten komt hij hard kreunend klaar en kijkt toe hoe ik hem netjes schoon lik. De man geeft een paar goedbedoelde klapjes op mijn kale kop en stopt zijn slappe lul weer in zijn broek en bedankt My lady voor deze heerlijk pijpbeurt en verlaat de kuil. My lady kijkt mij trots aan en veegt met een papieren zakdoekje mijn mond schoon en fatsoeneert mijn jas weer en neemt mij weer mee naar huis. Thuis ga ik weer de kooi in zoals ik er de afgelopen dagen ook lag.